«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Bütün Bankaların EFT Saatleri ve Ücretleri

Bütün Bankaların EFT Saatleri ve Ücretleri

Tüm Bankaların eft saatleri

EFT Saatleri EFT Ücretleri 2020

Bütün Bankaların EFT Saatleri ve Ücretleri

Bütün Bankaların EFT saatleri birbirlerine göre farklılık göstermektedir. EFT ücretlerindeki kesintiler de bankaların kendi politikaları doğrultusunda gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle sizlere bütün bankaların EFT saatlerini ve EFT ücret kesintilerini içeren bir yazı hazırladık. Bu sayede kendi bankanızı bu yazıda bulabilir ve çalıştığınız bankanın EFT saatleri ve EFT ücret kesintileri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ziraat Bankası EFT Ücretleri ve Saatleri

Ziraat Bankası EFT saatleri 8.30 ile 17.00 arasında gerçekleşmektedir. Şubeden EFT yapmak isteyen müşterilerin öğle arası tatili olduğunu bilmesi gerekmektedir. diğer yöntemler ile iş günü ve mesai saatleri içerisinde EFT işlemleri direkt olarak karşı tarafa iletilebilmektedir. Şubeden gerçekleştirilen EFT işlemi 10 TL, ATM den gerçekleştirilen EFT işlemi 7 TL olarak belirlenmiştir. Çağrı merkezi yolu ile yapılan EFT işlemleri Ziraat Bankasında 5 TL dir. İnternet şubesi ve mobil şube ile yapılan EFT işlemlerinden de 3.50 TL kesinti almaktadırlar.

İş Bankası EFT Ücretleri ve Saatleri

İş Bankası EFT saatleri hafta içi, iş günü ve 8.00 ile 17.00 arasında gerçekleşmektedir. Şubeden EFT işlemi yapılacağı zaman araya öğle tatili girmektedir. Bunun dışında bütün kanallardan EFT iş günü ve mesai saatleri içinde yapıldığı zaman 15 dakika sonrasında karşı hesaba iletilmektedir. 16.15 saatinden sonra yapılan EFT işlemlerinden farklı ücret kesintisi yapılmaktadır. EFT ücretlerinde net bir rakam bulunmamaktadır. maaşlı müşterilerin EFT yapması ücretsizdir. Mobil Bankacılık, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı yolu ile yapılan EFT ücretlerinden 3.50 TL ile 15 TL arasında kesinti yapılmaktadır.

Garanti BBVA EFT Ücretleri ve Saatleri

Garanti BBVA EFT saati 09.00 – 17.00 arasındadır. 16.00 ile 17.00 arasında yapılan EFT işlemleri geç EFT olarak belirlenmiştir. Bu nedenle de fraklı fiyat kesintisi uygulanmaktadır. Garanti Bankası EFT ücretleri internet şubesi ve mobil şube için 6.75 TL; şube EFT işlemleri 75 TL – 800 TL arası, telefon bankacılığı EFT işlemleri 70 TL ile 120 TL arası gerçekleşmektedir. Geç EFT işlemlerinden de 10 TL ile 20 TL arasında yatırılan tutara göre değişiklik gösteren kesintiler alınmaktadır.

Halkbank EFT Ücretleri ve Saatleri

Halkbank EFT saati 09.00 – 17.15 arasında olmaktadır. Bu EFT işlemleri yapılırken iş günü olmasına özen gösterilmesi yatırılan tutarın karşı tarafa 15 dakika içinde geçmesini kolaylaştırmaktadır. Şubeden yapılan EFT işlemlerinde 350 TL ye kadar kesinti gerçekleşmektedir. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık EFT ücreti 3.86 TL dir. Telefon bankacılığı EFT ücreti 7.76 TL dir.

Akbank EFT Ücretleri ve Saatleri

Akbank EFT saatleri 09.00 ile 17.15 arasında yapılmaktadır. Gerçekleştirilen EFT lerin iş günü içerisinde olması 15 dakika içinde hesaba para göndermeyi kolaylaştırılmaktadır. Akbank EFT ücretleri sabit değildir. Maksimum yüzde altı oranına kadar şubeden yapılan EFT işlemlerinde kesinti uygulanmaktadır. 75 TL ile 750 TL arası şube kesinti ücreti uygulanmaktadır. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı kesintileri 6.75 TL ile 20 TL arasında gerçekleştirilmektedir. 18 TL ATM EFT işlemleri, 60 TL ile çağrı merkezi EFT işlemleri uygulaması yapılmaktadır.

QNB Finansbank EFT Ücretleri ve Saatleri

QNB Finansbank EFT işlemlerini gerçekleştirmek isteyen müşterilere 09.00 – 17.15 arası açık olması ve iş gününde gerçekleştirilmesi gerektiğini söyleyebiliriz. Şube EFT işlemleri 55 TL ile 75 TL arasında; mobil bankacılık ve internet bankacılığı işlemleri 4.50 TL, telefon bankacılığı 35 TL olarak belirlenmiştir. Geç EFT işlemlerinde 10 TL ile 25 TL arasında değişen farklı fiyat eklentileri ile ödeme yapmak mümkündür. Enpara.com müşterileri ve QNB Finansbank maaşlı çalışan müşterileri ücretsiz olarak EFT işlemlerini gerçekleştirmektedirler

 

Yapı Kredi EFT Ücretleri ve Saatleri

Yapı Kredi EFT saatleri iş günü içinde ve her kanal aracılığı ile 09.00 -16.45 zaman dilimi arasında yapılır. Bu zamanda yapılan EFT işlemleri 15 dakika içerisinde karşı tarafın hesabına iletilmektedir. Yapı Kredi Mobil bankacılık EFT işlemleri 3 TL kesinti; Yapı Kredi internet bankacılığı ve telefon bankacılığı EFT ücret kesintisi ise, 3.5 TL olarak belirlenmiştir. ATM ve şubeden yapılan EFT kesintilerinde 20 TL – 60 TL arasında kesinti yapılmaktadır.

Kuveyt Türk EFT Ücretleri ve Saatleri

Kuveyt Türk bankasının bütün kanallarında işlem yapabilmek, iş günü içinde ve 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılmaktadır. ATM den EFT yapmak 10 TL şubeden EFT yapmak da 42 TL ile 555 TL arasında yapılmaktadır. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı yolu ile EFT gerçekleştirmek ücretsizdir.

Anadolu Bank EFT Ücretleri ve Saatleri

Anadolu Bank EFT saatleri: 08.00 – 17.00 arasıdır. Bütün kanallar aracılığı ile erken EFT işleminde 4 TL; geç EFT işleminde ise 6 TL kesinti, gerçekleştirilmektedir. Şubeden yapılan EFT işlemlerinde ise BSMV kesintisi yüzde bir olarak belirlenmiştir.

İNG Bank EFT Ücretleri ve Saatleri

ING Bank EFT saati: 09.00 – 17.00 arasında gerçekleştirilmektedir. Bu zaman dilimi mesai saatlerini kapsamaktadır. İş günü içinde EFT yapılması tercih edilmektedir. Mobil bankacılık EFT ücreti; 3.50 TL dir. ATM EFT ücreti 12 TL dir. Telefon bankacılığı 60 TL ile 110 TL arasındadır. Şubeden yapılan EFT işlemlerinde de yatırılan tutara göre en yüksek 450 TL kesinti yapılmaktadır.

Türkiye Finans EFT Ücretleri ve Saatleri

Türkiye Finans Bankası EFT saatleri: 09.00 – 17.15 arasındadır. Türkiye Finans bankası EFT kesinti ücretleri; telefon bankacılığı ve şube bankacılığında 30 TL  – 300 TL arasındadır. Mobil bankacılık EFT ücreti kesintisi 5 TL, ATM EFT kesintisi ise minimum 15 TL. dir.

 

Vakıf Katılım EFT Ücretleri ve Saatleri

Vakıf Katılım Bankası ile EFT işlemlerini gerçekleştirebilmek için 09.00 ile 17.15 arasında EFT işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Vakıf Katılım Bankası Şube EFT ücretleri: 22 TL – 571 TL arasındadır. Vakıf Katılım Bankası ATM EFT ücret kesintisi: 28 TL – 571 TL arasında gerçekleşmektedir. Vakıf Katılım Bankasından EFT işlemlerini internet şubesi ve mobil şube üzerinden yaparak maksimum 20 TL kesinti ödeyebilirsiniz.

Odeabank EFT Ücretleri ve Saatleri

Odeabank’ ın EFT saatleri hafta içi iş günü ve mesai saatinde 08.30 ile 17.00 arasında gerçekleşmektedir.  ATM EFT ücreti 6 TL dir. Şubeden EFT yapmak isteyen kişiler maksimum 500 TL ye kadar kesinti yaşayabilirler. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık ile EFT işlemi gerçekleştirmek isteyen kişiler 4.90 TL olarak sabit fiyat ödemektedirler.

Albaraka Türk EFT Ücretleri ve Saatleri

Albaraka Türk EFT işlemleri yapmak için iş gününün 09.00 ile 17.00 mesai saatlerini kullanmanız gerekmektedir. Bunun dışında yapılacak olan EFT işlemleri bir sonraki iş gününe yansıtılacaktır. Albaraka Türk EFT ücretleri; Mobil bankacılık ve internet bankacılığı minimum 5 TL; telefon bankacılığı 60 TL, şubeden EFT işlemleri de maksimum 350 TL olarak kesintiye tabi tutulur.

PTT Bank EFT Ücretleri ve Saatleri

PTT Bank’ tan EFT işlemleri yapabilmek için 09.00 ile 17.00 arasında iş gününü tercih etmeniz gerekir. PTT Bank ile EFT işlemlerini PTT Kart ile yaptığınız zaman oldukça makul ücretler ile kesinti ödersiniz. Maksimum 20 TL ye kadar EFT ücret kesintisi şube üzerinden alınmaktadır.

Vakıfbank EFT Ücretleri ve Saatleri

Vakıfbank EFT saatleri, 09.00 – 17.15 arasında belirlenmiştir. 16.00 dan sonra yapılan EFT işlemleri geç EFT olarak belirlenir. Erken EFT ücret kesintisi mobil bankacılık ve internet bankacılığında 2 TL, geç EFT ise, 3 TL. dir.

Denizbank EFT Ücretleri ve Saatleri

Denizbank EFT işlemlerinde beklemeye takılmak istemiyorsanız iş gününde 08.00 ile 17.00 saatleri arasında EFT işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Denizbank şubeden yapılan EFT işlemlerinde minimum 55 TL lik kesinti uygulanmaktadır. Denizbank internet bankacılığı, mobil bankacılık ve çağrı merkezi kullanılarak yapılan EFT işlemlerinden 5.50 TL kesinti gerçekleşmektedir

Aktifbank EFT Ücretleri ve Saatleri

Aktifbank 09.00 ile 17.00 saatleri arasında EFT işlemlerini gerçekleştirmektedir. Bu zaman diliminin dışında gerçekleşen ve tatil günlerinde yapılan EFT işlemleri bir sonraki iş gününe yansıtılmaktadır. Aktifbank şubelerinde yapılan EFT işlemlerinde maksimum 355 TL kesinti gerçekleşmektedir. ATM ile yapılan EFT işlemlerinde 30 TL ile 45 TL arası ücret kesintisi gerçekleşmektedir. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı kullanılarak yapılan EFT işlemlerinde de 5.50 TL lik kesinti gerçekleşmektedir.

Şekerbank EFT Ücretleri ve Saatleri

Şekerbank ile yapılan EFT saatleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasını kapsamaktadır. Şekerbank EFT ücretleri farklı kanallar aracılığı ile farklı fiyat kesintilerine sahiptir. Şubeden yapılan EFT işlemleri için maksimum 375 TL kesinti uygulanmaktadır. ATM ile yapılan EFT işlemlerinde maksimum 75 TL kesinti uygulanmaktadır. Şekerbank internet bankacılığı ve Şekerbank mobil bankacılık ile yapılan EFT işlemlerinde 3.75 TL kesinti ücreti yapılmaktadır.

Burgan Bank EFT Ücretleri ve Saatleri

Burgan Bank ile EFT işlemlerini yapabilmek için iş günü mesai saati içinde ve 09.00 ile 17.00 zaman dilimini kullanmanız EFT işlemlerinizin beklemeye alınmasını önler. Şube üzerinden yapılan EFT işlemi kesintileri 75 TL ile 1.000 TL arasında yatırılan tutara göre değişiklik göstermektedir. Çağrı merkezi ile EFT işlemleri yapıldığında 20 TL kesinti uygulanmaktadır. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı EFT işlemlerinde 5 TL kesinti uygulanmaktadır.

HSBC Bank EFT Ücretleri ve Saatleri

HSBC Bankası EFT saatleri, 09.00 – 17.00 arasında gerçekleştirilmektedir. Şubeden ve ATM den EFT işlemleri yapıldığı zaman 60 TL lik bir kesinti uygulanmaktadır. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık kullanımlarında da 2.50 TL EFT işlem kesintisi gerçekleştirilmektedir.

ICBC Bank EFT Ücretleri ve Saatleri

ICBC Bankası EFT saatleri, 09.00 ile 17.00 arasında gerçekleşmektedir.  EFT ücret kesintisi şube ve ATM üzerinden yapıldığında maksimum 400 TL ye varan fiyata çıkmaktadır. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılığın EFT işleminde kullanılması ile 4.50 TL kesinti gerçekleşmektedir. ATM ile yapılan EFT lerde ise 36 TL kesinti uygulanmaktadır.

Sayın okurlarımız Bugünkü haberimizde sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ile bütün bankaların EFT ücretleri ve Bütün Bankaların EFT saatleri hakkında bilgiler vermek istedik. Söz konusu Bütün bankaların EFT saatleri ve Bütün Bankaların EFT ücretlerini aynı makale altında toplayarak sizlerin EFT saatleri ve haberleri hakkında daha kolay işlem yapma, bilgi alma gibi ve aradığınız bankanın EFT saatlerini ve ücretlerini bir arada bulmanızı sağlamak istedik. Sitemizde yine Bütün bankaların EFT saatleri, bütün bankaların EFT ücretleri ve Yine Tüm Bankaların EFT saatleri, EFT Ücretleri, EFT sorgulama yapma, EFT iptal etme ile yanlış hesaba yapılan eft işlemleri başlıklı her bankanın ayrı ayrı olmak üzere haberlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Bütün bankaların EFT saatleri ve Ücretleri hususunda sorularınız olursa eğer bunun içinde sitemizde okurlarımızın sorularını sorması için düzenlenmiş olan soru cevap bölümünden sorularınızı bizlere sorabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *