«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Qnb Finansbank Ticari Kredi Kartları

Qnb Finansbank Ticari Kredi Kartları

fffffff
Qnb Finansbank Ticari Kredi Kartları 2019

Değerli okuyucularımız bugün sitemizde bir çok vatandaşlarımız tarafından merak edilen husus olan QNB Finansbank ticari kartları ile ilgili bilgiler vermek için aynı zaman da bir çok esnaf ve ticaret yapan kişilerin bu husustan QNB Finansbank ticari kartları hakkında çok daha detaylı bilgiler vermek adına sitemiz finanshaberleri.net üzerinden siz değerli okuyucularımızın bilgilerine sunmak isteyerek QNB Finansbank ticari kartları haberini yayımlamak istedik. Değerli okuyucularımız sizlerde bu haberimizin detaylarından haberdar olmak isterseniz aynı zaman da yine sizler için çok önemli olan ve ticaret ile uğraşan bütün vatandaşlarımız için diğer kredi kartlarına göre çok daha avntajlar sağlayan QNB Finansbank Ticari kredi kartları hakkında çok daha sağlıklı ve çok detaylı bilgileri öğrenmek ve söz konusu olan ticari kartların avantajları hakkında her türlü kampanya ve detaylardan haberdar olmak isterseniz lütfen siz değerli okuyucularımız için yayımladığımız haberimizi sonuna kadar okuyarak merak ettiğiniz bütün konulardan ve QNB Finasbank ticari kartları hakkında aklınızda kalan bütün sorulara cevaplar bulabilir ayrıca cevabını alamadığınız veya kredi kartı, ticari kredi kartları, banka haberleri ve kredi kredi kampanyaları hakkında oluşan bütün sorulara da cevap bulabilir ve haberimizin altında olan yorum bölümünden bizlere ulaşarak her türlü soruları sorarak aklınızda kalan bütün soruların cevaplarını alabilirsiniz.

QNB Finansbank Ticari Kredi Kartı Avantajları 2019

Değerli okuyucularımız her zaman için bütün bankalarda olduğu gibi Fİnansbankta da Ticari kredi kartları sizler için çok daha avantajlı olmaktadır. Avantajlı olan ticari kartlarının en büyük özelliği ise diğer kredi kartlarına oranla kredi kartı limitlerinin çok daha fazla olması olacaktır. Neden çok yüksek tutarlı ticari kredi kartı limiti bu kadar önemli diye soracak olursanız eğer bunun bir çok cevabını bulabilirsiniz. QNB Finansbank ticari kartınızın limiti siz düzenli çalıştıkça artmakta olup esnaflar için bulunmaz bir nimet olmaktadır. Örnek verecek olur isek 100 Bin lira limitli bir ticari kartınız var ve sizde kasap, market, toptancı veya bir çok esnaflık kollarından birine sahipsiniz.

Alacağınız ürüne zam gelmeden önce yüklenme yapabilir ve aldığınız ürünün karını artıra bilirsiniz. Çünkü ülke koşulları geneline bakılınca her esnaf dakikasında 100 Bin lirayı bulacak durumda değildir. Hele son zamanlarda yaşanan ekonomik krizde. Ekonomik krizlerin olduğu anlarda da sizlere çok fayda sağlayacak olan ticari kartlar çok yüksek limitli oldukları için esnafa nefes aldıracak her türlü taksit kolaylığı sağlamaktadır. Diyelim taksit ödemeniz geldi fakat ödeyemiyorsunuz ticari kartınızın ödemesini hiç bir faiz ödemeden 3 ay süre ile uzatabilirsiniz. Ayrıca üç ay uzattınız yine ödeyemediniz ozaman da bu ticari kartlarda yani özellikle QNB Finansbank ticari kredi kartında şöyle bir avantajınız daha olacaktır. 3 ay boyunca kredi kartınızın asgari ödemesini yaparsınız tekrar hiçbir faiz ödemeden 3 ay daha bu ticari kartın borcunu erteleye bilir ve faiz ödemezsiniz. Bu işlem sayesinde altı ay borç ertelemiş ve 3 ayda asgari ödeme yapmış olursunuz. Değerli okuyucularımız siz bu işlemleri yapsanız dahi kredi notunuzda da hiç bir düşüklük yaşanmayacaktır. Bu kartları diğer kartlardan ayıran çok başka bir özellik ise yurt dışı uçuşlarınız da çok büyük indirimler sağlayacak olup yurt dışı alış verişlerinde de sizlere para puan ve bonuslar kazandıracak olup bu oranların yani kazancınızın daha fazla olmasını da sağlayacak olmasıdır.

CardFinans Kobi Ticari Kredi Kartı

Bu kart ile yine iş yerinizin bütün ihtiyaçlarını karşılaya bilir ve taksitlendire biliyorsunuz. Bu kart için yani kobi ticaret kredi kartı içinde başvurunuzu çok rahat bir şekilde yapabiliyorsunuz. Bu kart ile çok yüksek limitler ile alım yapma imkan ve olanağına da sahip olabilirsiniz. Ayrıca yine kobi ticaret kredi kartı ile ekstreniz geldiği zaman bir sonraki aya erteleme imkanına da sahip olabiliyorsunuz.
kobi ticaret kredi kartı ile bankadaki kredi kredi limitlerinize erişme imkanına sahip oluyorsunuz. Ayrıca sabiha gökçen ısg lounge indirim fırsatlarından da yararlana bilirsiniz.

Corporate Ticari Kredi Kartı

Değerli okuyucularımız bu ticari kredi kartı ile ödemelerinizi çok daha rahat düzenleye bilir ve iş yeriniz ve çalışanlarınızı çok daha rahat ettire biliyorsunuz. Eğer bu ticari kredi kartına sahip iseniz bütün organizasyon işlerinden de yarar sağlaya biliyorsunuz. Corporate ticeri kredi kartı ile nakit avans kullana bilir bütün harcamalarınızı çok daha kontrol altına alabilir ayrıca otomatik ödeme talimatı ile bütün faturalarınızı kolayca ödeye bilir ve konut yardımı ve ferdi yardım desteğini alabilirsiniz.

QNB Finansbank Ticari Kredi Kartı Başvuruları Nasıl Yapılır?

Değerli okuyucularımız günümüz koşullarında ve her geçen gün ilerleyen teknoloji sayesinde artık bütün kredi kartı başvuruları çok daha kolay olmaktadır. Bu kartlara SMS ile veya telefon bankacılığı ile ayrıca internet bankacılığını kullanarak da başvuruda buluna bilirsiniz. Fakat çok yüksek limitli ticari kredi kartı limiti isteyecekseniz bankanın şubesine giderek başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Çünkü yüksek limitli ticari kredi kartı başvurularında esnaflık belgeleriniz yani işyeri açma ruhsatı ve vergi levhası fotokopisi veya üretim işleri yapıyor iseniz sanayi sicil belgeniz istenecektir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *