«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. 2019 Kredi kampanyası Yapı Kredi

2019 Kredi kampanyası Yapı Kredi

yapi_kredi_2019

Yapı kredi bankası kredi kampanyası 2019

Yapı kredi bankası bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Ülkemizin en köklü bankalarının arasında olan yapı kredi bankası bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlediğini kendi sitesinden yayınlamış ayrıca bütün medya yayın organlarına da reklamlar vererek hem mevcut müşterilerine hemde yeni hedeflediği müşterilerine başlatmış olduğu uygun faizli kredi kampanyasını duyurmuştur. Yapı kredi bankası daha öncede belittiğimiz üzere ülkemizin en köklü bankalarından birisi olarak ve bütün il ve ilçelerde şubelerini bulundurarak bütün Türkiye haklına bankacılık hizmetleri veren ayrıca bankacılık politikası olarak da birinci sırada müşteri memnuniyeti sağlayan en güzide bankalardan birisi olmaktadır. Yapı kredi bankası özellikle kredi ve türleri konusunda müşterilerine düşük faizli seçenekler sunarak çok vadeli kredi türlerinde de öncülük eden bankaların başında gelmektedir. Yapı kredi bankası tarafından yeni başlatılmış olan bireysel kredi yani düşük faizli bireysel kredi kampanyasına bir çok vatandaşımız da rağbet göstermiştir.

Bireysel İhtiyaç Kredisi Kampanyası Yapı Kredi’de 2019

Son zamanlarda Ülkemizde yaşanan enflasyon yükselliği ve ekonomik pahalılık ile başta gıda fiyatları olmak üzere diğer mecburi tüketimlerde artan fiyatlar ve gelen zam oranları bütün insanlarımızı ayrı ayrı ekonomik sıkıntı içerisinde bırakmış ve maaşlara yapılan zamların da yetersiz olması yani enflasyona yenik düşmesinden dolayı nakit ve kredi ihtiyacı doğurmuştur. Bu hususta ülkemizin önde gelen bankalarının başında olan yapı kredi bankası uygun faizli kredi kampanyası düzenleyerek sıkıntıda olan kişilerin ihtiyaçlarına yönelik kredi imkan ve olanakları sağlamaktadır. Yapı kredi bankasından kredi çekebilmeniz için aynı diğer bankalarda da olduğu gibi gelir göstermeniz veya sigortalı çalışmanız yeterli olacaktır. Yapı kredi bankasından kredi almanız için öncelikle kredi notunuza bakılarak kredi verilmektedir. Bu işlem bütün bankalar da aynı şekilde olmakla beraber bazı bankalar da kredi puanınıza göre faiz oranı uygulanmaktadır.

Yapı Kredi Bankası Bireysel İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başvurusu

Değerli okuyucularımız sizlerde nakit ihtiyacı duya bilir veya günümüz ekonomi pahalılığında kredi kullanmak isteye bilirsiniz. Yapı kredi bankası bu imkanı düşük faiz oranı ile sağlamaktadır. Eğer sizlerde yapı kredi bankası tarafından başlatılmış olan düşük faiz oranlı bireysel ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isterseniz eğer yapı kredi bankasının size en yakın şubesine giderek bu işlemi gerçekleştire bilirsiniz. Yapı Kredi Bankasının başlatmış olduğu bireysel ihtiyaç kredi kampanyasına SMS ile de başvuruda buluna bilirsiniz. Ayrıca eğer yapı kredi bankası müşterisi iseniz hem telefon bankacılığından hemde internet bankacılığı üzerinden başvurunuzu gerçekleştire bilirsiniz. Çok farklı ve yönlü olan başvuru sistemi olan yapı kredi bankasına online ve ATM’ lerden de kredi başvurusu yapabiliyorsunuz.

Yapı Kredi Bankası Kredi Faiz Oranı Vade ve Detayları

Yapı kredi bankasının başlattığı kredi kampanyasının detayları şu şekilde olmaktadır. Yapı kredi bankası tarafından başlatılmış olan kredi kampanyasında üst limit 50.000 Bin TL olarak belirlenmiştir. 10.000 Bin TL için kullandığınız kredide sizlere 36 ay vade sunulmakta olup faiz oranı ise 2.53 olarak belirtilmiştir. Aylık kredi ödemeniz yani aylık kredi taksidiniz 460.00 lira olacaktır. Söz konusu olan kredide ise toplam ana para ve faizlerle ise geri ödemeniz 36 ay vadede 16 Bin 578 lira olacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *