«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Altın Hesabı İçin En Uygun Banka

Altın Hesabı İçin En Uygun Banka

altin_hesabina

2019 Yılı Altın Hesabı İçin En Avantajlı Bankalar

Çok değerli okuyucularımız hepinizin malum olduğu bu konu hakkında bir çok haber ve yayınlar yapılmaktadır. Özellikle de bütün bankalar 2019 yılı altın hesabı için en uygun banka olma yarışı içine girerek büyük rekabetler yaşamaktadır. Bu rekabet nedeni ile altın hesabında bu zamana kadar görülmemiş faizler verilmekte olup bir çok banka bu hususta daha yönlü ve çok daha farklı banka ve müşterisi açısından memnuniyet taşıyacak politikalar izlemektedir. Her ne olursa olsun bu bankalar arasında 2019 yılı altın hesabı uygunluğu ve faiz oranları nitekim halkın işine daha çok yarayacak olmakla beraber ülke ekonomisi açısından ve ülke yatırımı açısından çıkan sonuçlar hiç bir şekilde iyi bir netice olmayacaktır. Söz konusu olan 2019 yılı altın hesabı en uygun başlıklı yazımız da bu işlemin hem iyi yanlarını hemde ülke yatırımı açısından oluşacak kötü yanlarını haberimizin devamında mutlak suretle bulacaksınız. Biliyorum ki sizlerde altın hesabına yüksek faiz veren banka veya altın hesabı için en uygun banka hangisi diye merak ediyorsunuz.

Bir çok vatandaşımız bu hususu merak ettiği için internet arama motorların da en çok aranan haberlerin başında 2019 yılı altın hesabı veya altın hesabı için en uygun banka hangisi diye aranmaktadır. Bizde finanshaberleri.net olarak bu çok merak edilen altın hesabı için en uygun banka hangisi sizler için araştırdık ve sizlerin daha net ve daha doğru bilgi sahibi olmanızı isteyerek bu haberi gündemimize taşıdık. Bu hususta sizler için çok değerli bir bilgi ise şu olacaktır ki bazı bankalarda faiz oranı diğerine göre daha yüksek olurken faizi düşük bankalar da ise internet üzerinden sizlere altın alıp satma ve yatırımı çoğaltma imkanı sağlanmaktadır. Bu haberi sonuna kadar okursanız eğer mutlaka sizler için gereken en doğru ve en net bilgiye kavuşacaksınız. Çünkü bazı yayın organları ve internet haber sitelerin de gerçek bilgiler mevcut olmayıp vatandaşlarımız yanlış yönlendirilmektedir.

2019 Yılı Altın Hesabı İçin En uygun Banka ve Avantajları

Değerli okuyucularımız Devlet bankalarımız ve diğer özel bankaların arasında çok ciddi faiz oranları yoktur aslında. Burada dikkat etmeniz gereken en büyük ayrıntı altın birikiminizi nasıl değerlendirecek olmanızdır. Biz bu konu hakkında yani 2019 yılı altın hesabı için en uygun banka haberi hakkında daha önceleri bir çok yayımlar yaparak hatta ve hatta bütün bankaların güncel altın hesabını sitemizde siz değerli okuyucularımız için paylaştık. Fakat orada sadece altın hesabı faiz oranları paylaşılmıştır. Bugün ise sizler için en doğru bankayı açıklayacağız. Değerli okuyucularımız burada çok yüksek faize itibar etmemeniz gerekiyor. Neden diye soracak olursanız eğer yüksek oranlı faizlerde bir çok aldatmaca ile karşılaşıyorsunuz. Önemli olan altınınızı internet üzerinden alım satım yaparak daha çok kar etmenizdir. Bu hususta bazı bankalar buna müsaade etmez iken bazı bankalar müsaade etmektedir. Yanlız burada şuna dikkat etmelisiniz müsaade eden bankaların bir çoğu ayın belirli günlerinde bu işleme müsaade ediyor. Örnek verecek olursak bazı bankalar ayda bir gün bazı bankalar ise ayda iki gün bazı bankalar ise haftada bir gün sizlere bu işlemi yapma hakkı vermektedir.

Altına Yatırım Yapmanın Şekilleri Ve Önemi

Bazı bankalar yüksek altın hesabı faizi göstererek bu işlemleri kısıtlar ve bu işlemleri kendisi yaparak kar eder. Bu işlemi sizler kendiniz yapın yüksek faiz oranına asla ve asla aldanmayın. Göründüğü gibi zor bir işlem değil aslında. Çok basit bir işlemdir aslında sitemizi takip ederseniz altın, eoro, dolar ve hatta borsa yorumlarımıza bakmanız sizler için çok ve çok yeterli olacaktır. Buna şu şekilde örnekler verebiliriz. Altının gramı misal 220.30 hafta sonu rakamı. İki gün sonra hafta başı rakamı 223.30 oluyor. Burada eğer sizin elinizde yine örnek verecek olursak cumhuriyet altınınız var altının gramı 220.30 iken cumhuriyet altınınız 1.460 TL altının gramı 223.30 olunca sizin cumhuriyet altınınız anında 1.490 TL’ ye kadar yükseliyor. Bazen bu işlemler ve bu kar oranı günlük de olabilmektedir. Altın yarın düşerse diye korkmayın çünkü altın mutlaka düştüğü fiyatın üzerine geri çıkacaktır. Bu hususta altının 2019 yılında göreceği rakamları 4 veya 5 ay önce yazdık ve ne yazdık ise hepsi gerçekleşti. Fakat burada unutmamanız gereken bir husus altının her zaman altın olduğudur değerli olduğudur. Diyelim ki 220.00 TL’den gram altın aldınız altın 219.00 TL’ye düştü sakın satım işlemi yapmayın çünkü en fazla 4 gün içinde yeniden 3 veya 4 TL yükselecektir. Son yükseldiği zamana kadar bekleyin düşünce tekrar alırsınız. Yani düşünce al çıkınca sat politikasını yapmanız bankanın size vermiş olduğu faizlerden daha çok kazandıracaktır.

Altın Hesabı İçin En Uygun Banka ICBC Bankasıdır

2019 yılı Altın hesabı için en uygun banka ICBC bankasıdır günümüz koşullarında. Çünkü size ayın her günü değil günün her saatinde bile altın alıp satma imkanı sunmaktadır. Bu imkan dahilinde çok daha fazla yani verilen faizden en az 50 kat daha fazla kazanırsınız. Ayrıca 2019 yılı altın hesabı için en uygun Banka olan ICBC Bankası günün koşullarında en yüksek faiz veren banka olmaktadır. ICBC Bankası Ülkemizde hizmet vermekte olup dünya üzerinde hatırı sayılır yani en büyük beş bankadan birisi konumunda olup en yüksek sıcak para döngüsü olan bir ÇİN bankasıdır. Bu banka sizlere 2019 yılı en uygun altın hesabı olan banka olarak yapılmış araştırmaların hepsinde birinci sırada gelmektedir.

Faiz ve Yatırımın Ülke Ekonomisine Verdiği Zararlar

Ekonomisi çok yazıf olan ülkelerde hem mevduat faiz oranları hemde diğer bankalardan alınan bütün krediler yüksek olur. Yani Bankaya yatırdığınız paradan yüksek faiz kazanır fakat bankadan kredi çektiğinizde de yüksek faiz ödersiniz. Bu tablo Ülke ekonomisini gösteren en iyi tablodur. Ülke ekonomisi iyi olan dünya Devletlerinde de bu böyledir. Eğer ülke ekonomisi sağlam ise bankalara yatırılan paraya da bankadan çekilen paraya da düşük faizler uygulanmaktadır. Ülkede faize yatırılan para ve altınlar o ülkenin geleceğine ve ekonomisine ayrıca yatırım ve üretimine çok ciddi zararlar vermekte ve ülkede üretim azaldığı için gıda ve aklınıza gelecek bütün alımı yapılan işlerde fiyat artışları yaşanması ve enflasyonun çığ gibi büyümesine neden olmaktadır. Çünkü faize yatırılan paralar hiçbir şekilde üretim değildir. Günümüzde ülke ekonomisine bakarsanız eğer faizin zararlarını hep birlikte Türkiye Halkı olarak çektiğimiz karşınıza çıkacaktır. Bu nedenlerden dolayı Hazine ve Maliye Bakanlığı da banka sistemine bürünerek vatandaşa tahvil satmakta ve faiz vermektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *