«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

İş Bankası 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

iş-bankası-ihtiyaç-kredisi-hesaplama

İş Bankası 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

İş Bankası 20 bin TL ihtiyaç kredisi ; Okullar açılması ve kış aylarına girmiş olmamız nedeni ile acil ihtiyaçlarımızda artış olması ihtiyaç kredisi için taleplerin artmasına neden olmuştur. Bu nedenle son zamanlarda Banka’lar sürekli olarak ihtiyaç kredisi kampanyası düzenliyor. Yurdumuzun güzide bankası olan İş Bankası’da ihityaç kredisi üzerine kampanyalar düzenlemektedir. Acil nakit ihtiyacı duyanlar İş Bankası tarafından sunulan uygun faizli ihtiyaç kredisi için başvuru yapabilirler. Lakin her kredinin şartları olduğu gibi İş Bankası ihtiyaç kredisi için de bazı şartların karşılanması gerekir. Bugün ki yazımızda siz okurlarımıza İş Bankası İhtiyaç kredisi hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

İş Bankası 20 bin TL ihtiyaç kredisi şartları nelerdir, İş Bankası 20 Bin TL ihityaç kredisi nasıl alınır ve İş Bankası 20 Bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır bilgileri haberimizin devamında yer almaktadır. Sizlerde Haberimizi okuyarak İş Bankası 20 Bin TL ihityaç kredisi hesaplama ve İş Bankası 20 Bin TL ihtiyaç kredisi faiz oranları hakkında gerekli bilgileri alabilir ve haberimizden faydalanabilirsiniz.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır

İş bankası 20 Bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu Banka’nın bütün şubelerinden yapılmaktadır. 20 Bin TL İhtiyaç kredisi başvurusunu Banka şubesinden yapmak isteyenler kendilerine en yakın şube’den başvurularını yapabilirler. 20 Bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için Banka şubesine gitmeden başvuruda bulunmak isteyenler ise bankanın dijital kanallarını kullanarak başvurularını yapabilirler. İşCep uygulaması ile İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu anında güvenli ve hızlı olarak yapılır. Dilerseniz İş Bankası 20 Bin TL ihtiyaç kredisine İş Bank ineternet şube üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Ayrıca İş Bankası Mobil şube üzerinden de bütün krediler için güvenli olarak başvurularınızı gerçekleştirirsiniz. İş Bankası İhtiyaç kredisi başvurusu Bankanın ATM’leri ile de yapılır. Bir diğer başvuru yöntemi ise İŞ Bankasının SMS hattına kısa mesaj gönderilerek yapılır. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler Banka müşterisi olsun veya olmasın İŞ bankası müşteri hizmetlerini arayarak başvurularını güvenli ve hızlı olarak gerçekleştirebilirler. İş Bankası İhtiyaç Kredisi hakkında çok daha detaylı bilgiler almak isterseniz haberimizi okuyarak gerekli bilgilerden faydalanabilirsiniz.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Şartları Nelerdir

Bütün Bankalar kredi kartı ya da kredi verirken bir takım şartlar uygular. Söz konusu şartları sağlayan her birey dilediği zaman Banka’lardan dilediği ürün için başvurusunu yapabilir. İş Bankası İhtiyaç Kredisi Şartları ise şu şekilde gerçekleşir. Banka öncelikli olarak aktif iş hayatı devam eden ve sigortalı olarak çalışma durumunda olma şartı getirmektedir. Banka tarafından istenilen diğer bir şart ise 18 yaşını tamamlamış olmaktır. İşbank tarafından istenilen şartları sağlayan kişiler istedikleri zaman İş Bankası İhtiyaç kredisi için başvurularını yapabilir.

İş Bankası 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı / İş Bankası İhtiyaç Kredisi Hesaplama

İş Bankası 20 Bin TL ihityaç kredisi için 3 ay ile 36 ay arasında vade seçeneklerini kullanabilirsiniz. Sizlerde acil ihityaçlarınızı karşılamak için cazip kredi faizleri ile verilen İş Bankası ihtiyaç kredisi için anında başvuruda bulunabilirsiniz. İhtiyaç kredisi hesaplama hakkında çok daha detaylı bilgileri almak isteyen okurlarımız url’ye https://www.isbank.com.tr/ihtiyac-kredisi-hesaplama#Taksit_ihtiyactıklayarak Banka’nın resmi web sitesine giriş yapmış olacaktır.

12 Ay Vade İle İhtiyaç kredisi

Kredi Tutarı 20.000 Bin TL

Kredi Vadesi : 12 Ay

Taksit tutarı : 1957,13 TL

Kredi Faiz oranı %2,05

Hayat Sigortası : 210,98 TL

Kredi Tahsis Ücreti : 110,00 TL

Kredinin Geri Ödeme Toplam Tutarı : 23.458,56

iş_bankası_20_bin_tl_ihtiyaç_kredisi
İş Bankası İhtiyaç Kredisi Hesaplama

36 Ay vade ile ihtiyaç kredisi

Kredi Tutarı : 20.000 Bin TL

Kredi Vadesi : 36 Ay

Taksit tutarı : 857,27 TL

Kredi Faiz oranı : %2,05

Hayat Sigortası : 210,98 TL

Kredi Tahsis Ücreti : 110,00 TL

Kredinin Geri Ödeme Toplam Tutarı : 30.861,72 TL

İş Bankası Müşteri Hizmetleri İle İhtiyaç Kredisi Başvurusu

İş Bankası Müşteri hizmetleri güler yüzlü ve konusunda uzman personelleri ile hizmetler sağlamaktadır. Müşteri hizmetleri telefon hattı 365 gün 7/24 olarak aktif olarak müşterilerine destek ve hizmetler sağlar. Günün her saatinde İş Bankası Müşteri Hizmetleri iletişim numarasını arayarak ihtiyaç kredisi başvusu yapabilirsiniz. İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu işlemlerinizde sizlerden istenilen bilgileri doğru vermeniz durumunda İş Bankası İletişim Hattı üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmiş olursunuz. İş Bankası müşteri hizmetleri telefon numarası bilgileri ve iş bankası müşteri hizmetleri direk bağlanma yöntemleri hakkında bilgiler almak isterseniz url’ye tıklayarak bilgiler alabilirsiniz.

İş Bankası Müşteri Hizmetleri : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-musteri-hizmetleri-444-02-02/.html

İş Bankası 10 Bin TL ihtiyaç kredisi: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-10-bin-tl-ihtiyac-kredisi/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.