«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. AKBANK 2020 MEVDUAT FAİZİ ORANLARI

AKBANK 2020 MEVDUAT FAİZİ ORANLARI

akbank emekli

Akbank Mevduat Faizi oranları Hesaplama 2020

Akbank mevduat ürünleri ile birlikte 2020 faiz oranlarını açıklamış ve müşterilerine özel mevduat ürünleri sunmuştur. Bu sayede Akbank mevduat faizi isimli yazımızdan yararlanarak sizler de yatırım yapmak istediğiniz ürün seçeneğini bulabilir ve ilgili mevduat ürününün faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Sayın okurlarımız Akbank mevduat faizi 2020 ürünlerinden yararlanmak için sitemiz başta olmak üzere çeşitli mevduat faiz oranını hesaplama araçlarından yararlanabilirsiniz. Akbank mevduat ürünleri ile paranızı güvende tutabilir ve yatırım araçlarınızı dilediğiniz şekilde kontrol edebilirsiniz. Mevduat ürünleri, mevduat faiz oranları ve 2020 yılına özel fırsatlar hakkında bilgi sahibi olmak amacı ile “Akbank Mevduat Faizi 2020” başlıklı yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Akbank vadeli mevduat hesabı ve vadesiz mevduat hesabı olarak iki farklı avantajlı fırsat sunmaktadır. Vadesiz mevduat hesapları her türlü online işlemlere açık finansal kontrol ve para transferlerinin gerçekleştiği hesaplardan oluşmaktadır. Kişilerin banka hesapları, maaş hesapları ya da finansal işlemlerini gerçekleştirebildikleri hesap içeriklerini kapsamaktadır. Akbank vadeli mevduat hesabı ise, online olarak bankacılık işlemlerini gerçekleştirmenin yanında müşterilere kazanç sağlayacak şekilde yüksek faiz oranı sunmaktadır. Bu sayede Akbank müşterilerinin birikim hesapları bağlı bulunduğu mevduat ürününe uygun olarak, değer kazanmaktadır.

AKBANK Mevduat Ürünleri 2020

Akbank mevduat ürünleri vadeye bağlı olarak 7 gün ile 400 gün arasında değişmektedir. Akbank mevduat ürünü vade birikimleri piyasada yer alan hareketlilikten etkilenmemektedir. Vade bitiminin ardından varsa mevcut piyasa hareketliliği vadeli hesaba faiz oranı şeklinde yansıtılmaktadır.

Akbank Mevduat Faiz Oranları 2020

Akbank mevduat ürünleri faiz oranları 2020 yılında piyasaların hareketlilik durumuna uygun olarak şekillenmektedir. Bu şekillenmeler genellikle müşterilere avantaj sağlayabilecek sistemsel bir süreç ile hareket etmektedir. Akbank müşterilerinin mevduat ürün paraları bu sayede durduğu yerde değerlenmiş olur. Müşterilerin belirlemiş olduğu sistemsel süreç ile Akbank müşterilerinin paraları değer kazanır. Bu vade süresini müşterinin kendisi belirlemektedir.

Akbank mevduat faiz oranı tablosu incelendiği zaman TL, Euro ve dolar üzerinden mevduat ürünlerinin var olduğu görülmektedir. Bunlarla birlikte 7 – 27; 28- 31; 32-35; 36- 60; 61- 400 gün olmak üzere 5 farklı vade planı bulunmaktadır. Bütün hesaplar için geçerliliğini korumakta olan sistemdir. Günlere bölünmüş olarak planlanan mevduat faiz ürünleri, TL mevduat ürünü için %2 ile %8 arasında 2020 yılı için belirlenmiş olan oranları kapsamaktadır.

Dolar hesabı mevduat faiz hesabı 3-27 gün; 28 – 31 ve 32 – 400 gün arasında değişiklik göstermektedir. %0,05 ile % 1,25 arasında değişiklik gösteren bir sistemsel faiz oranı bulunmaktadır. Euro hesabı mevduat faiz hesaplama olarak 3 – 31 gün ve 32 – 400 gün olmak züere iki farklı vade planı yapılmaktadır. Buna bağlı olarak faiz oranı % 0,05 ile %0,015 arasında değişiklik göstermektedir. Yatırılan tutarın, mevduat hesabında bulunan miktarın ve vade farklarının faiz oranlarına yansıtılması banka tarafından belirlenmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *