«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. BURGAN BANK DÖVİZ HESABI NASIL AÇILIR

BURGAN BANK DÖVİZ HESABI NASIL AÇILIR

Burgan Döviz Hesabı

Burgan Bank Döviz Hesabı Nasıl Açılır?

Burgan Bank kurumsal ya da bireysel döviz hesabı, 3 farklı para birimini yönetebileceğiniz tek bir hesaptır. Bakiyenizi korumanız ve farklı para birimlerinde işlem yapmanız sizin için verimli ve uygun maliyetli bir çözümdür. Hesap açma ve yönetim kolaylığı bulunur. Desteklenen her bir birim, fon alındığında otomatik olarak oluşturulur. Para birimi dönüştürme maliyetlerini azaltmış olursunuz.

İlgili para biriminden yabancı para cinsinden ödemeleri, fonların kullanılabilirliğine bağlı olarak yapabilirsiniz. Ek olarak aynı para biriminde dilediğiniz kadar EFT ve havale ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca para birimi dönüştürme işlemlerini kendi zamanlamanıza göre yönetme esnekliğine sahip olmuş olursunuz. Gerçek zamanlı görünürlük ile kurumsal internet bankacılığındaki işlemlerin başlatılması ve raporlanması için yeni dolar hesabı ve Euro hesabının otomatik bağlanması sağlanabilir.

Burgan Bank Döviz Hesabı Nedir?

Avrupa’ya sık sık seyahat ediyor olsanız da, ya da sadece euro ödemeleri yapmanız gerekiyorsa da Burgan Bank Euro hesabı veya dolar hesabısize yardımcı olabilir. Euro ödemeleri yapıyor ve alıyorsanız bu hesap idealdir. Döviz kuru riskinden dolayı endişelenmenize gerek kalmaz. Bu hesabı açmak için tek ihtiyacınız olan bir Türk lirası hesabıdır. Euro ya da dolar ile çok fazla işlem yapıyorsanız, Burgan Bank döviz hesabı kurlarından tasarruf etmenize ve olası döviz kuru kaybını önlemenize yardımcı olabilir. Çek defteri ve / veya kredi kartı talep edebilirsiniz, böylece Euro ve dolar olarak ödeme ve birikim yapabilirsiniz.

Burgan Bank Döviz Hesabı Nasıl Açılır?

Henüz bir Burgan Bank hesabınız yoksa size en yakın şubeye giderek hesap açma talebinizi beyan edebilirsiniz. Şube çalışanları öncelikle banka müşterisi olmak için kaydınızı oluşturacak, sonrasında da Euro dolar hesabı açma için gerekli adımları tamamlayacaklardır. Eğer zaten bir hesabınız varsa internet bankacılığı üzerinden ya da 0850 222 8 222 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak da hesap oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu konuda daha fazla bilgi almak için de telefon bankacılığı kanalını kullanabilirsiniz.

Burgan Bank Döviz Hesabı Açmak İçin Gerekli Belgeler

Burgan Bank’ta farklı para biriminde bir hesap açma işlemi için bankaya gidiyorsanız, yanınızda geçerli ve güncel bir kimlik kartınız olması önemlidir. Aksi halde işleminiz tamamlanamayacaktır. Kimlik belgenizi verdikten sonra adres beyanı için de bir adet fatura verebilirsiniz. Banka gerekli gördüğü durumlarda döviz hesabı açma işlemi için daha fazla belge talep edebilir. Özellikle de maaş hesabı ya da işletme hesabı açtırmak istiyorsanız, ayrıcalıklardan faydalanmanız için işletme bilgilerini doğru ve eksiksiz bir şekilde sunmanız önemlidir.

Burgan Bank Döviz Hesabı Özellikleri

Çok para birimli bir döviz hesabı, alışveriş sepetinin terk edilmesini azaltır iade oranlarını en aza indirebilir. Yerelleştirilmiş fiyatlandırma belirlemediğiniz para birimleri için, fiyatlar gerçek zamanlı döviz kurları kullanılarak müşterilere gösterilecektir. Müşteriler, fiyatlandırma konusundaki basit yaklaşımınızı ve fiyatı tercih ettikleri formattaki para biriminde görmek için çaba harcamak zorunda olmamaktan memnun kalacaklardır. Piyasalar arası dalgalanmalar hesaba katılarak, çapraz satışlar da dahil olmak üzere döviz kurları da yüzde + – 5 veya 10 dönüşümlerle hesaplanabilir.

Bu, yabancı ülkelerdeki satışları kontrol etmenize yardımcı olur ve yerleşik bir güvenlik payı ile ürün indirimlerini hesaplamada Euro dolar hesabı açmanın avantajlarını bir kez daha yansıtır. Hepsi bir arada bir Burgan Bank dolar hesabı ve Euro hesabı platformuna dahil olmak işletmeniz için daha fazla satış gelirinin kilidini açar. Aynı zamanda işinizi global hale getirmenize yardımcı olur ve sadece basit bir döviz hesabı sayesinde ulaşabileceğiniz müşteri kitlesini binlerce kişiden milyonlara çıkarır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *