«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans Tekne Finansmanı

Türkiye Finans Tekne Finansmanı

türkiye_finans_yat_kredisi

Türkiye Finans tekne finansmanı ile sizlerde hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Katılım bankacılığının öncülerinden olan Finans katılım ile acil ihtiyaçlarınıza ya da yapmak istediğiniz yatırımlarınıza finansman sağlayabilirsiniz. Ayrıca ihtiyaç ve yatırımlarınız için kendinize finans sağlarken Türkiye finans katılım bankasının avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

Türkiye Finans Tekne Finansmanı / Türkiye Finans Yat Finansmanı

Türkiye Finans Yat finansmanı ile sizlerde hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Katılım bankacılığının öncülerinden olan Finans katılım ile acil ihtiyaçlarınıza ya da yapmak istediğiniz yatırımlarınıza finansman sağlayabilirsiniz. Ayrıca ihtiyaç ve yatırımlarınız için kendinize finans sağlarken Türkiye finans katılım bankasının avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

Bütün insanlar sahip olmak istedikleri birçok şeyin hayalini mutlaka kurmuştur. Hayallerimiz zamanla yer değiştirir. Çocukken bisiklet hayali kurarız, sonrasında ise yetişkin birey olunca ev hayali, araba hayali ile Yat ve Tekne Hayali kurarız. Kurulan hayallerin gerçeğe dönüşmesi için Türkiye Finans Tekne finansmanı sağlıyor.

Bu yazımızda www.finanshaberi.net olarak sizlere Türkiye Finans Tekne ve Yat finansmanı detaylarını açıklıyoruz. Sizlerde haberimizi okuyarak Türkiye finans Tekne finansmanı başvurusu nasıl yapılır ile Türkiye Finans Tekne ve Yat finansmanı şartları hususunda gerekli bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Türkiye Finans Tekne Finansmanı Başvurusu Nasıl Yapılır

Türkiye Finans Tekne finansmanı başvurusu sadece Finans katılım şubelerinden yapılabiliyor. Tekne ve Yat finansmanı için size yakın Türkiye Finans Katılım şubesinden anında başvuruda bulunabilirsiniz. Tekne finansmanı ve Yat finansmanı almak için bazı koşulların yerine getirilmesi gerekiyor.

Bu koşullar içerisinde bankanın isteyeceği imzalı evraklarınız olacaktır. Bu nedenden dolayı Türkiye Finans Tekne finansmanı için başvuru sadece banka şubesi olmaktadır. Tekne ve Yat finansmanı için hangi bankayı tercih ederseniz edin mutlaka başvuru işlemleriniz için banka şubesine gitmeniz gerekecektir.

Türkiye Finans Tekne Kredisi Avantajları Nelerdir

Türkiye Finans Tekne finansmanı avantajları hakkında ihtiyaç duyduğunuz bilgileri bu başlık altında bulabilirsiniz. Tekne finansmanı ve Yat finansmanı için ister TL cinsinden isterseniz döviz cinsinden finansman  kullanabilirsiniz. Ayrıca Bankanın sizlere sağladığı avantajlar doğrultusunda Tekne ve Yat finansmanı için düşük maliyet ve kar oranlarından faydalanırsınız. Bir başka avantajı ise sabit maliyet avantajıdır. Sabit maliyet avantajı ile ekonomik dalgalanmalardan korunmuş olacaksınız.

Dilerseniz 6 aya kadar ödemesiz vade döneminden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Tekne finansmanı ve yat finansmanı vadelerini 36 aya kadar kullanmanız da mümkün olan avantajlardan birisidir. Söz konusu olan avantajlardan faydalanmak için Türkiye Finans Tekne finansmanı ve Yat finansmanı başvurunuzu dilediğiniz zaman yapabilirsiniz. Türkiye Finans Tekne finansmanı ve Türkiye Yat finansmanı için bankanın resmi web sitesi url : https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/bireysel/ihtiyac-finansmani/sayfalar/tekne-finansmani.aspx

Türkiye Finans Tekne Kredisi Şartları / Türkiye Finans Yat Kredisi Şartları

Finans Katılım Tekne finansmanı Türk Bandrallı olmak şartı ile kullanabilirsiniz. Aynı zaman da Yat kredisi içinde Türk Bandralı olma şartı bulunmaktadır. Yat ve tekne finansmanı için 2’nci el ürünlerde ekspertiz değerinin % 50’si kadar finansman kullanabilirsiniz. Türkiye Finans Tekne finansmanı proforma fatura değerinin % 50’si kadar finansman sağlar. Diğer finansman ürünlerinde olduğu üzere Yat finansmanı ile Tekne finansmanı içinde sigorta yapılması gerekmektedir. Bahsi geçen sigorta ürünü Tekne sigortası ve Hayat sigortası olarak yapılır.

türkiye_finans_yat_finansmanı
Türkiye Finans Tekne ve Yat Finansmanı Başvurusu

Türkiye Finans İletişim Hattı Üzerinden Tekne Finansmanı İçin Bilgi Alma

Finans katılım bankasından tekne finansmanı ya da yat finansmanı almak isterseniz bankanın iletişim hattına erişim sağlayarak güncel bilgiler alabilirsiniz. Türkiye finans müşteri hizmetleri numarasını aramanız dahilinde talebiniz doğrultusunda konusunun uzmanı olan müşteri temsilcisine yönlendirilirsiniz. Finansman için süre gelen kampanyalar olduğu için finansman oranlarından değişikliler olabilmektedir.

Türkiye Finans Tekne finansmanı finansman oranları ve vade seçeneklerinde değişiklikler yaşanabilir. Bu nedenlerden dolayı müşteri temsilcilerinden güncel finansman oranları ile vade seçenekleri hakkında bilgi almak gerekir. Türkiye Finans Tekne finansmanı hakkında bilgi almak için iletişim hattı bilgilerine erişim sağlayınız. Türkiye finans iletişim hattı bilgileri için url’ ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/turkiye-finans-katilim-iletisim-hatti/.html tıklayınız.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.