«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank’tan Takibe Düşen Kredilere Büyük Kolaylık

Vakıfbank’tan Takibe Düşen Kredilere Büyük Kolaylık

VVVVVVVVVVVVVVV

Yasal Takibe Düşen Müşterilerden Faiz Alınmayacak

Değerli okuyucularımız Ülkemizin en köklü Bankalarından birisi olan Vakıfbank ayrıca Devlet Bankası olmanında bankaya verdiği sorumluluklardan dolayı müşterilerine bir çok avantaj ve imkanlar sunmaya devam etmektedir. Bu imkanlardan kredi kartı yapılandırılmaları geçen hafta banka tarafından başlatılmıştı. Şimdi ise yine Vakıfbank müşterilerine başka bir kolaylık sağlayarak müşterilerine yardımcı olmaya çalışıyor.

Yeni sağladığı avantaj ise Vakıfbank kredi borcundan dolayı yasal takibe düşen müşterilerinden bir yıl süre zarfı içinde ödenmek kaydı ile bütün faizleri sıfırlayıp sadece kredide geçerli olan anaparayı alarak müşterilerine çok büyük kolaylık sağlamaktadır. Eğer bu hususta sıkıntısı olan varsa mutlaka bu imkan ve olanakları değerlendirmesi gerekmektedir.

Vakıfbank Genel Müdürünün Konu Hakkında Açıklamaları

Değerli okuyucularımız konu hakkında akıllarda her hangi bir soru işaretinin kalmaması için Vakıfbank genel müdürü Sayın Mehmet Emin Özcan’ın açıklamalarına haberimizde yer vermek istedik. Vakıfbank Genel Müdürü Sayın Mehmet Emin Özcan yapmış olduğu açıklamalarda takipteki müşterilerden anapara borcunu bir defada veya bir sene içinde ödeyen müşterilerden bütün faizlerin silineceğini söylemiş ve Banka olarak bu hususta bankanın açıkladığı şartlarda ödeme yapan müşterilerden anapara dışında başka bir ücret alınmayacağını açıklamıştır. Sayın Özcan’ın diğer açıklamalarında şu şekilde ifadelere yer almaktadır. Kredi kartı yapılandırmasında 24 ay vadeye 1,10 faiz imkanı sunduklarını açıklayan Sayın ÖZCAN kredi borcunun toplam miktarı 100 bin liranın altında olan banka müşterilerine yüzde 0,98 faiz oranı verdiklerini açıklamıştır. Vakıfbank Genel Müdürü sayın Mehmet Özcan bütün bankaların bu hususta taşın altına elini koyması gerektiğini de belirterek açıklamalarına son vermiştir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *