«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. EMEKLİ MAAŞINI HALK BANKASI’ NA TAŞIMA 2020

EMEKLİ MAAŞINI HALK BANKASI’ NA TAŞIMA 2020

emekli_maaşı_halkbanka_nasıl_taşınır

Emekli Maaşını Halk Bank’a Taşıma Avantajları

Emekli Maaşını Halk Bankasına Taşıma; HalkBankası Emekli maaşı taşıma konusunda oldukça büyük avantajlar sağlayan bir devlet bankasıdır. Halkbank ile çalışarak buradan emekli olan Müşterilerine, özel veya devlet kurumu fark etmeksizin farklı şekillerde destek ve kampanya sağlamaktadır. Hem de emekli maaşını Halk Bankası’ na taşımak isteyen müşterilerine özel olarak da farklı imkanlar tanımaktadır. Sizler de emekli maaşınız için Halk Bankası ile çalışmayı düşünüyorsanız, bu bananın sağlamış olduğu avantajlar ve fırsatlardan bilgi sahibi olmanız gerekir.

Bizler de bu konuları ayrıntılı şekilde inceleyerek banka kullanıcılarının kafasındaki soru işaretlerini kaldırmak amacıyla Emekli maaşını Halk Bankası’ na Taşıma 2020 konusunda bir içerik hazırladık. Bu içerikte nasıl emekli maaşınızı Halk Bankası’ na taşıyacağınızı öğrenebilir ve ayrıntılı bir şekilde de yararlanmanız gereken fırsatlar konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

HalkBank’ a Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası

Halk Bankası’ na 2020 yılında emekli maaşını taşımak isteyen kişiler TC kimlik numaralarının son rakamına göre emekli aylığı almaktadır. Halkbank oldukça talep gören bir bankadır. Bu nedenle de maaş günleri maaşını çekemeyen birçok emekli ile birlikte işlemler uzayabilmektedir. Tabiki bankanın emeklilere özel bir hizmeti ve öncelik sırası bulunmaktadır. Ancak maaş günleri para çekme talebinde bulunan herkes emekli olduğu zaman uzayan kuyruklar ve gelmeyen sıralar oluşabilmektedir. Bu nedenle emeklilerin maaş çekim günlerini değiştirebilmektedir.

Ayrıca sadece maaş çekim günü değil, promosyon hesaba yansıtma zamanlarını da değiştirmektedir. Maaşını Halkbank’ a taşımış olan emekliler maaşlarıyla birlikte promosyon ilavesin diğer bankalar gibi hemen ilk maaştan alamamaktadır. Bu sisteme getirilmiş düzen şu şekildedir.  Bu işleme çözüm olarak Halkbank TC kimlik numarasının sonu 0 – 2 olanlar Halkbank promosyonlarını Mart ayında; TC kimlik numarasının sonu 4- 6 olan emekliler Nisan ayında ödeme alacaktır. TC kimlik numarasının sonu 8 olan emekliler ise, maaş promosyon ödemelerini mayıs ayında alacaktır.

Halkbank Emekli Hattı 0850 222 92 62

Emekli hattı ile Halkbanka maaşını taşımak isteyen emeklilerin ya da Halk bankasında maaşlı müşteri olarak bulunan emeklilerin soru ve sorunlarını yanıtlamak amacı ile kurulmuş bir sistem olarak karşımıza çıkar. Bu sayede emekliler kafalarına takılan her türlü soruyu burada cevaplandırabilir ve yardım talebinde bulunabilir. Maaşının yatıp yatmadığını, promosyonunun yatıp yatmadığınız, alacağı promosyon hesaplamasını, kredi kartı borcu ya da nakit avans borcu gibi sorgulamaları bekleme yapmadan Halk Bankası emekli hattı ile çözümleyebilir. 0850 222 92 62 nolu telefon ile Halkbank Emekli Destek Hattı iletişimi sağlayabilirsiniz.

2020 Emekli Promosyon Ödemesi Faydalanma Kriterleri

Halkbank Emekli promosyonundan faydalanabilmek için maaşı 2020 yılında Halkbank’ a taşımış olmak gereklidir.

3 yıl süreli Halkbank’ ta emekli maaşı barındırma taahhütnamesi imzalanmış olması gerekmektedir.

Ailesinin emekli maaşını 18 yaş üstü çekim talebinde bulunanlar yararlanabilir.

Halkbank Emekli Promosyon ödemesi 1000 TL değerindeki maaş için 300 TL; 1000 TL – 2000 TL maaş alanların 375 TL; 2000 TL üzeri için maaş alımında da 450 TL TL tek seferlik promosyon verilmektedir. Bu promosyon Mart, Nisan ve Mayıs aylarında TC kimlik numarasının son hanesine göre dağıtılacaktır bir kereye özgü olarak emeklilere verilecektir.

Emekli Maaşını Halk Bankası’ na Taşıma

Halkbank Promosyon ödemeleri ile alakalı olarak tüm bilgileri ya da emekli maaşı taşıma işlemlerini hem şubelerden hem de internet bankacığı kullanarak yapabilmeniz mümkündür. En yakın Halkbank’ a gitmek ve maaşını taşıma şartlarını kabul ederek bu işlemleri gerçekleştirmek gereklidir. Sadece nüfus cüzdanı ile bu işlem yapılabilmektedir.

2020 Emekli Promosyon Ödemesi Faydalanma Kriterleri

Halkbank Emekli promosyonundan faydalanabilmek için maaşı 2020 yılında Halkbank’a taşımış olmak gereklidir.

3 yıl süreli Halkbank’ta emekli maaşı barındırma taahhütnamesi imzalanmış olması gerekmektedir.

Ailesinin emekli maaşını 18 yaş üstü çekim talebinde bulunanlar yararlanabilir.

HalkBank Emekli Promosyon ödemesi 1000 TL değerindeki maaş için 300 TL; 1000 TL – 2000 TL maaş alanların 375 TL; 2000 TL üzeri için maaş alımında da 450 TL TL tek seferlik promosyon verilmektedir. Bu promosyon Mart, Nisan ve Mayıs aylarında TC kimlik numarasının son hanesine göre dağıtılacaktır bir kereye özgü olarak emeklilere verilecektir.

Halkbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/halkbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-400/.html

Halkbank mobil şube : https://www.halkbank.com.tr/tr/dijital-bankacilik.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *