«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. 2019’da Akbank Personel Alacağını Duyurdu

2019’da Akbank Personel Alacağını Duyurdu

akbank

Ülkemiz de Bankacılık sektörünün en iyilerinden biri olan Akbank’tan gelen duyurulara bir yenisi eklendi. Genellikle kredi kampanyaları ve kredi kartı kampanyaları ile öne çıkan AKBANK bu sefer personel alımı yapacağını duyurarak bu sektörde iş arayanları sevindirdi. Bu sektörün yani Bankacılık sektörünün büyük gelişme sağlamasından dolayı oluşan personel açığını tamamlamak için yapılan duyuru sonucun da işe alınacaklar için gerekli şartlar olduğu ve personel alımı için bu şartları taşıyan kişilerin başvurularını gereken tarihe kadar yapmaları gerektiği açıklanmıştır. Başvuruda bulunmak isteyenler için gerekli şartlar ve son başvuru tarihlerini açıklayalım.

Akbank Personel Alımı İçin Gerekli Şartlar ve Başvuru Tarihi

Akbank personel alımı için gerekli şartların başında bay ve bayanlar için ilk koşulun 1989 ve sonrası tarihlerde doğmuş olamak gerekmektedir. İkinci bir husus ise bay adayların askerliklerini yapmış veya askerlik sorununun olmamasıdır. Üçüncü aranan şart ise mutlak suretle lisans mezunu olmak ve ekip çalışmasına ayak uydurmak olarak belirtilmiştir. Başvuru yapacak personel adayların mutlak suretle en geç 31.10.2018 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular 2018 yılında yapılacak iken personel alımları 2019 ocak dahilinde başlayacağı ve personel olarak alınan kişilerin Banka tarafından düzenlenen eğitim programlarına katılarak yetiştirileceği de belirtilmiştir.

Söz konusu AKBANK personel alımı kapsamında alımı yapılacak olan personellerin çoğunluğunu gişe yetkilisi konumunda olacağı fakat farklı pozisyonlar içinde personel ihtiyacı gerekliliği belirtilmiştir.

Hızla gelişim kaydeden Banka sektöründe hemen hemen bütün bankaların personel alımı ihtiyacı duyacaktır. Siz değerli okuyucularımız için bütün personel alımlarını takip ederek sitemizde yayınlamaya özen göstereceğiz. Sizlerde sitemizi ve haberlerimizi takip ederek bütün personel alımlarından haberdar olabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *