«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. AKBANK TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZLERİ 2020

AKBANK TÜKETİCİ KREDİSİ FAİZLERİ 2020

Akbank Tüketici

AKBANK Tüketici Kredisi 2020

Hayallerinizdeki tatili yapmak, beklenmeyen bir hastalığınız çıktığında ya da yeni evlendiğiniz için masraflarınız arttığı için para ya ihtiyacınız olabilir. Böyle bir durumda iseniz Akbank bankasının Tüketici kredisine başvurabilirsiniz. Akbank tüketici kredisine nasıl başvuruda bulunacağınızı sitemizden öğrenebilirsiniz.

Akbank Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Tüketici kredinizi size en yakın Akbank şubelerine giderek hesaplatabilirsiniz. Akbank şubelerine gitmeyi zaman alıcı buluyorsanız Akbank resmi internet adresinden de kredinizi hesaplatabilirsiniz. Akbank kredinizi hesaplamak için ilk başta Akbank Bankası’ nın resmi internet adresine giriş yapmalısınız. Ardından ‘Akbank Krediler’ menüsünü seçmelisiniz. Açılan sayfanın sol tarafında bulunan menüler kısmından ‘Kredi Hesaplama Aracı’ nı seçmelisiniz. Kredi hesaplama aracınızla Akbank tüketici kredisi hesaplama işlemini yapabilirsiniz.. Kredi faiz oranları otomatik olarak hesaplama aracında bulunmaktadır. Akbank’ ın müşterilerine uyguladığı kredi faiz oranlarını biliyorsanız sizde hesaplayabilirsiniz.

AKBANK Tüketici Kredisi Faiz Oranları 2020

Akbank bireysel ihtiyaç kredisini, anında kredi ve tüketici kredisi olmak üzere iki farklı şekilde sunmaktadır. Anında kredi kapsamında maksimum 15.000 TL ye kadar olan kredi miktarını anında telefon bankacılığı, internet bankacılığı ve mobil bankacılık kanalları ile sunmaktadır. Özellikle mobil bankacılık uygulaması kullanılarak salla kazan taktiği ile telefondan kredi başvurusunda bulunabilmek amacı ile telefonun sallandığı ve kredi başvurusunun alındığı bir uygulama sistemi bulunmaktadır. 1000 TL ile 50.000 TL arasında Akbank tüketici kredisi imkanına başvuruda bulunulabilmektedir. 15.000 TL yukarısındaki limitler için en yakın Akbank şubesine gitmek ve buradan başvuruda bulunmak gereklidir. Bu sayede bankada imza sirküsü ve kefil işlemlerini de çözümleyerek yüksek meblağlı bireysel ihtiyaç kredisi kapsamında tüketici kredisi çekim talebinde bulunmak mümkün olacaktır.

Anında kredi taksit ödemesi maksimum 48 aya kadar vadelendirilmektedir. Ancak tüketici kredisi çekiminde bulunulduğu zaman 1 ile 60 ay arasında vade imkanından yararlanmak mümkün hale gelecektir Akbank tüketici kredisi faiz oranı 1, 48 olarak belirlenmiştir. Kredi notu çok iyi olan Akbank müşterilerine anında kredi imkanı ile yanıt verilmektedir. Kredi notunu bilmeyen kullanıcılar için Akbank’ ın kredi çekim talebinden önce kredi notu sorgulama sayfası da bulunmaktadır. İster şube aracılığı ile ister internet bankacılığı kullanılarak kişiler kredi notlarını öğrenebilir ve bu kapsamda ilgili krediye başvuruda bulunabilir.

Akbank Tüketici Kredisi Başvuru 2020

Akbank tüketici kredinize şubelerden, internet üzerinden ve Akbank Bankasının uygulamasından başvurabilirsiniz. Akbank tüketici kredisi başvurusu yapmadan önce bazı belgelerinizi hazırlamalısınız. Nüfuz cüzdanınızın fotokopisini çektirmelisiniz, telefon, elektrik veya doğal gaz faturası gibi abonelik gerektiren faturanızı yanınıza almalısınız. Bu faturaların size verilme tarihinden 3 ay geçmemesine dikkat etmelisiniz. Size verilen kredi faiz oranları ile tüketici kredi vade sürenizi seçebilirsiniz. Akbank tüketici kredi başvurunuzu kolayca yapmak istiyorsanız internet bankacılığını seçebilirsiniz. Arama motorunuzdan www.akbank.com.tr bağlantına tıklayarak siteye giriş yapabilirsiniz. Tüketici kredinize başvurmak için bireysel bankacılık girişinizi yapmalısınız. Akbank resmi internetinin kolay ara yüzü sayesinde ‘Krediler/ Başvurular’ bölümünü bulabilirsiniz.

Krediler içerisinden ‘Tüketici Kredisi’ ni seçmelisiniz. Tüketici kredinizi seçtikten sonra site üzerinden kolayca kredinizi hesaplayabilirsiniz. Kredi faiz oranları otomatik olarak site içerisinde yer almaktadır. Tüketici kredinizi hesapladıktan sonra açılan başvuru formunu doldurmalısınız. Mobil uygulamayı ‘Akbank Direkt’ adıyla Google Play Store’ dan ve AppStore’ dan ücretsiz indirebilirsiniz. Akbank Direkt uygulamasında banka işlemlerinizi gerçekleştirmek ve kredi başvurularında bulunmak için bireysel giriş yapmalısınız. Bireysel girişinizi kimlik numaranızla ve Akbank şifrenizle yapabilirsiniz. Önceden şifre almadıysanız sayfa üzerinde bulunan ‘Şifremi Unuttum’ menüsünden alabilirsiniz.

Akbank Direkt mobilin sol tarafında bulunan ‘Menülerim’ kısmından başvuruları seçmelisiniz. Başvuru formunu doldurmadan önce üste bulunan kategoriler bölümünden ‘Tüketici Kredisi’ seçeneğini seçmelisiniz. Açılan Tüketici Kredi başvurusu formunu 3 adımda doldurabilirsiniz. İlk adımda adınızı, soyadınızı ve T.C. kimlik numaranızı girmelisiniz. İkinci adımda ise Akbank Bankası kart bilgilerinizi ve tüketici kredi notunuzu, kredi faiz oranlarınızı girmelisiniz. Bu adımı yapmadan önce internetin hesaplama aracından kredi hesaplama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Son adımda ise Akbank Direkt şifreniz ile formunuzu onaylamalısınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *