«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC Temassız Ödeme Özelliği Açma

ICBC Temassız Ödeme Özelliği Açma

ICBC Temassız Ödeme Açma

ICBC Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

ICBC Bankası 1984 yılından bu yana hizmet veren bir bankadır. Çin’ de kurulmasının ardından Türkiye dahil olmak üzere dünyanın her yerinde bulunan bir banka olması ile bilinir. Ayrıca ICBC Bankasının ürünleri de kredi kartı ürünleri içerisinde güvenilir kabul edilen ürünlerdir. Bu ürünlerin son dönemdeki sağlık koşulları ve hijyen şartları nedeni ile temassız özelliklerinin artırıldığı bilinmektedir. ICBC Bankası müşterisi iseniz ve ICBC Bankasına ait bir kredi kartı kullanıyor iseniz sizler de temassız ürün özelliklerini inceleyebilirsiniz. ICBC Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma işlemi sizlere ICBC Bankasının temassız özelliği kapalı olarak gönderilen kredi kartının bu özelliğini açabilmeyi sunmaktadır. Güvenlik nedeni ile bu açma işlemlerinin aktifleştirilmesini ICBC Bankası müşterileri kendi kredi kartları üzerinde yapmaktadır. Bu işlemlerin hangi adımlar ile ilerleyeceğini sizler de yazımızdan görebilirsiniz.

ICBC Turkey Kart Temassız Özelliği Nasıl Açılır

ICBC Turkey Kart; ICBC Bankası’ nın Türkiye için çıkarmış olduğu kredi kartı ürünüdür. Bu ürünün temassız özelliği bulunmaktadır İlgili ürünün temassız özellikleri ile alakalı olarak sizler de kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz. Kredi kartı başvurusunu ICBC Turkey Kart ürünleri için talep edebilirsiniz. Birçok farklı özellikte seçeneği bulunmaktadır. ICBC Turkey Bonus Card; ICBC Turkey Platinium Card; ICBC Turkey Plus Kart; ICBC Turkey Platinium Kart olmak üzere kredi kartı ürünleri vardır. Bu ürünlerin her birinde temassız özelliği bulunmaktadır. Kart aidatı olup olmamasına ya da verilen yaş aralığına iş ile alakalı birçok kart seçeneğinin mevcut konumuna göre değişen avantajlar bulunmaktadır. Hangi ürün size avantajlı geliyor ise onu tercih edebilirsiniz. ICBC Bank ile birlikte sizler de vakit kaybetmeksizin temassız özelliğini açarak kartı kullanmaya başlayabilirsiniz.

ICBC Turkey Kart Temassız Özelliği Açma

ICBC Turkey Kart Temassız Özelliği açma işlemi için ICBC şubelerinden ya da bireysel ve mobil şube aracılığından yararlanabilirsiniz. Bu bankanın kredi kartı sizlere temassız özelliği kapalı olarak gelir. Temassız özelliğini açabilmek için önce kredi kartı şifresini oluşturmanız gerekir. Hemen ardından size en yakın şube aracılığı ile kartın temassız özelliğini açtırabilirsiniz. ICBC şubesi ne yazık ki Türkiye’ nin her yerinde sınırlı sayıdadır. Bu da bir temassız özelliği açtırmak için ilgili banka şubesine gitmeyi ne yazık ki kısıtlı hale getirir. Bu özelliği açtırabilmek adına mobil şube ve internet şubesi kulanmak en sık yapılan işlemler arasında yer almaktadır. Sizler de ICBC internet şubesi ya da mobil şubesine giriş yaparak anında kredi kartı seçimi, özellikler, temassız özelliği açma işlemini adım adım sağlayabilirsiniz.

ICBC Bankası müşterilerine büyük kolaylıklar sunmaktadır. Temassız özelliğini kullanabilmek için ilk işlemi şifre ile geri kalan bütün işlemleri şifresiz şekilde sağlayabilirsiniz. Bu sayede hızlı ve pratik alışverişleri de yapmış olursunuz. Ayrıca temassız özelliği maksimum kullanım miktarı da 90 TL olarak güncellenmiştir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *