«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Veren Bankalar

240 Ay Vadeli Konut Kredisi Veren Bankalar

240-ay-vadeli-konut-kredisi-veren-bankalar
240 Ay Vadeli Konut Kredisi Veren Bankalar 2019 !Düşük Faizli Konut Kredisi Veren Bankalar

Değerli okuyucularımız son zamanlarda hatta ve hatta yıllardır hızla yükselen konut fiyatları artık öyle duruma yükseldi ki hemen hemen konut almak imkansız duruma gelmiş durumdadır. Vatandaşlarımızın aldıkları aylıklara yani maaşlara bakınca ev almak konut almak imkansız bir hal almaktadır. SSK emeklisi 1.350 lira asgari ücretli 2.020 lira memur maaşları 2.850 ile 3.500 arasında olunca görüyoruz ki bu aylıklarla ev geçimi bile çok zor olurken vatandaş nasıl konut alacak. Ülkede yaşanan ekonomik kriz iyiden iyiye büyümeye de devam ederken üstelik konut almak çok imkansız bir duruma gelmiştir.

Fakat Ülkemizde yıllardır bilinen 3 köklü banka bu konuda konut kredisi faizlerini 240 aya kadar yükselmiştir. Vatandaşların 120 ay vadede ev almasının zor olduğunu gören bu 3 banka bu nedenlerden dolayı 240 ay vade ile konut kredisi imkan ve olanağı sağlamaktadır. 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Veren Bankalar başlıklı olan yazımızda bizde finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımız için bu konuyu bizzat bu üç bankanın yetkili personelleri ile görüşerek siz değerli okuyucularımıza en doğru ve en sağlıklı bilgileri aktarmak için söz konusu olan 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Veren Bankalar hangileri araştırarak konut kredisi faiz oranlarını ve söz konusu olan 240 ay vadeli konut kredisinin detaylarını siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunmak istedik.

Değerli okuyucularımız sizlerinde bu hususta yani 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Veren Bankalar hakkında aklınızda oluşan bütün soruların cevabını ve bankaları ve faiz oranlarını öğrenmek için lütfen sizler için yayımladığımız 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Veren Bankalar haberimizi sonuna kadar okuyunuz. Ayrıca bu hususta aklınıza takılan bütün soruları haberimiz en alt bölümünde bulunan yorum bölümünden bizlere merak ettiğiniz soruları sorabilir ve emin olun ki aradığınız ve sorduğunuz bütün soruların cevaplar çok net ve çok sağlıklı doğru cevaplar kesinlikle sizlere iletilecektir. Şimdi sizler için yayımladığımız 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Veren Bankalar haberimizin bütün detaylarını ve faiz oranlarını hep birlikte inceleyelim.

Garanti Bankası-ŞekerBank- Deniz Bank 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Detayları ve Faiz Oranları

Değerli okuyucularımız artık bilindiği üzere ülke insanımızın bir çoğunluğu dar gelirli sınıfındadır. Bu yüzden bu üç banka 240 Ay Vadeli Konut Kredisi Vererek dar gelirli vatandaşlarımızın konut ve ev alama hayallerini gerçekleştirmesi adına uzun vadeli konut kredisi vermektedir. Hatta ve hatta Şekerbank tan isterseniz 300 ay vade ile bile kont kredisi kullana biliyorsunuz. Bu üç banka ülkemizde kendi bünyelerinde mortgage olarak konut kredisi veren 3 banka olurken mortgage sistemi ile 240 ay vadeli konut kredisi vermektedir. Gerçek anlamda mortgage sistemi sadece ülkemizde bu üç banka tarafından uygulanmaktadır. Uzun yıllardır konut hayali kuran dar gelirli vatandaşlarımızın konut sahibi olması için mutlaka konut kredisine başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu sistemde 240 ay vadeli konut kredisi verebilmesi için almış olduğunuz konutun yüzde 20’lik nakit tutarının elinizde olması gerekmektedir. Bu sistemde almış olduğunuz konutun yüzde 80’nine kadar konut kredisi veriliyor. Değerli okuyucularımız vade oranının uzun olmasından dolayı faiz oranı da yükselecek olduğundan dolayı konut kredisi kullanmak isterseniz eğer ince eleyip sık dokumanız gerekmektedir.

240 Ay Vadeli Konut Kredisi Başvuruları

Değerli okuyucularımız mortgage sisteminde konut sahibi olmak isterseniz eğer önce bu üç bankadan birine başvuru yapmanız gerekmektedir. 240 Ay Vadeli Konut Kredisi kullanmak için yine bu üç bankanın dijital bankacılık sistemleri ile başvuru imkanınız olacaktır. İşlemlerinizin daha hızlı olmasını ve yürütülmesini istiyorsanız eğer bu üç bankanın içinde hangisini seçmiş iseniz seçmiş olduğunuz bankanın size en yakın olan şubesine giderek 240 Ay Vadeli Konut Kredisi başvurusunda buluna bilirsiniz. Değerli okuyucularımız haberimizin başında da bildirdiğimiz üzere söz konusu olan hususta aklınıza takılan her hangi bir soru olur ise eğer haberimizin alt kısmında bulunan yorum bölümünden merak ettiğiniz bütün soruları sorabilir ve cevaplarını alabilirsiniz…

240 Ay Vadeli Konut Kredisi Hesabı 2019

Değerli okuyucularımız bizler sizin için örnek olarak garanti bankasının konut kredisi hesabını 100 Bin TL üzerinden hesaplıyoruz. Aslında diğer bankalarında fazi tutarlarını hesaplamak istedik fakat diğer bankalarda konut kredisi faizi kredi notuna göre değişiklikler göstere bilmektedir.

ÖRNEK: 100.000 Bin TL Konut Kredisi

Faiz oranı yüzde 1,14 olarak 240 ay vade ile hesaplanmış olan konut kredisinde aylık ödemeniz gereken net tutar 1.220 TL olurken 240 ay sonunda toplamda ödeyeceğiniz faiz ve ana paranın toplam tutarı ise 292.884 TL olacaktır…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *