«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası 30 Bin TL İhtiyaç Kredisi

İş Bankası 30 Bin TL İhtiyaç Kredisi

iş_bankası_ihtiyaç_kredisi_hesaplama

İş Bankası 30 Bin TL İhtiyaç Kredisi

İş Bankası 30 Bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu hakkında aradığınız bilgiler için haberimizden faydalanabilirsiniz. Yurdumuzun en güzide Bankası olan İşbank müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için kampanya düzenliyor. Söz konusu olan İş Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyasına sizlerde katılabilir ve acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Son günlerde bir çok Banka ihtiyaç kredisi kampanyası düzenliyor. Kredi kullanmak isteyen kişiler bu kampanyaları takip ederek en uygun ve cazip olan krediyi belirleyebilirler. İş Bankası da cazip kredi faizleri ile müşterilerinin sıkıntılarına çözüm olmak için kredi faizlerini düşürüyor.

İş Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasının faiz oranları ve vade süreleri haberimizin devamında yer alıyor. Sizlerde haberimizi okuyarak İş Bankası 30 Bin TL ihtiyaç kredisi nasıl alınır, İş Bankası 30 Bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu ve İş Bankası İhtiyaç kredisi kampanyası hakkında gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır

İş Bankası İhtiyaç kredisi kampanyası için Bankanın bütün şubelerinden başvurular yapılır. Bunun için size en yakın İşbank şubesine giderek başvurunuzu gereçekleştire bilirsiniz. İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler için yaygın İşbank ATM’leride sizlere hizmetler veriyor. İşbank Müşterisi olsun ya da olmasın ATM’den TC. kimlik numaraları ile ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerini güvenli olarak yapabilmektedir. Başvuru metotları arasında İşBankası SMS Bankacılığıda bulunmaktadır. Kullanmak istediğiniz kredi tutarını yazarak İş Bank SMS numarasına kısa mesaj göndererek başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bir diğer kredi başvurusu yöntemi ise İş Bankası Telefon Bankacılığı olmaktadır.

Söz konusu olan İş Bankası 30 Bin TL ihtiyaç kredisi başvurusu için dilerseniz bankanın dijital kanallarını kullanabilirsiniz. Bankanın dijital kanallarını kullanarak zaman kaybı yaşamadan İş Bankası İhtiyaç kredisi başvurunuzu hızlı ve güvenli olarak anında gerçekleştirebilirsiniz. Banka’nın dijital kanalları üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isterseniz İŞCEP uygulaması, İş Bankası mobil şube ve İş Bankası internet bankacılığını kullanabilirsiniz. Bu uygulamaları kullanmanız için öncelikle iş Bankası müşterisi olmalısınız. Hangi uygulama üzerinden başvuruda bulunmakisterseniz o uygulama üzerinden hesap açılışı yapmanız gerekir. Hesap açılışını yaptıktan sonra uygulamaya giriş şifrenizi almalısınız. Almış olduğunuz şifre ile uygulamaya giriş yaptıktan sonra ihtiyaç kredisi menüsünden dilediğiniz tıtar için başvurunuzu kolaylıkla yapabilirsiniz.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Şartları Nelerdir

Bankalar kredi kartı veya kredi ürünü  sunarken bazı şartlar getirir. Bu şartları sağlayan kişiler istedikleri zaman arzu ettiği ürün için başvuruda bulunabilir. İş Bankası İhtiyaç Kredisi Şartları ise şu şekilde gerçekleşir.

Sigortalı olarak aktif iş hayatını sürdürür olmak

18 yaşını tamamlamış olmak

Gelir belgesi sunmak

Kredi başvurusu için her hangi bir engel olmaması

İş Bankası 30 Bin TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı / İş Bankası 30 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

İş Bankası 30 Bin TL ihityaç kredisi 3 ay ile 36 ay arasında vade seçeneklerini müşteriye sunulmaktadır. Burada belirtilen vade süreleri içinde acil ihityaçlarınızı karşılamak adına kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. İş Bankası tarafından sağlanmış olan uygun faizli ihtiyaç kredisi için dilerseniz anında başvurunuzu yapabilirsiniz. Banka tarafından sunulan 30 Bin TL ihtiyaç kredisi faiz oranı kişinin kredi skor puanına göre değişim gösterebilir. Bu nedenlerden dolayı kredi skor puanınızı bilmeniz sizler için faydalı olacaktır. İş Bankası İhtiyaç kredisi hesaplama hakkında çok daha detaylı bilgileri almak isterseniz burada verilen url’ye https://www.isbank.com.tr/ihtiyac-kredisi-hesaplama#Taksit_ihtiyac  tıklayarak Banka’nın resmi web sitesine giriş yapmış olacaktır.

6 Ay Vade İle İhtiyaç kredisi

Kredi Tutarı : 30.000 Bin TL

Kredi Vadesi : 6 Ay

Taksit tutarı : 5.457,89 TL

Kredi Faiz oranı %2,05

Hayat Sigortası : 210,98 TL

Kredi Tahsis Ücreti : 165,00 TL

Kredinin Geri Ödeme Toplam Tutarı : 32.747,34 TL

iş_bankası_30_bin_tl_ihtiyaç_kredisi
İş Bankası İhtiyaç Kredisi Hesaplama

12 Ay Vade İle İhtiyaç kredisi

Kredi Tutarı : 30.000 Bin TL

Kredi Vadesi : 12 Ay

Taksit tutarı : 2.935,69 TL

Kredi Faiz oranı %2,05

Hayat Sigortası : 210,98 TL

Kredi Tahsis Ücreti : 165,00 TL

Kredinin Geri Ödeme Toplam Tutarı : 35.228,28 TL

36 Ay vade ile ihtiyaç kredisi

Kredi Tutarı : 30.000 Bin TL

Kredi Vadesi : 36 Ay

Taksit tutarı : 1.285,90 TL

Kredi Faiz oranı : %2,05

Hayat Sigortası : 210,98 TL

Kredi Tahsis Ücreti : 165,00 TL

Kredinin Geri Ödeme Toplam Tutarı : 46.292,40 TL

İş Bankası Müşteri Hizmetleri İle İhtiyaç Kredisi Başvurusu

İş Bankası İletişim hattı bilgilerine aşşağıda verilen url’ye tıklayarak erişim sağlayabilir direk bağlanma hususunda bilgiler alabilirsiniz. Bankanın müşteri hizmetleri telefon hattı 365 gün 7/24 hizmetler sunar. İletişim hattını aramanız dahilinde sizleri müşteri temsilcileri karşılar ve yapmak istediğiniz bankacılık işlemlerinizi soracaktır. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteğinizi belirmeniz bu kısımda yeterli olacaktır. İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapma isteğinizi belirttikten sonra konusunda uzman müşteri temsilcilerine bağlanırsınız. Bu kısımda ise müşteri temsilcilerinin sizlere yönelttiği soruları doğru ve eksiksiz olarak cevapladıktan sonra İş Bankası Müşteri Hizmetleri üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunuz gerçekleştirmiş olacaksınız.

İş Bankası Müşteri Hizmetleri : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-musteri-hizmetleri-444-02-02/.html

İş Bankası 10 Bin TL ihtiyaç kredisi: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-10-bin-tl-ihtiyac-kredisi/.html

İşbank 20 bin TL ihityaç kredisi : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-20-bin-tl-ihtiyac-kredisi/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.