«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Faktoring İletişim Hattı? Vakıf Faktoring Nedir

Vakıf Faktoring İletişim Hattı? Vakıf Faktoring Nedir

vakıf-faktoring-nedir-vakıf-faktoring-iletişim-bilgilerig

Vakıf Faktoring Nedir

Vakıf faktoring iletişim hattı ile bu alanda müşterilerine sınırsız hizmetler sunmaktadır. Vakıf faktoring nedir, Vakıf faktoring özellikleri, vakıf faktoring avantajları,Vakıf faktoring iletişim hattı ile sağladığı olanaklar, vakıf faktoring iletişim hattı ile yapılan çözümlemeler, vakıf faktoring iletişim hattı, vakıf faktoring iletişim destek hattı ve vakıf faktoring iletişim hattı üzerinden alınan destekler haberimizin içerisinde yer almaktadır.

Vakıfbank iştirakı ile 1998 yılında kurulan finansman kuruluşudur. Vakıf faktoring güçlü bir sermaye alt yapısına sahip olmaktadır. Güçlü sermaye yapısı, dinamik kadrosuyla ‘çözüm ortağınız’ olma ilkesini benimseyen VAKIF FAKTORİNG aynı zamanda FCI ( Factors Chain International ) ve Finansal Kurumlar Birliği üyesidir. Vakıf faktoring pratik ve etkin çözümlemeler geliştirebilmesi nedeniyle de tercih nedeni olmaktadır. Faktoring şirketler içinde Vakıf faktoring’i farklı kılan bir neden ise dinamik kadrolara sahip olması, üst düzeyde güvenilir olması, çok geniş ürün yelpazesi olması ve yaygın şube ağına sahip olmasıdır. Bu nedenler Faktoring şirketlerin tercih edilmesinde büyük önem arz eder.

Faktoring nedir; mal veya hizmet satışından belirmiş ya da sonradan belirlenecek olan alacakları temlik alarak firmalara; finansman, tahsilat ve garanti hizmetlerinin birlikte ya da ayrı ayrı verildiği  finansal hizmeti olarak tanımlanır. Ayrıca faktoring bir alacak yönetimi ve ticaret finansmanıdır.

Vakıf Faktoring Özellikleri

Bir üst yazımızda belirttiğimiz üzere Vakıf faktoring KOBİ ve işletmelere sorunsuz ve avantajlı hizmetler verir ve her alanda KOBİ ve İşletmelere finansal çözümlemeler üretir. Bu hizmetlerden yararlanarak sizlerde işletmenizin sistemli ve düzenli olarak büyümesini sağlayabilirsiniz. Vakıf faktoring’in işletmelere sunduğu hizmetler ve özellikler aşağıda yer almaktadır.

1. Vakıf  faktoring Yurtdışı faktoring hizmetleri

2. Vakıf Faktoring Tedarik finansmanı sağlama

3. Vakıf Faktoring Tahsilat hizmetleri sunma

4. Vakıf Faktoring Kobi’lere özel çözümler

Vakıf Faktoring Nedir

Vakıfbank iştirakı ile 1998 yılında kurulan finansman kuruluşudur. Vakıf faktoring güçlü bir sermaye alt yapısına sahip olmaktadır. Güçlü sermaye yapısı, dinamik kadrosuyla ‘çözüm ortağınız’ olma ilkesini benimseyen VAKIF FAKTORİNG aynı zamanda FCI ( Factors Chain International ) ve Finansal Kurumlar Birliği üyesidir. Vakıf faktoring pratik ve etkin çözümlemeler geliştirebilmesi nedeniyle de tercih nedeni olmaktadır. Faktoring şirketler içinde Vakıf faktoring’i farklı kılan bir neden ise dinamik kadrolara sahip olması, üst düzeyde güvenilir olması, çok geniş ürün yelpazesi olması ve yaygın şube ağına sahip olmasıdır. Bu nedenler Faktoring şirketlerin tercih edilmesinde büyük önem arz eder.

Vakıf Faktoring Avatajları Nelerdir

Vakıf faktoring ile firmaların alıcı ve satıcı tarafında ticaret hacmi yükselir.Vakıf faktoring ile firmaların vadeli alışveriş imkanlarının önü açılır ve yükselir.

Vakıf faktoring ile KOBİ ve işletmeler ve bütün firmalar ticari işlem anlamında alıcı ve satıcının takip,tahsilat,kayıt gibi iş yükünden kurtulurlar.Bu sayede vakit kaybı ve maliyet gibi durumları çok daha etkin kullanır ticari işlerine ağırlık verirler.

Vakıf faktoring ile KOBİ ve işletmelerin büyümesi dış kaynaklar yerine yapılan ticari satışlarla gerçekleşmiş bu sayede kaynaklar optimum kullanılmış olur.

Vakıf faktoring ile Firmaların Şirket işlem kayıtları göz ile görülür oranda azalacaktır. Bu azalmanın nedeni ise fatura ve muhasebe kayıtlarının faktoring tarafından yapılacak olmasıdır.

Vakıf faktoring firmaların (KOBİ ve İşletmelerin) bilançolarını sadeleştirmesine yardımcı olur. Söz konusu hususta stoklar, alacaklar, borçlar azalır bilançolar likit duruma gelir.Vakıf faktoring ile firmaların (KOBİ ve İşletmelerin) bilançoları likit olduğu için bilanço ratingleri artış gösterir.

Bu denli avantajlar sayesinde ulusal ve uluslararası finansal piyasalarda gerek itibar gerekse maliyetler açısından çok daha avantajlı duruma geldikleri için imkan ve olanakları yükseklik gösterir.

Vakıf faktoring’in KOBİ ve İşletmelere sağladığı en önemli avantajlarından birisi de; İthalat ve ihracat tarafında oluşacak bütün riskleri faktoring üstlendiğinden dolayı doğabilecek kur,politik sorunlar,transfer gibi risklerin ortadan kalkmış olmasıdır.

Mal Mukabili İhracat %100 garantili, tahsilat riski faktoring üzerindedir.

Vakıf faktoring firmalara (KOBİ ve İşletmeler)’e ihracat işlemlerinde diğer Ülkelerdeki alıcılarla ilgili bilgiler ve alıcılara kolay ulaşma imkan ve olanakları sağlar.

Vakıf faktoring ile firmalar, faktoringlerin sürekli istihbarat döngüsü ile çalıştığından ötürü vadeli alacaklarının akibetine hergün ulaşma imkanına sahip olurlar.

Vakıf Faktoring İletişim Hattı Numarası – 0 216 600 16 16

Vakıf Faktoring İletişim Hattı telefon numarası 0 216 600 16 16 dir. Faktoring sistemin getirdiği imkan ve olanaklardan faydalanmak isteyen KOBİ ve işletmeler vakıf faktoring iletişim hattı üzerinden hizmet alabilirler. vakıf faktoring müşterilerinin çek ve fatura gibi belgeli olan ticari mal ve malzeme alınmış ürünlerinin hızla nakite döndürülmesi için alıcı ile satıcı arasında faktoring olarak hizmetler sunmaktadır.

Faktoring olarak sunduğu hizmetler sonucunda hem alıcı hem de satıcı firmaların memnuniyetini en üst seviyelerde sağlamaktadır. Kobi ve işletmelere önemli olanaklar sağlayarak Kobi ve işletmelere finansman olmaktadır. KOBİ ve işetmeler vakıf faktoring iletişim hattı üzerinden bağlantıya geçerek sorunlarına iletişim hattı üzerinden çözümlemeler bulabilirler.

Vakıf Faktoring İletişim Bilgileri – 0216 600 16 16

Vakıf faktoring Kobi ve işletmeler kendilerine sağlanan avantajlar hakkında bilgi almak işletmelerinin sorunlarına çözümleme getirebilmek için Vakıf Faktoring iletişim hattı telefon numarasını arayabilirler. Vakıf Faktoring iletişim hattı sizlere 365 gün 7/24 olarak sorunsuz ve sıkıntısız hizmetler veriyor. Günün her saatinde Kobilere sağlanan avantajlar için iletişim hattını arayabilirsiniz. Ayrıca Vakıf Faktoring iletişim hattı telefon numarasını arayarak faktoring hizmetler hakkında müşteri temsilcilerinden çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

vakıf faktoring Eposta : info@vakiffaktoring.com.tr

vakıf faktoring adres : Şerifali Mahallesi Bayraktar Bulvarı No:62 34775 Ümraniye – İSTANBUL

vakıf faktoring E-Tebligat Aderesi: vakiffactoring@hs01.kep.tr

Dilerseniz iletişim hattını arayarak haberimizin konusu olan Vakıf faktoring iletişim hattı ile sağladığı olanaklar, vakıf faktoring iletişim hattı ile yapılan çözümlemeler, vakıf faktoring iletişim hattı, vakıf faktoring iletişim destek hattı, vakıf faktoring nedir, vakıf faktoring avantajları, vakıf faktoring özellikleri ve vakıf faktoring iletişim hattı ile yapılan çözümlemeler için de bilgiler alabilirsiniz.

Vakıf Faktoring Şubeleri İletişim ve Adres Bilgileri

Vakıf faktoring Ankara Şubesi : İltişim numarası / 0 312 428 28 80

Adres : Atatürk Bulvarı No:211 Celal Bayar İş Merkezi Kat: 3 No: 13 Kavaklıdere – Ankara

Vakıf faktoring İzmir Şubesi : İletişim numarası / 0 232 489 00 20

Adres : Akdeniz Mahallesi Şehit Fethibey Caddesi No: 26 Konak – İzmir

 

NOT: İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimizi sizler için finanshaberi.net olarak düzenledik. Aşağıda verilen url’ye tıklayarak haberlere giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

faktoring Nedir: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/faktoring-nedir-faktoring-ne-demek/.html

DXY Nedir : https://www.finanshaberi.net/genel/dxy-nedir-kripto-paralar-ve-btc-uzerinde-neden-etki-eder/.html

Finansman nedir: https://www.finanshaberi.net/euro-dolar-altin-haberleri/finansman-nedir/.html

Finansal yönetim nedir: https://www.finanshaberi.net/euro-dolar-altin-haberleri/finansal-yonetim-ne-demek/.html

Finans Nedir: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finans-nedir-kac-tur-finans-vardir/.html

vakıfbank iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-724/.html

vakıfbank internet bankacılığı : https://www.vakifbank.com.tr/internet-bankaciligi.aspx?pageID=355

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.