«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Bank Uygun Faizli Konut Kredisi Kampanyası!

ING Bank Uygun Faizli Konut Kredisi Kampanyası!

ING BANK KONUT KREDİSİ
ING Bank Uygun Faizli Konut Kredisi Kampanyası 2019

Değerli okuyucularımız Ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz daha önceleri bankaların bütün konut kredisi, bireysel ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisi gibi bütün kredileri yükselmiş ve vatandaşlarımız kredi çekemez olmuştu. Bu sebep ve nedenlerden dolayı bankalar kredi satışlarını gerçekleştiremediği için kredilerde kampanya yapmaya başladılar. Kampanya başlatan bankalardan birisi olan ING bank Ülkemizde hemen hemen bütün il ve ilçelerinde şubeler açarak politika olarak da müşteri memnuniyetini göz önünde tutmayı seçmiştir. Bu şekilde sürek li müşteri memnuniyetini kazanmak isteyen ING Bank uygun faizli konut kredisi kampanyası başlatmıştır.

ING Bank tarafından başlatılmış olan uygun faizli konut kredisi kampanyası önce bankanın kendi sitesinden yayınlanmış daha sonra bütün medya yolu ile de reklamlarla duyurulmaktadır. Bütün internet haber sitelerinde de en çok aranan haber olarak karşımıza çıkan ING Bank Uygun Faizli Konut Kredisi Kampanyası hakkında bizde finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımızın söz konusu olan ING Bank Uygun Faizli Konut Kredisi Kampanyası hakkında çok daha net ve çok daha sağlıklı bilgilere ulaşmanızı isteyerek sitemizde bu haberi yayımlamak istedik. Değerli okuyucularımız sizlerde 2019 ING Bank Uygun Faizli Konut Kredisi Kampanyası hakkında daha net ve daha sağlıklı bilgiler almak istiyorsanız eğer sizler için yayımladığımız bu haberimizi lütfen sonuna kadar okuyunuz. Ayrıca sizler için yayımladığımız 2019 ING Bank Uygun Faizli Konut Kredisi Kampanyası hakkında aklınıza takılan bütün soruları haberimizin alt kısmında buluna yorum bölümünden bizlere ulaşa bilir ve aklınıza takılan bütün soruları sorabilir ve merak ettiğiniz bütün hususların cevaplarını en doğru şekilde alabilirsiniz. Şimdi sizler için yayımladığımız ING Bank Uygun Faizli Konut Kredisi Kampanyasının bütün detaylarını açıklayalım.

2019 ING Bank Uygun Faizli Konut Kredisi Kampanyası Detayları

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için ING Bank Tarafından uygun faizli konut kredisi kampanyası başlatılmış olup konut kredisi faizi bu kampanya kapsamın da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için aşağılara çekilmiştir. Ayrıca bu kampanya doğrultusunda kişiye özel ödeme seçenekleri sunulmuş ve faiz oranları da düşürülmüştür. Fakat burada bilmeniz gereken farklı bir unsur ise ING Bank bütün kredi sistemlerin ve kredi satışlarında kampanya bile sunsa müşterisinin kredi notuna göre faiz oranlarını değiştire bilmektedir. Konut kredisi ödemelerinde güzel bir avantaj ise taksitler sabitlendiği için kredi faiz oranları da sabit tutularak kredi çeken vatandaşlara avantajlar sağlamaktadır.

ING Bank Konut Kredisi Ödeme Seçenekleri ve Başvurusu

Değerli okuyucularımız ING Bank Konut kredisi başvurusu yaparak sizlerde istediğiniz ve hayalini kurduğunuz konuta kavuşabilirsiniz. Eğer hayalinizdeki konuta kavuşmak ve istediğiniz evi almak istiyorsanız sizlerde ING Bank konut kredisi başvurusu yapabilir ev uygun faizli konut kredisi kampanyasından yararlana bilirsiniz. Değerli okuyucularımız söz konusu hususta baş vuru yapmak istiyorsanız eğer mutlak suretle siz en yakın olan ING Bank şubesine giderek konut kredisi kampanyasına başvuru yapmanız gerekmektedir. Ayrıca isterseniz eğer ING bank dijital kanallarından da bu kampanyaya başvuru yapabilirsiniz. Burada misal verecek olursak net bir rakam üzerinden 100 Bin TL konut kredi kullanmanız dahilinde 120 ay vade seçeneğine 1.69 faiz oranı belirlenmiş olacaktır. 120 ayı geçen vadelerde faiz oranları değişecektir. Yukarıda belirtiğimiz üzere kullanmış olduğunuz tutarın aylık taksit ödemesi ise 1.951 TL olacaktır. Değerli okuyucularımız bu kampanya dahilinde aklınızda kalan bir soru işareti var ise sitemizin yorum bölümünden bizlere sorular sora bilir ve en doğru cevapları alabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *