«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. CEPTETEB Nedir! CEPTETEB Özellikleri

CEPTETEB Nedir! CEPTETEB Özellikleri

cepteteb

CEPTTEB nedir nasıl kullanılır hesabı nasıl açılır özellikleri ve avantajları nelerdir diye bir çok vatandaşlarımız tarafından merak edilen konuyu sizlerin bilgilerine sunmak amacı ve maksadı ile yayımlamak istedik Değerli okuyucularımız sizlerde CEPTETEB nedir, cepteteb özellikleri nelerdir, CepteTEB avantajları nelerdir diye öğrenmek isterseniz ve merak etmiş olduğunuz soruların cevaplarını almak isterseniz ayrıca CEPTETEB hakkında çok daha sağlıklı ve detaylı bilgiler almak isterseniz eğer sizlerin bilgilerine sunmak amacı ile yayımlamış olduğumuz haberimizin bütün detaylarını sonuna kadar okumanız siz değerli okuyucularımızın yararına olacaktır. Şimdi yazımızı daha fazla uzatmadan konunun bütün detaylarını açıklayalım.

CEPTETEB Nedir?

Değerli okuyucularımız sizlere cepteteb’in bütün özelliklerini ve avantajlarını açıklamadan CEPTETEB nedir ne anlama gelmektedir diye bu hususu açıklamam gerekmektedir. Değerli okuyucularımız Cepteteb gelişen teknoloji ve daha çok banka ihtiyaçlarının doğması nedeni ile Mobil telefon şube ile mobil telefonlara inen uygulama yolu ile yapılan ve banka şubesini bir nevi ceb telefonumuzda taşımamıza yarayan dijital ve şubesiz bankacılıktır. Cepteteb uygulamasını mobil cep telefonuna indiren kişiler bu bankacılık sistemini istedikleri gibi kullana bilirler.

CEPTETEB nedir diye daha detaylı açıklamamız gerekirse eğer şu şekilde de açıklaya biliriz. Değerli okuyucularımız bütün şubesi ve ATM’si olan bankalarda nasıl bankacılık işlemlerini yapabiliyorsak bu sistemde şube ve ATM’ ye hiç bir ihtiyaç duymadan bütün banka ve bankacılık işlemlerimizi mobil cep telefonlarımıza indirdiğimiz uygulama ile yapabilmemizi sağlayan ve daha zahmetsiz bankacılık işlemlerinizi yapmanıza yaraya dijital bankacılıktır. Mobil şube kullanılarak yapılan dijital bankacılık sistemi olan CEPTETEB aynı diğer bankaların size sağladığı bütün imkan ve olanakları sağladığı gibi bir çok hususta da daha fazla avantajlar sağlanmıştır. CEPTETEB nedir diye merak eden kişilerin bu şekilde merak ettikleri konuları açıkladık. Bir ayrıntı daha açıklamamız gerekirse eğer CEPTETEB uygulaması kullanan ve bu banka hesaba ve bu hesabın kartını kullanan kişiler Aynı diğer bankalarda olduğu gibi kredi kullanabilir ve daha az faiz ödemesi yaparak çok daha avantajlı kredi kullanabilirler.

CEPTETEB Özellikleri Nelerdir?

Değerli okuyucularımız nasıl her banka hesabının kendine göre bir özelliği ve avantajları var ise eğer CEPTETEB dijital bankacılık sisteminin ve CEPTETEB hesabının da kendine göre bir çok hesap özelliği ve avantajları olmaktadır. Değerli okuyucularımız sizinde cepteteb hesabınız var ise eğer be hesabın sağlamış olduğu bütün imkan ve olanakları kullanabilirsiniz. CEPTETEB dijital bankacılık hesap özelliklerini kullanarak bu hesaptan otomatik ödeme talimatı verebilir ve isterseniz bütün faturalarınızı ayrı ayrı ve tek tek ödeyebiliyorsunuz. Ayrıca CEPTETEB özelliği ile nakit avans işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. CEPTETEB hesabının en bilinir ve en önemli özelliklerinden biriside nakit avans işlemleri olmaktadır. Yine en büyük özelliklerinden birinden bahsedecek olursak eğer 3 otomatik ödeme talimatı vermiş olduğunuz taktirde hesabınıza 50 TL nakit yüklenecek ve fatura ödemelerinizin hiçbirinde kesinlikle işlem ücreti alınmayacak ve bu şekilde sizleri masrafsız bankacılık ile tanıştırmış olacaktır. Bu işlemler ile sizlerde 50 TL CEPTETEB Bonus kazanmış olacaksınız. Değerli okuyucularımız sizlerinde gördüğü gibi CEPTETEB’e gelen karlı çıkıyor ve gelir gelmezde almış olduğu 50 lira bonus ile kazanmaya başlamış oluyor.

CEPTETEB özellikleri nelerdir diye merak eden kişilerin nakit avans özelliğini mutlaka bilmesi gerekmektedir. Bir çok bankada günlük para çekim limiti 1.500 TL iken CEPTETEB özelliği ile bunu 4.000 LİRA olarak kullana bilir ve günlük 4.000 bin TL çekebilirsiniz. Değerli okuyucularımız Cepteteb nakit avans özelliği ile bu hesabın en iyi özelliği olan nakit avans özelliklerden yararlanarak yüzde 1,99 faiz oranı ile 10.000 Liraya kadar işlem yapabilir ve bu işlemi tek seferde gerçekleştirebilir ve kullanmış olduğunuz tutarı 12 taksit seçeneği ile ödeye biliyorsunuz. Cepteteb özelliği nedir diye merak eden kişilerin bilmesi gereken başka bir detay ve özellik ise bu hesaptan aynı günde 4.000 bin lira kullanılmasıdır. Başka bankalardan 1.500 liranın üstünde çekimlerde faiz ve işlem ücreti ödenirken bu işlem cepteteb özelliği ile ücretsiz olarak 4.000 Bin liraya kadar kullanılmaktadır. Değerli okuyucularımız saymakla bitmeyen daha bir çok cepteteb avantajları ve özellikleri olmaktadır. CEPTETEB daha önceleri hiç ATM’si yokken artık bir çok ilde ATM bulundurmayada başlamıştır. Ayrıca ATM si olmayan yerlerde ise CEPTETEB anlaşmalı ATM ‘lerini kullanarak bütün banka ve bankacılık işlemleri yapılmaktadır. Ayrıca cebteteb kartı olanlar ister yurt içi ister yurt dışında olsalar bile kredi kartı veya banka kartı ile diledikleri gibi alış verişler ve harcamalar yapabilirler. Ayrıca bir başka özelliğinden bahsedecek olursak yurt dışında dahi olsanız anlaşmalı ATM’lerden nakit ihtiyaçlarını hiçbir faiz ve hiçbir işlem ücreti ödemeden çekim yapabilir ve masrafsız bankacılığın tadını çıkarabilirsiniz. Değerli okuyucularımız ayrıca cepteteb ile vadeli hesabınıza yüksek faizlerde kazanıyorsunuz.

CEPTETEP Başvurusu Nasıl Yapılır?

CEPTETEB başvurusu yapmak ve cepteteb hesabı açtırmak aynı zamanda cepteteb kredi kartı ve banka kartı alarak CEPTETEB avantajlarından ve bütün özelliklerinden yararlamak isteyen kişiler başvurularını bulundukları ilde CEPTETEB Şubesinden aynı zamanda CEBTETEB’in resmi web sitesi adresinden yapabilirler. Bir başka başvuru şekli ise cepteteb müşteri hizmetleri telefon 0850 222 09 29 numarasını arayarak yapabilir ve başvurunuzu gerçekleştire bilirsiniz. İster hesap başvurusunda bulunabilir isterseniz kredi ve kredi seçenekleri ile alakalı başvurularınızı da yapabilirsiniz. Banka kartı veya kredi kartı başvurusunda bulunmanız halinde yetkili kişiler adresinize gelerek başvuruda bulunmuş olduğunuz hesap kartı veya kredi kartını bizzat kendileri elden teslim edeceklerdir.

Değerli okuyucularımız sizlerin bilgilerine sunmak için yayımlamış olduğumuz haberimizin bütün konuları olan CEPTETE nedir, CEPTETEB özellikleri ve CEPTETEB avantajları ile ilgili aklınza takılan sorular ve merak etmiş olduğunuz hususlar olursa eğer finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak amacı ve maksadı ile yayımlamış olduğumuz CEPTETEB nedir özellikleri ve avantajları nelerdir başlıklı haberimizin en alt kısmında mevcut olan yorum bölümünden bizlere ulaşarak aklınıza takılan ve merak ettiğiniz veya cevabını alamadığınız bütün sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca sitemizde mevcut olan iletişim numaralarımız ve e-posta adresimizden bizlere ulaşabilir ve bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında merak etmiş olduğunuz bütün hususları sorabilirsiniz. Değerli okuyucularımız aynı zamanda CEPTETEB nedir cepteteb özellikleri nelerdir diye daha çok bilgialmak isterseniz eğer CEPTETEB müşteri hizmetleri 0850 222 09 29 telefon numarasını arayarak söz konusu olan hususlar hakkında müşteri temsillerinden her türlü detaylar hakkında daha sağlıklı ve çok dah doğru bilgiler alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *