«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. GARANTİ BBVA Çalışma Saatleri 2021

GARANTİ BBVA Çalışma Saatleri 2021

Garanti-Bankası-Çalışma-Saatleri

Garanti BBVA Çalışma ve Mesai Saatleri 2021

Garanti BBVA çalışma saatleri, garanti BBVA mesai saatleri, Garanti BBVA kaçta açılıyor ve Garanti BBVA kaçta kapanıyor gibi soruların cevaplarını yanıtlayarak sitemizden yayımlamak istedik. Sizlerinde bildiği üzere bankaların çalışma saatleri birbirleri arasında farklılıklar göstermekte olup bazı şehirlerde de çalışma saatlerinde yani bankanın açılması ve kapanması saatlerinde farklılıklar olmaktadır. Sizlerde Garanti BBVA çalışma saatleri ve Garanti BBVA mesai saatleri hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isterseniz makalemizi sonuna kadar okumanız konu hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

Garanti BBVA Kaçta Açılıyor 2021

Sayın okuyucularımız ülkemizin bütün il ve ilçelerinde açmış olduğu banka şubeleri ile müşterilerine hizmet veren garanti bankası kaçta açılıyor diye merak eden vatandaşlarımız olmaktadır. Garanti BBVA kaçta açılıyor sorusunun cevabını açıklayacak olursak eğer ülkemizin güzide bankalarından birisi olarak hizmet veren Garanti BBVA açılış saati sabah 09:00 olmaktadır. Garanti bankası sabah 09:00 da açılıyor ve öğlen saat 12:30 a kadar müşterilerine hizmetler veriyor. Garanti BBVA 12:30 ile 13:30 arasında öğlen paydosu arasına giriyor. Fakat bazı il ve ilçelerde Öğlen arasında da mesaiye devam etmektedir. Öğlen paydosundan sonra mesaiye yeniden 13:30 da başlamaktadır. Şimdi ise garanti bankası kaçta kapanıyor diye merak eden okuyucularımız sorularını cevaplayalım.

Garanti BBVA Kaçta Kapanıyor 2021

Garanti BBVA kaçta kapanıyor diye merak eden okuyucularımızın meraklarını gidermek için şimdi Garanti BBVA kaçta kapanıyor bu soruyu aydınlığa kavuşturalım. Değerli okuyucularımız ülkemizin güzide bankalarından birisi olan garanti bankası akşam saat 17:30 da kapanarak mesaiyi sonlandırıyor. Değerli okuyucularımız kısaca özetleyecek olursak eğer garanti bankası sabah 09:00 da açıldıktan sonra öğlen 12:30 ile 13:30 arasında paydos ediyor ve tekrar mesaiye 13:30 da başlayan Garanti BBVA akşam saat 17:30 da kapanıyor.

Garanti BBVA Çalışma Saatleri Dışında Hangi Hizmetleri Veriyor

Sayın www.finanshaberi.net okuyucuları Garanti BBVA çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen banka müşterileri bankanın ATM sinden bütün banka ve bankacılık işlemlerini yapabilirler. Ayrıca garanti bankası çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen banka müşterileri garanti bankası resmi web sitesinden ve garanti bankası internet bankacılığı üzerinden banka ve bankacılık işlemlerini yapabiliyorlar.  Garanti BBVA bankası çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen müşteriler garanti bankası müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak da bütün banka ve bankacılık işlemlerini yapabilirler.

GARANTİ BBVA çalışma saatleri dışında banka ve bankacılık işlemleri yapmak isteyen müşteriler ATM’lerin ve bankanın dijital kanalları ve garanti bankası müşteri hizmetlerini arayarak yapabileceği işlemler nelerdir şimdi onları da açıklayalım. GARANTİ BBVA çalışma saatleri dışında banka müşterileri fatura ödeme, otomatik ödeme talimatı verme, EFT ve Havala gibi işlemlerini yapabilirler. GARANTİ BBVA çalışma saatleri dışında banka müşterileri vadesiz hesap açma ve kapama garanti bankası vadeli mevduat hesabı açma ve kapama, Altın ve döviz hesabı açma ve işlemler yapma gibi işlemlerini de yapabilirler. Ayrıca garanti bankası mesai saatleri dışında işlem yapmak isteyen banka müşterileri kredi kartı limit yükseltme, kredi kartı başvurusunda bulunma, kredi kartı kapatma, kredi kartı kayıp ve çalıntı bildirme ve kredi kartı bakiye sorgulama gibi işlemlerini de garanti bankası çalışma saatleri dışında da yapabilmektedirler.

Sizlerin bilgilerine sunmak için sitemizde yayımlamış olduğumuz  Garanti BBVA çalışma saatleri hakkında Garanti BBVA müşteri hizmetlerini arayarak çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz. Dilerseniz haberimizin en alt kısmında mevcut olan yorum bölümünden bizlere ulaşarak Garanti BBVA çalışma saatleri, Garanti BBVA Mesai Saatleri, Garanti BBVA Açılış Kapanış Saatleri ile bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında sorularınızı sorabilirsiniz…

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *