«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. CardFinans Hemşire Kartı Başvurusu

CardFinans Hemşire Kartı Başvurusu

hemşire_kart_başvurusu_nasıl_yapılır

Cardfinans hemşire kredi kartı avantajları, CardFinans hemşire kredi kartı özellikleri, QNB Finansbank hemşire kartı detayları ve CardFinans hemşire kredi kartı başvurusu bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

QNB Finansbank CardFinans Hemşire Kredi Kartı

QNB Finansbank’ın hemşireler için sunduğu kredi kartıdır. CardFinans hemşire kredi kartı  bünyesinde çok cazip avantajlara sahiptir. CardFinans Hemşire kredi kartı kullanıcıları bu kartın sağlamış olduğu bütün imkan ve olanaklardan faydalanıyor. Birbirinden özel kampanyalar için, banka tarafından dahil edilen CardFinans Hemşire kredi kartları hemşireler tarafından da yoğun ilgi görüyor.

CardFinans Hemşire Kartı Özellikleri

CardFinans Hemşire kartı özellikleri ile alışverişleriniz bedavaya getirebilirsiniz.

Hemşire Kredi kartı ile acil nakit ihtiyacınızda paranız anında hazır olur.

CardFinans Hemşire kredi kartı ile harcamalarınızı sonradan taksitlendirme imkanınız olur.

Vermiş olduğunuz otomatik fatura ödeme talimatlarınız için koşulsuz rahatlık sağlar.

Market ve Benzin harcamalarınız üzerinden bol bol indirimler kazanırsınız.

Güvende hissetmeniz için Harcama Uyarı Servisi ve CardFinans Ekstre Güvencesi Hayat Sigortası bulunur.

CardFinans hemşire kartı ile kolayca internetten alışveriş yapabilmeniz için Online Alışveriş özelliği bulunur.

Hemşire Kartı kullanıcısına ücretsiz fatura ödeme talimatında bulunabilme olanağı sağlar.

CardFinans hemşire kartı ile Sosyal Asist” ve “Acil Asist” desteği alırsınız.

CardFinans Hemşire Kartı Avantajları Nelerdir ?

CardFinans hemşire kredi kartınızla ihtiyaç duyduğunuz her an günün her saatinde nakit çekebilirsiniz. 7 gün 24 saat dilediğiniz zaman çekeceğiniz tutarı 6 ay 9 ay ve 12 ay olmak üzere taksitlendirme imkanınız vardır.

CardFinans Hemşire kartının özellikleri içinde bulunan “TaksitKolay” sayesinde taksit yapmayan mağazalardan yapacağınız alışverişler için de sonradan taksitlendirme imkanı sağlıyor.

QNB Finansbank CardFinans Hemşire kartı kullanıcıları ücretsiz Fatura Ödeme talimatı vererek anlaşmalı kurumlara ait faturalarını güvenli ve hızlı bir şekilde ödeyebilir.

Harcama Uyarı servisi ile aylık hesap özeti tutarınızı vermiş olduğunuz talimatınız dahilinde, belirlemiş olduğunuz tutara ulaştığında kısa mesaj ile kullanıcısını bilgilendirir.

Sosyal Asist” ve “Acil Asist” desteği gibi hizmetler de günlük hayatta karşılaşabileceğiniz sorunlar için acil çözümler getirir.

CardFinans Hemşire Kartı İçin Nasıl Başvuru Yapılır

CardFinans hemşire kartına bankanın bütün şubelerinde başvuruda bulunabilirsiniz. QNB Finansbank CardFinans hemşire kartı başvurusu bankanın bütün dijital kanalları üzerinden yapılıyor. Ayrıca CardFinans hemşire kartı başvurusu yapmak isteyenler finansbank iletişim hattını arayarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

QNB finansbank iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

QNB finansbank mobil şube : https://www.qnbfinansbank.com/724-bankacilik/qnb-mobil

 

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

Aidatsız CardFinans Fix kart başvurusu : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/cardfinans-fix-kart-basvurusu-nasil-yapilir/.html

qnb finansbank ATM’den günlük para çekme limiti: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finansbank-atmden-gunluk-para-cekme-limiti/.html

QNB Finansbank kolay adres nasıl tanımlanır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-kolay-adres-tanimlama/.html

QNB Finansbank hemşire bankacılığı hesabı açma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-hemsire-bankaciligi-ozellikleri/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.