«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Emekli Maaşını QNB Finansbank’a Taşıma 2020

Emekli Maaşını QNB Finansbank’a Taşıma 2020

finansbank-emekli-maaşı-nasıl-taşınır

Emekli Maaşını QNB Finansbank’a Taşımanın Avantajları

QNB Finansbank, eskiden Finansbank sistemi ile bankacılık sektöründe varlığını koruyan ve gelişmelere açık bir şekilde kendisini yenileyerek QNB unvanı ile ortaklığını birleştirip güçlenen bir bankadır. Bu banka ile çalışan ve maaşını bu bankadan alan birçok kişi, emekliyken de gene QNB Finansbank ile çalışmayı sevmektedir. Sağlanılan avantajlar sayesinde kendini QNB Finansbank’ a daha yakın hisseden ancak emekli maaşını bu bankadan almayan kullanıcılar da emekli maaşını taşımak için gene buraya gelebilir.

Emekli maaşını QNB Finansbank’ a taşıma konusunda sağlamış olduğumuz bu içerik ile birlikte siz değerli takipçilerimizin kendine en uygun banka ile çalışabilmesi için bilgi alma hakkından yararlanmasını sağlamaktayız. Sizler de emekli maaşı ile alakalı olarak 2020 yılında taşımak istediğiniz maaş sisteminizi QNB Finansbank’ a taşımak için öncelikle bu içerikten yararlanmalısınız.

Emekli Maaşımı QNB Finansbank’ a Nasıl Taşırım?

Emekli maaşını ilgili bankaya taşımak isteyen kişilerin en yakın QNB Finansbank şubesine giderek, emekli maaşını taşımak istediklerini beyan etmeleri gereklidir. Bu sayede anında taşıma işlemi başlayacaktır. 3 yıl QNB Finansbank’ ta kama sözü vermeleri ve bankanın şartlarını kabul etmeleri halinde emeklilere özel taahhhütname imzalatılır. Bunun ardından anında QNB Finansbank emeklisi olurlar. Ancak QNB Finansbank promosyon ödemeleri mart ayında yapılacaktır.

QNB Finansbank Emekli Maaşını Taşıma Kampanyası

QNB Finansbank emekli maaşını 2020 yılında bu bankaya taşımak isteyen emeklilere özel olarak en yüksek promosyonu sağlayan bankadır. SGK ile anlaşma rakamı olan 300 TL, 375 TL ve 450 TL nin çok üzerinde rakamlar ile müşterilerine rahat ve konforlu bir promosyon paketi sağlamıştır. QNB Finansbank müşterilerine sunulan emekli maaşı taşıma kampanyalarının 200 yılı için özel bir şekilde sunumu aşağıda listelenmiştir.

Finansbank Emekli Maaşı Taşıma Promosyon Kampanyası

QNB Finansbank maksimum 450 TL değil, 700 TL olarak promosyon miktarını yatırmaktadır. Bu miktar bir kerelik verilmektedir. Ancak maaşı yüksek olan emeklilerin 700 den başlatarak, maaşı düşük olan emeklilere de kademe kademe bu promosyon oranını düşürüp sunmaktadır. Tüm ATM lerde başka banka kartı ile para çekimi yapmak kesintiye neden olan ücretli bir sistemdir. Ancak QNB Finansbank emeklileri yıl içerisinde iki kere başka ATM lerden de Finansbank kartı ile ücretsiz ve kesinti olmadan para çekim işlemi gerçekleştirebilmektedir.

QNB Finansbank şubelerinde QNB Finansbank emeklilerine özel işlem önceliği bulunmaktadır. Bu sayede QNB Finansbank emeklileri bekleme yapmadan kolayca bankaya girerek finansal işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. 0850 222 11 00 numarası QNB Finansbank’ ın müşterilerine özel olarak sunmuş olduğu Emekli bankacılık hattıdır. Emekliler bu sayede kolaylık diledikleri zaman bu hattan ulaşım sağlayarak soru, sorun ve şikayetlerini bekleme yapmadan paylaşabilmektedir. Card Finans Emekli kredi kartı avantajları da emekli maaşını QNB Finansbank’ a taşıyan emeklileri beklemektedir. Card Finans emekli kredi kartı ile maaşını taşıyan emekliler iki yıl süreli kart aidatından muafiyet sağlamaktadır.

QNB Finansbank emekli promosyon ödemeleri mart ayında yatırılacaktır. Bu sayede      emekli maaşını da halen 2020 yılında da QNB Finansbank’ a taşımak isteyen müşteriler taşıma işlemine devam edebilir ve mart ayında ilk ve tek promosyonlarını alabilir. Card Finans emekli kartı market alışverişlerinde ve eczane alışverişlerinde yüzde 5 oranında indirim imkanı sunmaktadır.

finansbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

finansbank mobil şube : https://www.qnbfinansbank.com/724-bankacilik/qnb-mobil

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *