«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Katılım Konut Kredisi 2020

Ziraat Katılım Konut Kredisi 2020

ZKB

ZİRAAT Katılım Bankası Konut Kredisi 2020

TOKİ başvurusunda bulunacaksanız, yeni ev sahibi olmak istiyorsanız ya da yatırım amaçlı bir tane daha ev almak isteyebilirsiniz. Bu istekleriniz için çok fazla masraflara girebilirsiniz. Bu masrafları bir anda karşılamaktansa aydan aya ödeyerek kendinizi zora sokmazsınız. Ziraat Katılım Bankası şubelerinden konut kredisi çekerek zorlanmadan hayallerinizdeki eve kavuşabilirsiniz. Konut kredisi şartlarınızı, hesaplamaları ve nasıl başvuracağınızı yazımızda bulabilirsiniz.

Ziraat Katılım Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

Ziraat Katılım Bankası konut kredisi faiz oranları 2020 yılına ait güncel oranlarla hayallerinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Ziraat katılım bankası konut krediniz için 0,94 faiz oranı uygulamaktadır.

Ziraat Katılım Konut Kredisi Hesaplama 2020

Ziraat Katılım Bankası konut kredisi hesaplama işleminiz için resmi internet adresinde veya Ziraat Katılım uygulamasında bulunan hesaplama aracını seçebilirsiniz. Ziraat Katılım müşterisi olmadan da Ziraat Katılım Bankası internet adresinden hesaplayabilirsiniz. İlk olarak https://www.ziraatkatilim.com.tr/Sayfalar/anasayfa.aspx bağlantısına girmelisiniz. Ana sayfa üzerinde bulunan menülerden ‘Hesaplama Aracını’ seçmelisiniz. Kategorinize göre faiz oranları ve vade aralıkları değişecektir. Kredi tutarınızı ve size uygun olan vade seçeneğini seçerek Ziraat Katılım bankası konut kredinizi hesaplayabilirsiniz.

Ziraat Katılım Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

Bankada konut kredisi açmış her müşteri Ziraat Katılım Bankası konut kredisi yıllık maliyet oranları bilmelidir. Ziraat Katılım Bankası bu oranları size vermek zorundadır. Yıllık maliyet oranlarınız konut kredisi başvurunuz onaylandıktan sonra öğrenebilirsiniz.

Ziraat Katılım Bankası Konut Kredisi Başvurusu 2020

Ziraat Katılım resmi internet adresinden ve Ziraat Katılım şubelerinden konut kredinize başvuru da bulunabilirsiniz. Ziraat Katılım resmi internet adresine giriş yapmak için www.ziraatkatilim.com.tr adresine giriş yapmalısınız. İnternet üzerinden bankacılık işleminizi gerçekleştirebilmek için bireysel giriş yapmalısınız. Ana sayfanın sol tarafında bulunan menülerden ‘Bireysel’ seçeneğini seçmelisiniz. Bireysel menüsün içerisinde ‘Başvurular’ kısmına gelmelisiniz. Açılan sayfada Ziraat Katılım Bankasının uyguladığı krediler için başvuru bilgilendirilmesi ve Başvuru sözleşmelerini göreceksiniz.

Konut kredisi sözleşmesine gelerek dosyayı indirmelisiniz. Konut kredisi sözleşmesini eksiksiz bir şekilde doldurarak ziraatkatilim@musterihizmetleri.com adresine atmalısınız. Böylelikle Ziraat Katılım başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. İkinci başvuru kanalı olarak Ziraat Katılım şubelerine gidebilirsiniz. Şubelere giderken yanınıza konut kredisi için istenilen evrakları almalısınız. Ziraat Katılım bankası konut kredisi başvurunuz en geç 3 iş günü içerisinde onaylanacaktır. Eğer Ziraat Katılım bankasından konut kredisi başvurunuz uygun görülmezse ücretsiz olarak bilgilendirileceksiniz. Neden kredi başvurusunda uygun olmadığınızı Ziraat Katılım Bankası şubelerinden öğrenebilirsiniz.

Ziraat Katılım Konut Kredisi Başvuru Evrakları 2020

Ziraat Katılım Bankası şubelerine gitmeden önce yanınıza bazı evrakları almalısınız. Kişisel bilgilerinizi doğru girmek amacıyla nüfuz cüzdanınız, pasaportunuz veya sürücü belgenizi almalısınız. Konut krediniz için ise kefalet, nakit veya nakit benzeri değerler gibi teminat gösterebilirsiniz. İstenilen teminatların miktarını Ziraat Katılım internet adresinden ‘Ziraat Katılım Bankası Konut Kredisi Başvuru Evrakları’ bölümünden bulabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *