«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank Çalışma Saatleri

Şekerbank Çalışma Saatleri

Şekerbank mesai saatleri

Şekerbank Çalışma Saatleri 2023 / Şekerbank Mesai Saatleri 2023

Şekerbank Çalışma Saatleri 2023 ; Şekerbank 2023’yılı için çalışma ve mesai saatlerini güncelledi. Son üç yıl içerisinde Cavid 19 pandemesinin tüm Yurtta yayılması çalışma ve mesai saatlerinde değişikliklere neden olmuştu. Bütün kamu kuruluşları, bankalar ve özel sektör işletmeleri esnek çalışma ve uzaktan çalışma ile mesai süreçlerini sürdürmüştü. Aşı olan kişilerin sayısının artması ve pandeminin etkisini azaltması ile bütün kurum ve kuruluşlarda çalışma ve mesai saatleri yeniden güncellendi. Şekerbank’ta çalışma saatlerini güncelleyerek kendi resmi web sitesinden duyurmuştur. Şekerbank kaçta açılıyor, Şekerbank Çalışma Saatleri ve Şekerbank mesai saatleri 2023 hakkında merak edilen sorular haberimizin içerisinde bulunmaktadır.

Şekerbank Saat Kaçta Açılıyor 2023 ?

Şekerbank Çalışma Saatleri 2023 ; Şekerbank son yaptığı güncelleme sonucunda hafta içi hergün saat 09:00′ da açılmaktadır. Sekerbank saat 09:00’da açıldıktan sonra saat 12:30’a kadar mesai yapmaktadır. Son yapılan saat uygulamasına göre banka saat 12:30 ile saat 13:30 arasında öğle saati uygulamasına girmektedir. Öğlen saati uygulaması 13:30’da son bulurken 13:30’da banka yeniden açılmaktadır.

Şekerbank Saat Kaçta Kapanıyor 2023?

Son saat uygulamasının ardından Şekerban kapanış saati 17:00′ olarak güncellenmiştir.

Şekerbank açılış saati 09:00

Şekerbank Öğlen arası uygulaması 12:30 /13:30

Şekerbank kapanış saati 17:00

Şekerbank Hafta Sonu Açık Mı 2023 ?

Şekerbank Çalışma Saatleri 2023 ; Şekerbank tarafından yapılan son saat güncellemesi ile banka hafta sonu olan cumartesi ve pazar günleri kapalı olmaktadır. Şekerbank müşterileri bankacılık hizmetlerini aksatmadan şekerbank ATM’ lerinden ve Şekerbank dijital kanallarından bankacılık işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Şekerban Bayramlarda Açık Mı 2023?

Şekerbank Mesai Saatleri 2023 ; Şekerbank son yapılan saat güncellemesi ile bütün resmi tatil günlerinde kapalı olacaktır. Banka 2023′ yılı içinde bütün dini bayramlarda da kapalı olacaktır.

Şekerbank İnternet Bankacılığı

Şekerbank müşterileri şekerbank internet bankacılığı ile bütün banka ve bankacılık işlemlerini aksatmadan yapabilmektedir. İnternet bulunan her ortamdan şekerbank internet bankacılığına giriş yapılır. Daha sonra ise şekerbank internet bankacılığı şifresi alınması gerekir. İnternet bankacılığı şifrenizi aldıktan sonra bütün banka ile yapılacak işlemlerinizi kolaylıkla yapmanız mümkün olmaktadır.

Şekerbank internet bankacılığı URL : https://www.sekerbank.com.tr/subesizbnk/internetbankaciligi

Şekerbank Müşteri hizmetleri

Şekerbank müşteri hizmetleri 7/24 hizmet vermektedir. Bankanın açık ve ya kapalı olması müşteri hizmetlerinden destek almanıza asla engel değildir. Şekerbank müşteri hizmetlerinden banka ve bankacılık işlemleriniz için destekler alabilirsiniz. Ayrıca Şekerbank açılış saati, şekerbank, kapanış saati ve şekerbank mesai saatleri hakkında en güncel bilgileri bankanın müşteri temsilcilerinden alabilirsiniz.

Şekerbank iletişim hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/sekerbank-musteri-hizmetlerisekerbank-musteri-hizmetleri-direk-baglanma/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.