«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Çalışma Saatleri 2020

ING Çalışma Saatleri 2020

ING çalışma

ING Bank Çalışma Saatleri 2020

ING Bank, asıl merkezi Hollanda’da bulunan ve 2007 yılında  ING Group ile birlikte Oyak grubu arasında gerçekleşen anlaşma sonucunda ortaya çıkmıştır. İlk ismi Oyak Bank olan bu bankanın güncel adı ING Bank olarak değişim göstermiştir. Bununla birlikte 2008 yılında ülkemizde güncel bir hal alarak finansal işlemler ile birlikte bireysel ve kurumsal işlemler de hizmetini sunmaya başlamıştır. Dikkat çekecek kadar büyük bir gelişme ile banka sektörüne devam eden ING Bankası şu anda 300’den fazla şubesi ile birlikte 6 binden fazla personeli ve 1615 adet ATM’si ile hizmet vermektedir.
Çok kısa bir sürede büyük bir gelişme yaşayan Bu bankanın sloganı ise eski köye yeni adet cümlesi olmakta. Bununla birlikte gücünüze güç katar ve paran burada değerli sloganları da banka tanıtımlarında çok sık karşımıza gelmektedir. ING Bank müşterilerin tüm taleplerini sunduğu yeni ürün ve hizmetler ile en iyi şekilde gerçekleştirmektedir.

Makale İçeriği

ING Bank Çalışma Saatleri – 09:00 / 17:00

ING Bank Açılış Saatleri- 09:00

ING Bank Kapanış Saatleri- 17:00

ING Bank Hafta Sonu Açık mı?

ING Bank Resmi Tatil ve Bayramlarda Açık mı?

ING Açılış Kapanı Saatleri 2020

ING bank çalışma saatleri, ING açılış Kapanış saatleri pek çok müşteri tarafından sorulan bir konu olmaktadır. ING Bankası aktif olarak haftanın beş günü çalışmaktadır. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olmak üzere çalışma saatleri 09.00 olduğu an ING bank personelleri banka kapılarını açarak görev yerlerinde hizmet vermeye başlar.
Bütün bankalarda olduğu gibi ING Bank’da 12.30 ile 13.30 saatleri arasında öğle tatiline girmektedir. Bu süreç boyunca işlem yapılmaz ve banka kapıları kilitlenir. Öğle tatili süreci ise çalışma saatleri 13.30 olduğu an kapılar açılır ve tatil süreci biter. Öğleden sonra mesai saatleri ise 13.30 ile 17.30 çalışma saatleri arasında gerçekleşecek müşterilere çeşitli kolaylıklar sunulmaktadır.

ING Bank Hafta Sonu Hizmet Veriyor Mu ?

ING hafta sonu kapalı olması nedeni ile hafta sonlarında şube hizmeti sunmuyor. Ancak hafta sonu müşteri hizmetleri ve internet bankacılığı gibi hizmetleri aktif bir şekilde çalışmakta. Acil bankacılık işlemlerinizi Bu uygulamalar üzerinden 7/24 gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri hizmetleri sistemi kesintisiz bir hizmet sunar. Böylelikle asla hiçbir şekilde sizler banka işlemlerinden mahrum kalmazsınız.  ING Bank bünyesinde bulunan müşteri hizmetleri vardiyalı bir sisteme sahip.
Böylece aradığınız her an işlemleriniz saniyeler içerisinde gerçekleşecektir. ING Bank bünyesinde bulunan müşteri hizmetlerine ulaşmak için 0850 222 0 600 numarasını kullanarak işlemleriniz için çeşitli taleplerde bulunabilirsiniz. Belirtmiş olduğumuz ING Bank müşteri hizmetleri numarası 7/24 aktiftir. Ancak meydana gelen yoğunluk durumlarından dolayı geçici süre sizi telefonda bekletebilir. Fakat bu durum tahmini olarak en fazla 5 dakika sürmektedir. ING Bank çalışma saatleri ile ING Açılış Kapanış saatleri hakkında aklınıza takılan sorularınız olursa eğer ING müşteri hizmetlerini arayarak ING çağrı merkezi personelinden bütün bilgileri alabilirsiniz.

ING Bank Bayramlarda Ve Resmi Tatillerde Hizmet Veriyor Mu?

ING Bank diğer bankalarda da olduğu gibi bayram ve resmi tatillerde kapalı olmaktadır. 1 Ocak, 23 Nisan, 19 Mayıs, 15 Temmuz ve 30 Ağustos gibi özel günlerde hizmet vermemektedir. Ancak ertesi günlerde kaldığı yerden şube hizmetine devam ediyor.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *