«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. VAKIF KATILIM FAİZSİZ KREDİ 2020

VAKIF KATILIM FAİZSİZ KREDİ 2020

VKB

Vakıf Katılım Faizsiz Kredi Nedir 2020

Vakıf Katılım Faizsiz Kredi Nedir , Vakıf Katılım Faizsiz Kredi Nasıl Alınır, Vakıf Katılım Faizsiz Taşıt kredisi 2020,  Vakıf Katılım Faizsiz İhtiyaç Kredisi 2020, Vakıf Katılım Faizsiz Konut Kredisi ve Vakıf Katılım faizsiz kredi başvuru yapma işlemleri hakkındaki bütün detaylar haberin devamında.

Vakıf Katılım Bankası müşterileri faizsiz kredi imkânı ile borçlanmadan ve İslami kurallara uygun hayallerine kavuşabilir. Genel olarak hayallinizdeki evi veya arabayı sizin için alır. Bütçenize uygun aylık ödeme planı iye Vakıf Katılım Bankalarına ödersiniz. Ödemeniz üzerine ek faiz oranı işlenmemektedir. Vakıf Katılım faizsiz kredinizi açarken bazı ek masraflarınızı ödemelisiniz. Vakıf Katılım faizsiz kredinizle ilgili daha detaylı bilgiyi bu yazımızda bulabilirsiniz.  

Vakıf Katılım Faizsiz Kredi Nasıl Alınır 2020

Vakıf katılım faizsiz kredi özelliklerine değinmeden önce faizsiz kredi nedir onu açıklayalım. Faizsiz kredi kar ve zarar prensibi ile çalışmaktadır. Kredinize faiz uygulanmaz ama diğer masrafları bankalara vermek zorundasınız. Bu hizmetleri veren bankalara katılım adı verilmektedir. Genellikle İslami kurallar doğrultusunda ev, taşıt ve ihtiyacına kredi başvurusunda bulunmak isteyenler Vakıf Katılım Faizsiz kredi hizmetini seçmektedir. Vakıf Katılım Bankası Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ na bağlıdır. Banka müfettişleri tarafından Vakıf Katılım faizsiz kredi hizmeti denetlenmektedir. Vakıf Katılım bankasında ihtiyaç, konut ve taşıt seçenekleri ile faizsiz kredi çekebilirsiniz.

Vakıf Katılım Faizsiz Konut Kredisi 2020

Hayallerinizdeki eve vakıf katılım faizsiz konut kredisi ile sahip olabilirsiniz. Faizsiz konut kredinizden satın alacağınız konutun yüzde 80’ ine kadar finansman desteği alabilirsiniz. Vakıf Katılım faizsiz konut kredinizi 120 aya varan vade seçeneklerine kadar ödeme yapabilirsiniz. Vakıf Katılım şubelerine her ay ödemenizin üzerine ek faiz ücreti eklenmez. Ama faizsiz konut kredinizi açarken ipotek, faizsiz konut kredisi tahsis ücreti ve ekspertiz ücretini ödemelisiniz. Güncel olarak Vakıf Katılım Bankalarına 650 TL ekspertiz ve 150 TL ipotek ücreti ödemelisiniz. Daha detaylı bilgiyi Vakıf Katılım Bankası çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz.

Vakıf Katılım Faizsiz İhtiyaç Kredisi 2020

Vakıf Katılım Faizsiz ihtiyaç kredisine eğitim, beyaz eşya ve hac ibadetleriniz için başvuruda bulunabilirsiniz. Genel olarak Hac ve Umre ibadetlerini yapmak isteyen Vakıf Katılım Banka müşterileri faizsiz ihtiyaç kredisini seçmektedir. Vakıf Katılım Faizsiz ihtiyaç kredinizi Vakıf Katılım şubelerinden yapabilirsiniz. Vakıf Katılım şubelerine giderken yanınıza nüfuz cüzdanınızı, satın alacağınız konutun tapusunu ve adınıza düzenlenmiş abonelik faturanızı yanınıza almalısınız. Adınıza düzenlenmiş abonelik faturanızı son 3 ay içerisinde düzenlenmiş olması gerekmektedir. Ayrıca Vakıf katılım şubelerinden faizsiz ihtiyaç kredisi ödeme planınızı da çıkarabilirsiniz.

Vakıf Katılım Faizsiz Taşıt kredisi 2020

Vakıf Katılım taşıt kredinizi faizsiz şekilde alabilirsiniz. Alacağınız taşıtın 0 Km veya 2. El olmasında göre vade süreniz değişiklik göstermektedir. Taşıt Finansman 0 km taşıtınızı 36 aya varan taksitlerle ödeyebilirsiniz. 2. El için çekeceğiniz taşıt finansmanı kredilerinizi 24 aya varan taksitlerle ödeme planı hazırlayabilirsiniz. Faizsiz taşıt kredinizi 25.000 Türk lirasına kadar çekebilirsiniz. Vakıf Katılım Faizsiz taşıt kredinizi şubeler ve internet aracılığı ile başvuru da bulunabilirsiniz. Başvuru da bulunurken kasko ve taşıt sigortasını da Vakıf Katılım ayrıcalıkları ile yapabilirsiniz.

 

Vakıf Katılım Faizsiz Kredi Nedir , Vakıf Katılım Faizsiz Kredi Nasıl Alınır, Vakıf Katılım Faizsiz Taşıt kredisi 2020,  Vakıf Katılım Faizsiz İhtiyaç Kredisi 2020, Vakıf Katılım Faizsiz Konut Kredisi ve Vakıf Katılım faizsiz kredi başvurusu yapma işlemleri hakkındaki bütün detaylar hakkında aklınıza takılan sorularınızı haberimizin alt kısmında yer alan yorum bölümünden bizlere sorabilirsiniz. Ayrıca çok daha sağlıklı güncel bilgiler için Vakıf Katılım İletişim hattını arayabilir bankanın müşteri temsilcilerinden çok daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *