«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Turkish Bank Tekne Kredisi

Turkish Bank Tekne Kredisi

turkish_bank_tekne_kredisi

Turkish Bank Tekne Kredisi / Turkish Bank Yat Kredisi

Turkish Bank tekne kredisi ile sizlerde hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Her birey sahip olmak istediği şeyleri almak için hayaller kurar. Bahsi geçen hayaller içerisinde en çok kurulan hayaller ev almak, araç almak almak ve Tekne ve Yat sahibi olmaktır. Lakin günümüz koşullarında bu hayalleri gerçekleştirmek kolay değildir. Ne yazık ki gerçekleştirmek istediğimiz hayallerimizi nakit finansmanı sağlanmadan yapmamız oldukça zor olmaktadır. Fakat Turkish Bank hayallerinizin gerçekleşmesine yardımcı olmaktadır.

Türkish Bank tekne kredisi ve yat kredisi imkanı sağlayan bankalardan birisidir. Sizlerde dilerseniz Turkish Bank Yat kredisi ve Turkish Bank Tekne Kredisi ile hayallerinize kavuşabilirsiniz. Bugün ki haberimiz Turkish Bank Tekne kredisi hususunda olacaktır. Haberimizi okuyarak Turkhis Bank Tekne ve Yat kredisi nasıl alınır ile Turkish Bank Tekne kredisi başvurusu nasıl yapılır hakkında bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Turkish Bank Tekne Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır

Turkish Bank Tekne kredisi başvurusu için detayları bu başlık altında bulabilirsiniz. Tekne ve Yat kredisi için kredi başvurusu banka şubelerinden yapılmaktadır. Dilerseniz size en yakın Turkish Bank şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Tekne ve Yat kredisi için Banka şubesi dışında başvuru yöntemi şimdilik mevcut değildir. İlerleyen zaman içerisinde başvuru yönteminde değişiklik olması durumunda yazımızda güncelleme yapılacaktır. Turkish Bank Tekne kredisi başvurusu için dilerseniz https://www.turkishbank.com/bireysel-krediler/bireysel-tekne-kredisi/ bilgiler alabilirsiniz.

Turkish Bank Tekne Kredisi Şartları / Turkhis Bank Yat Kredisi Şartları

Turkish Bank Tekne Kredisi ve Yat kredisini Türk Bandralı olmak şartı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca Turkish Bank Tekne kredisi ve Yat kredisini 2. El ürünlerde ekspertiz değerinin % 50’si kadar kullanabilirsiniz. Banka Tekne ve yat kredilerini proforma fatura değerinin % 50’si kadar kredilendirir. Bir çok kredi ürününde olduğu gibi Tekne ve Yat Kredileri için sigorta yapılır. Söz konusu sigorta Tekne sigortası ve Hayat sigortasıdır.

Turkish Bank Tekne kredisi ve Yat kredisi için kredi tahsis ücreti % 0.5’dir. Tekne ve Yat kredisi için bilmeniz gereken diğer bir husus ise vade seçenekleridir. Her banka da olduğu gibi Turkish Bank’ta Tekne kredisi için 12 ay ile 36 ay arasında vade seçeneği ile kredi sağlamaktadır. Söz konusu vade seçeneği BBDK tarafından belirlendiği için bütün bankalar aynı vade seçenekleri ile TEKNE ve YAT Kredisi imkanı sağlamaktadır.

Turkish Bank Tekne kredisi faiz oranı ise yüzde 2,30 olarak belirlemiştir. Banka sizlere İletişim hattı üzerinden de bilgi ve destekler veriyor. Dilerseniz bankanın iletişim hattını arayarak bilgi ve destek alabilirsiniz. İletişim hattı bilgilerini bir alt başlıkta bulabilirsiniz.

turkish_bank_tekne_kredisi
Turkish Bank Tekne ve Yat Kredisi Şartları Nelerdir

Turkish Bank İletişim Hattı Üzerinden Bilgi Almak

Türkish Bank tekne kredisi ve Turkish Bank yat kredisi detayları hakkında dilerseniz müşteri temsilcilerinden detaylı bilgiler alabilirsiniz.  Bankanın müşteri hizmetleri iletişim hattı 365 gün olmak üzere 7/24 aktif olarak hizmet ve destek veriyor. Turkish Bank iletişim hattı ve müşteri hizmetleri destek numaraları sitemizde mevcut olmaktadır.

Bankanın iletişim hattına erişim sağlamak isterseniz url’ye tıklayarak iletişim hattı bilgileri hakkında da detaylı bilgileri alabilirsiniz. Ayrıca Turkish Bank iletişim hattını arayarak Tekne ve Yat kredisi başvurusu nasıl yapılır ile Tekne kredisi nedir nasıl alınır sorularınız içinde detaylı olarak güncel bilgileri öğrenebilirsiniz.

Turkish Bank iletişim : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/turkish-bank-iletisim-hatti/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.