«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. EMEKLİ MAAŞINI İŞ BANKASI’NA TAŞIMA 2020

EMEKLİ MAAŞINI İŞ BANKASI’NA TAŞIMA 2020

İşbank Emekli

Emekli maaşını İş Bankası’na Taşıma ; Her yıl emekliler ve emekli maaşını İş Bankasına taşıyan kişiler bankadan oldukça fazla kar elde etmiştir. Her geçen yıl bankacılık adına iyileştirme gösteren İş Bankası için sorularınızı bu yazımızda bulabilirsiniz.

Emekli Maaşını İş Bankası’na Taşıma Avantajları

Emekli maaşını İş Bankası’na Taşıma ; İş Bankası özel bankalar statüsünde her bölüm ve iş sektörü ile alakalı olarak ihalelere katılan önemli bir bankadır. Hem çalışanlara vermiş olduğu değer hem de emeklilere sağladığı hizmet ile çoğu kişi Türkiye’ de İş Bankasından emekli olmaktadır.

Bu sayede de Emekli Maaşını İş Bankasına Taşıma 2020 konusunda ele aldığımız bu yazımızda diğer bankalar ile çalışan emeklilerin maaşlarını İş Bankası’ na taşıma konusunda nasıl bir adım izleyecekleri konusunda bilgi vermeye çalıştık. Böylelikle emekli maaşını İş Bankası’na taşımak isteyen emeklilere özel kampanya ve fırsatları da incelemeye çalıştık.

Emekli maaşını İş Bankası’na Taşıma ; Her yıl emekliler ve emekli maaşını İş Bankasına taşıyan kişiler bankadan oldukça fazla kar elde etmiştir. 2020 yılında da durum farklı olmayacaktır. Her geçen yıl bankacılık adına iyileştirme gösteren İş Bankası için sorularınızı bu yazımızda bulabilirsiniz.

İş Bankası’na Emekli Maaşımı Nasıl Taşırım?

Emekli maaşını İş Bankası’na Taşıma ; Emekli maaşını İş Bankası’ na taşımak isteyen emeklilerin yapmaları gereken tek işlem kendi TC kimlik belgeleri ya da nüfus cüzdanları ile birlikte en yakın İş Bankasına gitmektir. Çünkü şube üzerinden yüz yüze görüşülerek ve imza atılarak emekli maaşı taşıma işlemi yapılmaktadır.

Ortalama 10 – 15 dakika sürecek bu işlemde promosyon koşulları ve taahhütname koşullarından bahsedilir. Müşteri bu koşullar hakkında bilgilendirilir. Ardından kabul etmesi ve onaylaması halinde 3 yıl banka değişikliği yapmayacağına dair bir taahhhütname imzalatılır.

Bunun karşılığı olarak da ilk maaşına alacağı promosyon, anında kredi kartına da 50 TL değerindeki maxi puan yüklemesi yapılır. Bu işlemin sonrasında İş Banklı emekliler, diğer İş Bankası maaşlı müşterilerinin yararlandığı haklara sahip olur. 3 yılın sonunda diledikleri zaman banka değişikliği yapmaları da mümkündür.

iş-bankasına-emekli-maaşı-taşıma
İş Bankası Emekli Maaşı Nasıl Taşınır

İŞ Bankası Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası

Emekli maaşını İş Bankası’na Taşıma ; İş bank emekli maaşını taşıma işlemi yapmak isteyen kişileri hem promosyonlar hem de ekstra avantajlar beklemektedir. İş Bankasına maaş taşıyan emeklilerin kredi kartlarına bir seferlik olarak 50 TL değerinde maxi puan yüklenmektedir.

Emekli maaşını İş Bankası’na Taşıma ; Emeklilerin tamamı para transfer işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirmektedir. Bu sayede daha çok finansal işlemler ve para transferi işlemleri maaşlı hesaptan korkusuzca gerçekleşebilecektir. Hem havale hem de EFT işlemlerini ücretsiz yapmak emeklilerin para kesintisi olmadan bir maaş rahatlığına kavuşmasına destek olmaktadır.

İş Bankası Emekli Maaş Promosyonları

Emekli maaşını İş Bankası’na Taşıma ; İş Bankasına maaşını taşıyarak bu bankada üç yıl kalmayı taahhüt eden emeklilere maaşları oranlarında 300 TL ile 450 TL arasında değişen bir kereye mahsus olarak promosyon sunulmaktadır. Bu promosyon ilk 1000 TL ye kadar olan maaşlarda 300 TL; 1000 TL – 2000 TL aralığında olan maaşlarda 375 TL ve 2000 üstü olan maaşlarda ise 450 TL olarak belirlenmiştir. Her İş Bankalı kendi emekli maaşına özel olarak bu hizmeti sunabilmektedir. Bu sayede kolay bir şekilde promosyon sağlamı gerçekleştirilir.

iş bankası mobil şube : https://www.isbank.com.tr/iscep

iş bankası iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-musteri-hizmetleri-444-02-02/.html

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *