«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Hangi Bankalar Faizsiz Kredi Veriyor 2020

Hangi Bankalar Faizsiz Kredi Veriyor 2020

Faizsizkredi

Faizsiz Kredi

Faizsiz kredi nedir, faizsiz kredi nasıl alınır, hangi bankalar faizsiz kredi veriyor, faizsiz kredi veren bankalar 2020, Faizsiz kredi veren bankaların isimleri, faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır ile ilgili bütün detaylar haberimizin devamında bulunmaktadır

Faizsiz Kredi Veren Bankalar 2020

Faizsiz kredi veren bankalar yardımı ile hayallerinize bir adım yaklaşabilirsiniz. Alacağınız konutu veya taşıtı kredi çekeceğiniz banka ile bölüşmezsiniz. Ayrıca faizsiz kredi hizmetinden yararlanırken uygulanacak deprem sigortası, taşıt sigortası ve avantajlı ekspertiz ücretlerinden yararlanabilirsiniz. Faizsiz kredinin ne olduğunu ve ülkemizde faizsiz kredi prensibi ile çalışan 2020 yılına ait bankaları bu yazımızda öğrenebilirsiniz.

 

Faizsiz Kredi Nedir Nasıl Alınır 2020

Bankaların verdiği finansman desteğin geri ödemesinde faiz eklenmeyen kredi türlerine faizsiz kredi denilmektedir. Yaralanacağınız faizsiz kredi hizmeti kar ve zarar prensiplerine uygun çalışmaktadır. Kar ve zarar prensibinin yanında faizsiz kredi dosya masraflarınızı da mutlaka ödemelisiniz.  Faizsiz kredi seçimi iki şekilde yapmak isteyebilirsiniz. İlk olarak faizin İslam’a göre ters düştüğünü düşünerek ihtiyaçlarını faizsiz kredi yardımı ile gidermek isteyen vatandaşlardır. İkincisi ise durduk yere bankalara borçlanmak istemeyen vatandaşların başvurduğu bir hizmettir. Her ne kadar avantajlı faiz oranları da deseler nerdeyse iki kere çektiğiniz kredi tutarınızı ödüyormuş gibisiniz. Faizsiz kredinizi bankanın uyguladığı belli prosedürler çerçevesinde alabilirsiniz. Yani bankaların uyguladığı faizsiz kredi o faizli kredi değildir.

 

Faizsiz Kredi Veren Bankaların İsimleri 2020

Ziraat Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası katılım adıyla faizsiz kredi veren bankaların başında gelmektedir. Ziraat Katılım Bankasında İhtiyaç, konut ve taşıt faizsiz kredi hizmeti vermektedir. Mevduat ürünlerinizi faiz uygulanmadan da Ziraat Katılım Bankasında değerlendirebilirsiniz. Vakıf Katılım Bankasında ise taşıt ve kredinizin sıfır veya 2. El olmasına göre vade süreniz değişiklik göstermektedir. Satın alacağınız taşıt eğer sıfır ise 36 aya varan vade seçenekleri ile alabilirsiniz. Eğer taşıtınız 2. El ise 24 aya varan kolay ödeme seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Vakıf Katılım Bankasının faizsiz konut kredisinde ise ister sıfır ister 2. El olsun 120 aya varan vade süreleri ile faizsiz ödeminizi yapabilirsiniz.

Bünyesinde isteğe uygun hem faizli krediyi hem de faizsiz kredi hizmeti veren bankalarda mevcut. Bu bankaların isimlerinde katılım adı geçmemektedir. Kuveyt Türk Bankası, Türkiye Finans Bankası ve Albaraka Türk bu prensiple çalışan bankalardır. Bu bankalara giderek ister faizli ister faizsiz kredi hesabı açabilirsiniz.

 

Faizsiz Kredi Veren Bankalar Kredi Başvurusu 2020

Faizsiz kredi veren bankaların faizsiz kredi hizmetinden yararlanmak istiyorsanız o bankanın müşterisi olmalısınız. Faizli kredilerinizde ek faiz oranı ne kadar önemli ise faizsiz kredilerinizde de kar oranınız o kadar önemlidir faizsiz kredi başvurusunda bulunmadan önce bankaların kar oranını karşılaştırmalısınız. Faizsiz kredi başvurunuzu konut kredisi için çekecekseniz kar oranlarının yanında ipotek ve ekspertiz ücretlerinizi karşılaştırmalısınız. Vakıf Katılım Bankası faizsiz taşıt ve konut kredinizin 2. El olmasına göre farklı vade seçenekleri uygulanmaktadır. Bütçeniziz zorlamayacak en uygun ödeme planlı faizsiz kredi veren bankayı seçtikten sonra başvuru da bulunabilirsiniz. Faizsiz kredi başvurunuzu genellikle banka şubelerinden ve bankaların internet web adreslerinden yapabilirsiniz. Başvuru adımlarını ve gerekli evraklarınızı daha detaylı incelemek istiyorsanız banka hesaplarının resmi internet adresine giriş yapmalısınız.

 

Faizsiz kredi nedir, faizsiz kredi nasıl alınır, hangi bankalar faizsiz kredi veriyor, faizsiz kredi veren bankalar 2020, Faizsiz kredi veren bankaların isimleri, faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır ile ilgili bütün detaylar için faizsiz kredi veren bankaların iletişim numarasını arayarak müşteri temsilcilerinden bilgiler alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *