«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Faizsiz Nakit Avans Veren Bankalar

Faizsiz Nakit Avans Veren Bankalar

faizsiz-nakit-avans-cekmek

Hangi Bankalar Nakit Avansa Faiz Uygulamıyor

Değerli okuyucularımız bu konu yani faizsiz nakit avans veren bankalar hususu gerçekten hepimizin çok iyi bilmesi gereken bir konu olmaktadır. Faizsiz nakit avans veren bankalar hangileri diye bütün vatandaşlarımız tarafından da hem merak ediliyor hemde bu konu hakkında internet sitelerinde bir çok aranmaya neden oluyor. Son zamanlarda internet arama motorların da en çok aranan haberlerden birisi olarak karşımıza çıkan faizsiz nakit avans veren bankalar konusu hepimiz için hem çok önemli hemde genellikle kullanmak zorunda kaldığımız için nakit avans konusunda her türlü bilgiye ulaşmamız gereken bir husustur. Ayrıca bu konu yani faizsiz nakit avans veren bankalar hakkında da bilmemiz gerekenler ve nakit avans kullanımında çok ama çok dikkat etmemiz gereken bazı püf noktalarda bulunmaktadır. Bizde finanshaberleri.net olarak bu çok merak konusu olmuş ve internet arama motorlarında en çok aranan haber olarak karşımıza çıkmış olan faizsiz nakit avans veren bankalar hususunu siz değerli okuyucularımız için çok detaylı inceleme ve araştırmalar yaparak sizlerin bilgisine sunmak istedik. Değerli okuyucularımız finanshaberleri.net olarak araştırma ve incelemeler yapmış olduğumuz bu husus hakkında yani faizsiz nakit avans veren bankalar hususunda siz değerli okuyucularımızın bütün merak ettiği hususlar ile akıllarınız da kalan bütün sorulara cevap vererek sizlere en doğru ve en net olan çok sağlıklı bilgileri vermek adına bugünkü yazımızda bu haberi yapmak ve biraz öncede belirttiğimiz üzere akıllarda kalan bütün soru işaretlerini kaldırmak adına yayımlamak istedik. Sizlerde son zamanların en çok merak edilen konusu olan faizsiz nakit avans veren bankalar konusunda çok daha detaylı ve sağlıklı bilgilere sahip olmak istiyorsanız eğer lütfen siz değerli okuyucularımız için yayımladığımız haberi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz.

Nakit Avans İhtiyaçları Her Geçen Gün Artmaktadır

Değerli okuyucularımız ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar hepimizin gelir gider dengesini bir hayli bozmuştur. Çünkü çok fazla artan gıda fiyatları ve özel tüketim fiyatları giderlerimizi çok ama çok artmasına neden olmuş 2019 yılında maaşlara yapılan zamlar yetersiz olduğu yani yükselen enflasyona yenik düştüğü için çok daha fazla nakite sıkışmamız ve ekonomik sıkıntı içinde kalmamıza hatta ve hatta çoğu vatandaşlarımızın tabiri caiz ise kredi kartlarının patlamasına sebep olmuştur.

Faizsiz Nakit Avans Veren Bankalar Ve Nakit Avans Kullanımı Detayları

Değerli okuyucularımız nakit avans bankaların kredi kartlarına ve banka karlarına tanımladıkları acil para ihtiyacı duyulduğu zaman nakit ihtiyacının bir an önce karşılanması amacı ile bankalar tarafından müşterilere sağlanan nakit kolaylığı sağlayan bir işlem olmaktadır. Bu uygulama banka müşterileri için aslında bulunma bir nimet olmaktadır. Örneğin acil 2.000 Bin TL ihtiyacınız var bu işlemi iki dakikada gerçekleştirerek nakit ihtiyacınızı karşılaya biliyorsunuz. Fakat 2.OOO Bin TL’yi bankadan kredi almak isterseniz bu işlem çok daha uzun sürecek olup hem sizlerin para ihticınızı karşılamanız da geciktirecek hemde bir çok zaman kaybı yaşamanıza neden olacaktır. Bu hususta bazı bankalar öncülük ederek müşteri memnuniyeti kazanmak için bu işleme faiz almıyorlar. Şimdi sırası ile faizsiz nakit avans veren bankalar hangileri bunları açıklayalım.

Bir başka husus ise bu konu hakkında bilmeniz gereken önemli bir bilgi olarak gördüğümüz bu işlemlerde Kredi kartı veya mevduat hesabınızdan kullandığınız nakit avans yani sıfır faizli nakit avansta taksit uygulaması yapılmaktadır. Nakit avansı 1.000 TL çektiniz ve 4 taksit ile kullanacaksınız. Bu işlemde gününü aksatmadığınız sürece aylık 250 TL ödeyeceksiniz yani toplam da 1.00O Bin TL’ye 1.000 Bin TL ödemiş olursunuz. Fkat gününü geciktirir iseniz aynı bireysel kredi uygulamasında olduğu gibi hem faiz hemde vade farkı ödemek zorunda kalırsınız.

Faizsiz Nakit Avans Veren Bankalar

T.C. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Fibabank, QNB Finansbank, HSBC Bankası, ING Bank, Türkiye Ekonomi Bankası, Alternatif Bank ve Garanti Bankası olmaktadır.

Değerli okuyucularımız sizlerde eğer nakit avans almak zorunda kalırsanız yukarıda isimlerini vermiş olduğumuz bankalarda faizsiz nakit avans çekme işleminizi yapabilir ve acil ihtiyaç duyduğunuz nakiti bu yolla alabilirsiniz. Fakat biraz öncede söylediğimiz üzere bu bankalardan almış olduğunuz diğer bir deyimle kullandığınız nakit avansa sıfır faiz oranı uygulanmasını isterseniz mutlaka almış olduğunuz nakit avansı sizlere belirtilen tarihi geçirmemek kaydı ile kullana biliyorsunuz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *