«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Anadolubank Döviz Hesabı Nasıl Açılır

Anadolubank Döviz Hesabı Nasıl Açılır

anadolubank-döviz-hesabı-açma

Anadolubank Döviz Hesabı Açma İşlemleri

Anadolubank döviz hesabı ile USD, EUR, GBP, CHF, AUD ve XAU gibi çeşitli döviz cinslerinde para gönderip alabilirsiniz. Yeni para birimleri, kullanılabilir olduklarında bankanın platformuna sürekli olarak eklenecektir. Fiziksel veya sanal bir kart edinerek Visa /Mastercard geçerliliği olan dünya çapındaki herhangi bir ATM üzerinden para çekebilir, dolar hesabı ya da Euro hesabınıza para yatırabilir ya da hesabınızı alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz. Bankayı ziyaret etmenize bile gerek olmadan bir döviz hesabı açma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Hesabınızı açtırdıktan sonra sahip olacağınız IBAN numarası ile Dünya’nın her yeri ile bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilir hale geleceksiniz.

Anadolubank Döviz Hesabı Nedir?

Anadolubank, dünya çapında birinci sınıf finansal hizmetler sunmak için kurulmuştur. Bankanın tüm hizmetleri müşterilerinin başarısına adanmıştır. Anadolubank, para transferi ve döviz hizmetleri hakkında düşünürken ilk ve tek odak noktanız olmalıdır. Banka, dünya çapında irili ufaklı işletmelere ve döviz hareketliliğine sahip bireysel kişilere sanal IBAN numaraları, dolar hesabı, Euro hesabı ve çok sayıda finansal hizmet sunmak için hazır beklemektedir. Anadolubank’ın hizmetleri iş odaklı müşteriye özel ürünleridir. Döviz hesabınıza erişim, haftanın 7 günü, günde 24 saat hizmetinizdedir.

Anadolubank-döviz-hesabı-nasıl-açılır
Anadolubank döviz hesabı nedir, Anadolubank döviz hesabı nasıl açılır

Anadolubank Döviz Hesabı Nasıl Açılır?

Çok pratik bir şekilde Anadolubank döviz hesabı açma adımlarını tamamlayabilirsiniz. Sizin için en kolay yöntem 0850 222 5550 müşteri hizmetleri numarasını arayarak temsilciye bağlanmak ve seçtiğiniz birimde Döviz hesabı açma talebinizi dile getirmek olacaktır. Müşteri danışmanı gerekli yönlendirmeleri yaparak ve bilgileri sağlayarak hesabınızı aynı dakikada aktif hale getirebilir. Aynı işlemi siz de bireysel internet bankacılığı ile yapabilirsiniz. Bu her iki seçenek için de bankada mevcut bir hesabınız olması gerekmektedir. Aksi taktirde ilk kez müşteri olmak için size en yakın şubeye gidip Euro dolar hesabı açma isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Adolubank döviz hesabı açma, Anadolubank döviz hesabı nasıl açılır, Anadolu bank döviz hesabı özellikleri ve Adadolubank döviz hesabı avantajları için de iletişim hattı aranarak bilgi ve destekler alınır.

Anadolubank iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/anadolubank-iletisim-hatti-0850-222-55-50/.html

Anadolubank Döviz Hesabı Açmak İçin Gerekli Belgeler

Hemen şimdi bir tane Anadolubank döviz hesabı açma için sizden sadece çok temel bilgiler talep edilmektedir. Geçerliliğini koruyan kimlik kartı, pasaport ya da sürücü belgesi ile herhangi bir şubeden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca adınıza kayıtlı ve son üç aya ait herhangi bir fatura ya da üzerinde adres bulunan resmi belge gereklidir. Bu belgenin gerekliliği adres beyanı içindir. Bir işletme ya da şirket için Euro dolar hesabı açmak istiyorsanız, bu durumda işletme bilgilerinizi sunmanız beklenir. Hesabınızı tasarruf için kullanabileceğiniz gibi, faiz ödemeleriyle kazancınızı artırabilirsiniz.

Anadolubank Döviz Hesabı Özellikleri

  • Yurtdışında yerel para biriminde harcama: Yanınızda gittiğiniz ülkenin yerel para birimini taşıma zorunluluğu olmadan, kartınızla hesabınızdan ihtiyaç duydukça para çekebilirsiniz.
  • Dünya’nın her yerinden hesabınızı kullanabilme: Kartınızın desteklendiği tüm mağazalarda, restoranlarda, otellerde, Anadolubank döviz hesabınıza bağlı kartınız ile ödeme yapabilirsiniz.
  • Online başvuru: Şubeye gitmenize bile gerek kalmadan Döviz hesabı açma işleminiz için ve sonrasındaki tüm bankacılık işlemleriniz için online başvuru yapabilirsiniz.
  • Dünyanın herhangi bir yerindeki hesap bilgilerinize anında erişin: Mobil bankacılık hizmetlerine kolayca erişim sağlayarak hesabınızla ilgili tüm bilgileri görüntüleyebilir, online işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Talep üzerine destek: Her zaman yardım etmek için hazır bekleyen güler yüzlü müşteri hizmetleri temsilcilerinden biriyle iletişim kurabilirsiniz.
  • Anında para transferi: Sebep ne olursa olsun, hızlıca, basit ve güvenli bir şekilde para gönderebilirsiniz. Transfer süreleri zaman dilimlerine ve yerel bankacılık saatlerine tabidir. ABD ve Batı Avrupa’ya yapılan transferler 2 iş gününe kadar sürebilir. ABD ve Batı Avrupa dışındaki ülkelere yapılan ödemelerin yararlanıcı banka tarafından alınması 5 iş günü sürebilir.
  • Ön Ödemeli Banka Kartları: Visa ön ödemeli kartınızı, Visa’nın kabul edildiği her yerde milyonlarca ATM’de kullanabilirsiniz.
  • Güvenli İşlemler: Dolandırıcılık önleme süreçleri sayesinde, Anadolubank döviz hesabı fonlarınızın ve ödemelerinizin güvenli ve emniyetli olması sağlanır.

Anadolubank resmi web sitesi adresi url: https://www.anadolubank.com.tr/sizin-icin

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *