«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

ING Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

ING Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

İNG Bank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma / ING Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

ING Bank temassız özelliğine geçiş yapan diğer bankalardan bir tanesidir. Bu özelliği ile ING Bank müşterileri de artık temas ettirmeden belirli limite kadar alışverişlerini gerçekleştirmektedir. Bu sayede daha steril ve daha güvenilir bir ortam oluşmaktadır. İNG Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma işlemi nasıl yapılır diye merak ediyor iseniz sizler de bu konuya ilişkin yazımızdan yararlanabilirsiniz. İNG Bank temassız ürünü ile birlikte aslında yıllardır var olan ancak pandemi sürecinde tüm bankaların da geçmiş olduğu, daha yoğun kullanılan bu temassız kartlar ön plana çıkmış bulunmaktadır.

ING Turuncu Ekstra Temassız Ödeme Açma

İNG Bankasının yeni banka kartı olan Turuncu ekstra hem alışveriş yapabilir hem de nakit çekimde bulunabilirsiniz. Yani hem banka kartı hem kredi kartı gibi Turuncu Ekstra kartını kolaylıkla kullanabilirsiniz. Tek avantajının turuncu Ekstra ismi ile temassız özelliğini kazanmış olmasıdır. Sizler de İNG Bank kredi kartlarınızda temassız özelliği yok ise yeni temassız özellikli kart başvurusunda bulunabilirsiniz. İlk kez İNG li olacaksanız size ulaştırılacak olan kart temassız özelliği ile gelecektir.

İNG Bank Turuncu Ekstra ile yurt içi ATM lerinde ya da yurt dışı ATM lerinde kullanabilme özelliği mevcuttur. Bununla birlikte hem yurt içi alışverişte hem de yurt dışı alışverişte POS ile temassız özelliği kullanabilmek de mümkündür.  Turuncu Ekstra kartına başvuru yaptığınız zaman hem çocuklarınız için hem de yakınlarınız için aynı kartın ek kartını çıkarabilirsiniz. Tek limit üzerinden birkaç kart olabilmesi ile birlikte sizler de bu sayede güvenilir alışveriş yapabilirsiniz.

ING Turuncu Ekstra Temassız Özelliği Açma

Turuncu Ekstra Temassız özelliği açma işlemi yapılırken ilk alışverişin güvenlik nedeni ile temassız olarak değil, şifre ile yapılması uygundur. Bunun için kart size ulaştırılır. Sizlere ulaştırıldığında kartın temassız özelliği kapalıdır. Siz ATM aracılığı ile, telefon bankacılığı aracılığı ile ya da internet şubesi, mobil uygulama aracılığı ile artınıza yeni bir şifre alırsınız. Yeni şifre alırken İNG Bank kredi kartı şifre alma işlemlerinden yararlanabilirsiniz. Sizin belirlemiş olduğunuz dört haneli şifre işlemi ile birlikte kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Turuncu Ekstra POS cihazlarında kullanıma hazırdır anlamına gelmektedir. Ancak ilk kullanım için güvenlik nedeni ile hazır değildir. Siz şifreyi belirledikten sonra bu kart ile ilk alışverişinizi yaparsınız. İlk alışverişte temassız özelliği açık değildir. İlk alışverişinizi POS cihazınızda şifreli şekilde girersiniz. Hemen ardından bundan sonraki tüm alışverişlerinizde temassız özelliğiniz de otomatik olarak açılmış olur. Bunun için sizler de temassız özelliğini bu alanda kullanabilirsiniz. Ancak İNG Bank Turuncu Ekstra ile temassız özellikte tek seferde maksimum 250 TL değerinde alışveriş yapabilirsiniz. Bu limitin üzerine çıktığınız zaman temassız özelliği ile değil, POS cihazında kart şifrenizi girerek alışveriş yapmanız gereklidir. Bu da İNG Bank’ ın güvenlik için almış olduğu önlemlerden olmaktadır

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *