«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HSBC Çalışma Saatleri 2020

HSBC Çalışma Saatleri 2020

HSBC Çalışma

HSBC Bankası Çalışma Saatleri 2020

HSBC Bankası, Türkiye’de 1990 senesinden beri faaliyet göstermekte olup HSBC Türkiye yani kurumsal bankacılık ve yatırım bankacılığı adıyla bireysel bankacılık alanında hizmet sunmaktadır. HSBC bünyelerinde bulunan şubelerden, ATM cihazlarından veya dijital bankacılık imkanlardan yararlanarak finansal çözümler müşterilere ulaştırılmaktadır.
HCBC Bankası asıl Merkezi  Londra’da bulunan bir bankadır. dünyanın en büyük bankacılık kuruluşu olarak kabul edilen HSBC Grup günümüzde bugün Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika ve Asya-Pasifik bölgesinde hizmet vermektedir. HSBC bankasının toplam olarak 65 ülke ve bölge üzerinde 3800 ofisi bulunmaktadır.
HSBC bankasının çalışma saatleri normal bankalardan farklıdır. Ülkemizde çoğu bankacılık çalışma saatleri 09.00 ile 17.00 arasında mesai düzeni uygulamaktadır. Fakat HSBC Bankası bu alanda çalışma saatleri 08.30 olduğu an başlamaktadır. Bundan dolayı HSBC müşterilerinin işlemlerini başarılı bir şekilde yapılabilmesi için 08.30’da bankada olmalı. HSBC Bankası  günleri özellikle Pazartesi ve Cuma günleri yoğunluk çok fazla olmaktadır. Bundan dolayı işlem yapacak kişilerin erkenden şubeye gelmesin de fayda var . HSBC Bankası için ise çalışma saatleri bitişi 17.00 olmaktadır. Eğer  saat 17.00 olmasına rağmen gelmediyse bu doğrultuda ise görevleri asla işleminizi yapmadan mesai saatlerini bitirmemektedir.

HSBC Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

HSBC Bankası çalışma saatleri içerisinde 12.00 ile 13.00 bulunmamaktadır. Çünkü bu saatler banka çalışanlarının öğle paydosu olmakta. Öğleden önce sıra alan fakat gelmeyen müşterilerin işlem sırası öğleden sonraya kalır. Öğle tatil toplam olarak 1 saat olmaktadır. Bu 1 saatin sonunda ise öğleden sonra mesai saati başlamaktadır.

HSBC Hafta Sonu Açık mı?

HSBC Bankası hafta sonları bankacılık hizmeti sunmamaktadır. hafta sonu işlem yapması gereken kişiler için önerimiz dijital bankacılık ya da müşteri hizmetleri imkândan yararlanması olacaktır.

HSBC Bayramda Açık Mı?

HSBC, Bankası Özel günlerde hizmet vermemektedir. Bu özel günlere örnek verilecek olursa, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda, 1 Ocak, 1 Mayıs, 15 Temmuz, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi resmi tatillerde verilen hizmet bir süre ertelenmektedir.

HSBC Bankası Bankacılık İşlemleri

Başarılı bir şekilde işleyişine devam eden HSBC Bankası sadece şube hizmetleri ile değil bankacılık ve mobil uygulama sistemleri ile de son hız başarısına devam ediyor. HSBC bankası tarafından sunulan bu hizmet ile nerede olursanız olun istediğiniz an 7/24 çekim gerçekleştirmeniz mümkün oluyor.
HSCB bankası bünyesinde bulunan müşteri hizmetleri görevlileri müşterilere kesintisiz ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Vardiyalı bir şekilde sunulan bu hizmet ile istediğiniz işlemleri şubeye gitmeden oturduğunuz yerden gerçekleştirebilirsiniz. Uygulayabileceğiniz başlıca işlemler havale, EFT, para yatırma, para çekme, kredi alma, kredi kartı borcu ödeme mevduat hesabı açma gibi birçok işlem tek tık ile yapılabilir.
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *