«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC Bank Çalışma Saatleri 2020

ICBC Bank Çalışma Saatleri 2020

ICBC çalışma

ICBC Çalışma Saatleri 2020

GSF Grup bünyesinde yer alan banka 2014 yılının sonlarında Endüstri and Commercial Bank of China şirketine satılmıştır. Günümüzde kullanılan ismi ise bu şirketin kısaltması olarak ICBC olarak karşımıza çıkıyor. ICBC Bankası, GSD holding bünyesinde bulunan tekstil bankasının yaklaşık olarak yüzde 75.5’ lik bir dilimini satın almıştır. Ancak daha sonralarda bu yüzdelik oran 92.8 olmuştur.
ICBC şirketinin sahip oldu hisseler günümüzde borsa İstanbul piyasasında işlem görüyor. 2015 senesinden itibaren ICBC adı ile karşımıza çıkan bu banka kurumsal, bireysel ve ticari anlamda saniye sunmaktadır. ICBC Turkey  bünyesinde ülkemizde başarılı bir faaliyet sunuyor. Müşteri odaklı ve başarılı bir işlem gerçekleştiren bu kuruluş için en çok sorulan soru ise çalışma saatleri oluyor.
ICBC Turkey Bankası, dünyada 42 ülkede yer alıyor, bununla birlikte 17.000 şubesiyle ile 496 milyon bireysel ve 5 milyon kurumsal müşteriye sahiptir. ICBC Bankası ise son üç yıldır en büyük banka ve en büyük şirket unvanlarına sahip olmaktadır.

ICBC Bank Kaçta Açılıyor? Kaçta Kapanıyor? 2020

ICBC Turkey Bankası ülkemizde aktif bir şekilde hizmet sunuyor.  Sabah çalışma saatleri 09.00 olduğu zaman  banka kapısını açarak müşterilerine sorunsuz bir hizmet sunuyor. Çalışma saatleri 09.00’da  başlanılan sabah mesaisi çalışma saatleri 12.30 olduğunda noktalanıyor.
Banka 12.30 ile 13.30 saatleri arasında öğlen paydosuna girmes1anan öğlen paydosu ise  saat olarak uygulanmaktadır. Öğle saatleri içerisinde bankacılık hizmeti verilmekte olup daha sonra çalışma saatleri 13.30 olduğunda kapı tekrar açılarak mesaiye yeniden başlanılır. Ülkemizde pek çok şehirde pek çok şubesi bulunan Bu banka mesaisi ise tekrar saat 17.30 olduğunda bitmektedir. Bankanın uygulamakta olduğu çalışma saatleri prensibi hafta içi her gün aynı olmaktadır. ICBC Bankası genel olarak Cumartesi ve Pazar yani hafta sonlarında da kapalı olmaktadır. Bununla birlikte çok sık tercih edilen Bu banka Özel günlerde de kapalı olarak hizmet vermiyor. Ancak bayram arefesi gibi durumlarda Cumartesi ya da Pazar olsa bile yarım günlük banka hizmeti sunmaktadır. Duruma göre bu süreç tam gün de olabilir. Bahsetmiş olduğunuz yarım veya tam gün hizmeti başka hiçbir banka tarafından verilmektedir. ICBC Bankası müşteri memnuniyeti odaklı çalıştığı için müşterilerine böyle bir ayrıcalık yapmaktadır.

ICBC Bankası İnternet Bankacılığı

ICBC Bankası şube çalışma saatleri dışında internet bankacılığı hizmeti yine de banka ve bankacılık işlemlerini kolay bir şekilde yapma imkanı sunuyor. İnternet bankacılığını kullanarak yapabileceğiniz bazı işlemler şu şekildedir; ihtiyaç kredisi başvurusu, banka hesabı oluşturma, vadeli mevduat hesabı açma, altın hesabı açma bunun gibi birçok işlemi saniyeler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Özetle ICBC şubesi çalışma saatleri dışında da işlemleriniz pratik bir şekilde yapılabilmektedir. ICBC Bankası müşterilerine bu kolaylığı sunmaktadır.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *