«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. EMEKLİ MAAŞINI BURGAN BANK’ A TAŞIMA 2020

EMEKLİ MAAŞINI BURGAN BANK’ A TAŞIMA 2020

BURÇÇÇ

Emekli Maaşını Burgan Bank’ a Taşıma 2020

Türkiye ve Ortadoğu’ da hizmet veren Burgan bank kısa süreli bir bankacılık geçmişi olmasına rağmen emekliler tarafından sık kabul gören bir banka olmuştur. Bu sayede emekli maaşlarını Burgan Bank üzerinden çeken çok sayıda bir emekli kitlesi bulunmaktadır. Hala bu bankaya gelmek isteyen kişiler de Emekli maaşını Burgan Bank’ a taşıma işlemi yapmalıdır. Bununla ilgili tüm detayları ve en kapsamlı bilgileri Emekli Maaşını Burgan Bank’ a Taşıma 2020 hakkındaki yazımızdan alabilmek mümkün hale gelmektedir.

Burgan Bank Emekli Maaşı Promosyonları 2020

Burgan Bank emeklisi olmak için sizler de 2020 yılında vakit geçmeden kolları sıvamalı ve bu bankaya gelmelisiniz. Bunun için de yapmanız gereken yöntemler ve adımlar aşağıda listelenmiştir.
Burgan Bank SGK Ödemesi ve Burgan BANK Sağlık Ödemesi

Burgan Bank SGK Ödemesi işlemi, Burgan Bank ile SGK arasında yapılan bir anlaşmaya bağlı olarak çıkarılan bir işlemi oluşturmaktadır. Burgan Bankası 1000 TL ye kadar emekli maaşı olan müşterilere 300 TL değerinde promosyon; 1000 – 2000 TL emekli maaşı olan emekli müşterilerine ise 375 TL değerinde emekli promosyon ödemesi yapmaktadır.

2000 TL üzerinde maaş alan emekli müşterilere 450 TL değerinde emekli maaşı promosyon ödemesi yapılmaktadır. Bu sayede Burgan Bank SGK ödemesi ya da banka değişikliği promosyon ödemesi olarak adlandırılan bu ödemeyi bir kerelik kendi bankasına geçmeyi tercih edene emekli müşterilere sunmaktadır.

Burgan Bank sağlık ödemeleri de SGK ile anlaşma sonucunda bankanın değiştirilmesi ve emekli maaşını taşıma işleminin ardından bu bankada n alınabilecek kolaylık sağlamasına neden olmuştur. Emekli promosyon ödemesinin ve emekli sağlık ödemesinin de aynı bankadan alınıyor olması maaşlı müşterilerine sağlatılan kolaylıklar arasında yer almaktadır. Pormosyon ödemesi bir kereye özgü olarak ilk maaşı Burgan Bank’ tan çekildiğinde banka tarafından sunulmaktadır.

Emekli Maaşımı Burgan Bank’ a Nasıl Taşırım? 2020

Emekli maaşını Burgan Bank’ a taşımak isteyen emeklilerin mevcut banka ile ilişiklerini kesmek için öncelikli olarak kendilerine en yakın Burgan Bank şubelerine gitmeleri yeterlidir. Burgan Bank şubesine TC kimlik belgesi ile gidilerek emekli maaşı taşımak istediklerini söylemeleri ve ilgili taahhütnameyi imzaladıktan sonra da anında maaşlarını Burgan Bank’ a taşımaları mümkündür.

0850 222 8 222 nolu iletişim numarasından emekli maaşını Burgan Bank’ a taşımak için yapılması gerekenleri detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz ayrıca ek kampanya ve promosyonlar hakkında da dönemlik bilgi almanızı mümkün olur. Bu sayede emeklilere özel fırsatlardan yararlanmış olursunuz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *