«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

Şekerbank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

şekertaşıt

Şekerbank Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Bir araç sahibi olabilmek artık günümüzde herkesin hayallerinden de öte bir durumdur. Hem araç fiyatlarının yükselen değeri hem de ihtiyaç olması nedeni ile alınması gereken en önemli şeydir. Ancak ne yazık ki para biriktirerek günümüz şartlarında bir araç sahibi olabilmek giderek zorlaşmaktadır. İşte bu durumlar göz önünde bulundurularak bankalar da kredi miktarlarında düşük faiz oranı sunmakta ve kampanya kapsamında da bu oranları oldukça uzun süreli hale getirebilmektedir.

Hem maaşınızınız bulunduğu bankanın kampanyalarından yararlanabilir hem de diğer bankaların bağlı bulunduğu taşıt kredisi faiz oranı imkanlarının 2020 yılı özel karşılaşmalarını yapabilirsiniz. Bunun için sitemizde her bankaya ait kapsamlı ve detaylı taşıt kredisi incelemesini bulabilmeniz mümkündür. Sizler de Şekerbank 2020 taşıt kredisi kampanyası yazımızdan bu kapsamda yararlanabilirsiniz.

Şekerbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

Şekerbank taşıt kredisi 0 km araçlarda oldukça düşük bir faiz ile kredilendirme yapmaktadır. Ayrıca 2. el araçlar için de 15 yaşa kadar kredilendirme yapması özellikle çoğu bankanın 7 yaş kriterinin çok yukarısında olduğu için bu8 bankanın 2. el araç kredisi için sık tercih edilmesinin yolunu açmıştır. Kredi vadelendirme seçenekleri olarak maksimum 48 ay sınırı bulunmaktadır. ayrıca araçların kredilendirme taksitlendirme durumları ve faiz oranlarında, kredilendirme sistemleri gibi durumlarında 120.000 TL araç değeri bulunmaktadır. Bu değerin altında ve üstünde olan araçlarda hem kredilendirme sisteminde hem de faiz oranlarında değişiklik söz konusudur. Şekerbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020 yılına özel olarak % 0,95 çevresinde değişen Çiftçi taşıt kredisi, emekli taşıt kredisi, bireysel taşıt kredisi gibi birçok farklı çeşidi olan taşıt kredisi imkanı sağlamaktadır.

Şekerbank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Şekerbank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020 işlemleri için Şekerbank internet sitesi kullanılarak hesaplama araçlarından yararlanılır. Bunun nedeni kişiye özel kredi oranı ile değerlendirilmeye alınması durumudur. Sabit bir ödeme düzeni bulunmamaktadır.

Şekerbank Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Şekerbank taşıt kredisi başvurusu yapmak için Şekerbank internet şubeleri, mobil şubeler ve en yakın Şekerbank şubelerine başvuru yapılabilmektedir. Yapılan başvuru için Şekerbank taşıt kredisi başvuru formunu doldurmak yeterlidir. Bunun ardından Şekerbank taşıt kredisi başvuru işlemleri değerlendirmeye alınır ve uygun bulunduğu takdirde kişilere gerekli görülürse ek belgeler talebi karşılığında kredi imkanı sunulur. Başvuru aşamasının hemen ardından 1 ile 3 iş günü içerisinde değerlendirmeye alınarak olumlu ya da olumsuz şekilde başvuru sahiplerine bilgilendirilme yapılmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *