«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank ATM Günlük Nakit Çekim Limiti Nedir

Akbank ATM Günlük Nakit Çekim Limiti Nedir

AKBANK ATMMMMMMMMMMMMMMM

Akbank ATM Günlük Para Çekme Limiti

Akbank, ülkemizde bulunan özel bankalar arasında en köklü ve güvenilir bankalardan biridir. 1948 yılında Adanalı çiftçilerin daha doğrusu pamuk üreticilerinin parasal anlamda ki sıkıntılarını gidermek için ilk şubesi Adana’da açılmıştır. Pamuğun renginin beyaz olmasından yola çıkılarak bankanın ismi Akbank  olmuştur. 2 yıl gibi çok kısa bir süre içerisinde büyüme göstermesi sebebiyle İstanbul’daki ilk şubesi açılmıştır. 70 yıldır verdiği bankacılık hizmet kalitesini günden güne arttırarak 2019 yılı itibariyle Türkiye’nin en büyük sermayeli özel bankalarından birisi haline gelmiştir.
Akbank, bireysel ve kurumsal müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek adına teknolojinin tüm olanaklarını bankacılık işlemlerinde kullanmaktadır. Özellikle de Akbank ATM lerinde banka müşterilerinin  daha kolay işlem yapabilmesi için bankamatik kartı olmaksızın işlem yapabilme kolaylığını sağlamaktadır. Bu makalemizde Akbank ATM’lerinin vermiş olduğu hizmetlerden bahsedeceğiz. Ayrıca, Akbank ATM günlük nakit çekme limiti nedir? Bu konu hakkında detaylı bilgiler vereceğiz.

Akbank ATM’den Günlük Nakit Çekim Limiti 

Akbankta hesabı bulunanlar ve bankamatik kartına sahip olan kişiler, bir gün içerisinde en fazla 250 TL nakit para çekebilirler. Akbank, müşterileri için Neo kart, Neo private kart ve ticari müşterileri için Neo busines kart ayrıcalığı sunmaktadır. Her bir Neo kart için Akbank günlük nakit çekme limiti farklıdır.
Sadece Neo kart müşterileri 24 saat içerisinde en fazla 1500 TL çekebiliyorken neo private kart müşterileri ise günlük 2000 TL nakit para çekme şansları bulunmaktadır.  Akbank’ın ticari müşterisi iseniz ve Neo busines kart sahibi iseniz bu limit günlük 4000 TL’ye kadar çıkabilmektedir.
Bankanın size tanımış olduğu günlük nakit çekme limiti tutarından daha fazla para çekmek isterseniz bankanın müşteri destek hattını arayarak tek seferlik limit arttırma işlemi yapabilirsiniz.

 Akbank ATM İşlemleri

Hizmet ağı oldukça geniş olan  Akbank’ın ülkemizde neredeyse 4 bine yakın bankamatiği bulunmaktadır. Bu bankamatiklerin hepsi yılın 12 ayı günün her saati kesintisiz hizmet vermektedir. Akbank’a ait olan bankamatikleri kullanmak için sadece Akbank müşterisi olmanız gerekmemektedir. Diğer banka müşterileri de Akbank bankamatik kullanarak para çekme işlemlerini gerçekleştirebilirler. Akbank müşterilerinin bankamatikleri kullanarak gerçekleştirebilecekleri işlemler şunlardır.

Akbank ATM’den Günlük Nakit Çekme Ve Yatırma Limitleri

1) Hesabınıza nakit para yatırabilir ya da para çekebilirsiniz.
2) Akbank’a ait olan Kredi kartınızın güncel borcunu ödeyebilirsiniz ya da başka bir Akbank müşterisinin kredi kartı bilgilerini girerek borcunu ödeyebilirsiniz.
3) Başka bir bankaya ait kredi kartı borcunuzu ödeyebilirsiniz.
4) Elektrik, su, telefon gibi faturaların ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
5) Şahsınıza ait aracın taşıt vergisini ödeyebilir adınıza kesilmiş olan trafik cezasını ödeme günü gecikmeden Akbank bankamatiğini kullanarak ödeyebilirsiniz.
6) Bireysel emeklilik hesabınıza ait prim ödemenizi Akbank bankamatikleri kullanarak şubede sıra beklemeden kolaylıkla yapabilirsiniz.
Makalemizin sonunda şu hatırlatmayı yapmakta fayda olacaktır. Akbank bankamatiklerinin kullanarak para yatırma işlemi sırasında 10 TL ve katlarını kullanarak para yatırmaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Bankamatik tek seferde 30’dan fazla kağıt parayı algılamaktadır
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *