«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Denizbank Personel Alımı Yapıyor

Denizbank Personel Alımı Yapıyor

personel-alımı-denizbank

Denizbank Personel Alımı

Denizbank personel alımı yapacağını duyurmuştur. Denizbank personel alımı yapılacak pozisyonun gişe görevlisi olarak alınacağını bildirmiş ve bu kapsamda personel alımı için lise, ön lisans, lisans mezunu olan kişilerin başvuru yapabileceğini açıklamıştır. Banka tarafından yapılan ilk açıklama denizbank resmi sitesinden duyurulmuştur. Denizbank gişe personeli alımı için üniversitelerin ön lisans ve lisans mezunları bu kapsamda değerlendirilirken yine bu kapsamda lise mezunu olan kişilerinde değerlendireceği açıklanmıştır.

Denizbank Personel Alımı İçin Aranan Özellikler

Denizbank gişe yetkilisi personel alımı için alınacak olan personellerde mutlak suretle insan kaynakları ve müşteri ilişkilerinde başarılı kişilerden seçilecek olup aynı zamanda personellerin daha çok güler yüzlü olmasını istemektedir. Aynı zaman bankanın talep ettiği fiziki şartlarında yerinde olması ve fiziki uzun sürekli rahatsızlığının bulunmaması gerekmektedir.

Ekip çalışmalarına uyumlu olması da banka tarafından istenen özelliklerden olmaktadır. Değerli okuyucularımız denizbank personel alımı içinin istenen diğer bir özellik ise başvuruda bulunacak kişilerin Microsoft Office programlarını biliyor olması da gerekmektedir.

Denizbank gişe personeli alımı gerçekleşen kişilerin yapacağı işlere değinecek olursak eğer gişe personeli olarak EFT ve havale işlemleri, hesap açma ve kapama işlemleri, fatura ödemeleri ve otomatik ödeme talimatları alma işlemleri, hesaba para yatırma ve hesaptan para ödeme işlemleri gibi banka ve bankacılık işlemlerini yapacaklardır.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz işlemler dışında denizbank gişe personeli alımı neticesinde iş başvurusu gerçekleşen kişiler aynı zamanda çek ve senet tahsilat işlemlerini yapacak ve altın ile döviz alım ve satım işlemlerini de gerçekleştirecektir. Denizbank personel alımı sonucunda personel olarak işe başlayan kişiler İstanbul Avrupa ve Asya yakasındaki banka şubelerinde çalışacaklardır.

Denizbank Gişe Personeli Alımı Başvurusu

Denizbank personel alımı başvurusu yapmak isteyen kişiler en az lise mezunu olması gerekmektedir. Ayrıca ön lisans ve lisans mezunları da başvurularını gerçekleştire bilirler. Erkek Adayların askerliğini yapmış olması veya askerlikle ilişiğinin kesik olması gerekmektedir. T.C vatandaşı olması ve adli ve yüz kızartıcı suçlardan ceza almamış olması gerekmektedir. Değerli okuyucularımız denizbank gişe personeli alımı için başvuruda bulunmak isteyen kişiler en geç 01.06.2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmelidir.

denizbank_iletişim
Denizbank iletişim Hattı

denizbank mobil şube url : https://www.denizbank.com/dijital-bankacilik/mobil-deniz

denizbank iletişim hattı url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-800/.html

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *