«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Denizbank Çalışma Saatleri

Denizbank Çalışma Saatleri

denizbank-çalışma-saatleri-

Denizbank Çalışma ve Mesai Saatleri

Denizbank çalışma saatleri ; Ülkemizin güzide ve köklü bankalarından birisi olan aynı zaman da yurdumuzun bütün il ve ilçelerinde açmış olduğu banka şubeleri ile hizmet veren Denizbank’ın mesai saatleri ve denizbank çalışma saatleri bugünki haberimizin konusu olmaktadır. Denizbank çalışma saatleri, denizbank mesai saatleri ve denizbank kaçta açılıyor denizbank kaçta kapanıyor sorularının cevaplarını haberimizin detaylarını okuyarak bulabilirsiniz.

Denizbank Kaçta Açılıyor

Denizbank çalışma saatleri ; Ülkemizdeki en yoğun bankalardan birisi olan Denizbank açılış saati sabah 09:00 olmaktadır. Sabah 09:00 da açılan denizbank’ın bütün il ve ilçelerde olan şubeleri de aynı saatlerde açılarak banka müşterilerine hizmet vermeye başlamaktadır. Sabah saat 09:00 da açılan denizbank öğlen saat 12:30 da öğlen paydosu yapmaktadır. Fakat 12:30 ile saat 13:30 arasından paydos eden banka ve şubeleri yoğun olunan il ve ilçelerde nöbetçi banka personeli bırakarak öğlen arasında da hizmetler vermektedir.

Denizbank Kaçta Kapanıyor

Denizbank çalışma saatleri ; kapanış saati akşam 17:00 olmaktadır. Aslında banka 17:30 a kadar açık olarak tutulmakta fakat 17:00 dan sonra güncel hesaplamalar yapıldığı için işlem alınmamaktadır.

Denizbank Resmi Tatil ve Hafta Sonlarında Açık Mı?

Denizbank çalışma saatleri ; Denizbank resmi tatil olarak belirlenen günlerin hepsinde banka şubelerini kapalı tutmaktadır. Fakat bankanın kapalı olması sizlerin banka ve bankacılık işlemlerinizi yapmanızı kesinlikle etkilemeyecektir. Denizbank çalışma saatleri dışında ve resmi tatil günlerinde de müşterilerine hizmetler vermeye devam etmektedir. Denizbank çalışma saatleri dışında ve bankanın kapalı olduğu zamanlarda işlem yapmak isteyen kişiler Bankanı ATM’sinden de işemlerini yapabilirler.

Denizbank Çalışma Saatleri Dışında Nasıl İşlem Yapılır

Denizbank çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyenler bankanın resmi web sitesinden ve denizbank internet bankacılığı üzerinden de bütün banka ve bankacılık işlemlerini yapabilirler. Değerli okuyucularımız başka bir husus ise denizbank çalışma ve mesai saatleri dışında işlem yapmak isteyen banka müşterileri denizbank çağrı merkezleri ve müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak müşteri temsilcisine bağlanır ve yapmak istediği banka ve bankacılık işlemlerini yapabilirler.

Sayın www.finanshaberi.net okuyucuları sizlerin bilgilerine sunmak amacı ile yayımlamış olduğumuz söz konusu haberimiz olan Denizbank çalışma ve mesai saatleri hakkında çok daha detaylı bilgiler almak isterseniz eğer denizbank müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak söz konusu olan çalışma ve mesai saatleri hakkında çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

denizbank_iletişim
Denizbank iletişim Hattı

denizbank mobil şube : https://www.denizbank.com/dijital-bankacilik/mobil-deniz

denizbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-800/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *