«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kuveyt Türk Çalışma Saatleri

Kuveyt Türk Çalışma Saatleri

kuveyt_türk_mesai_saatleri

Kuveyt Türk Çalışma Saatleri 2023 / Kuveyt Türk Mesai Saatleri 2023

Kuveyt Türk çalışma saatleri  2023 ; Bugün ki haberimizi Kuveyt Türk çalışma saatleri ve açılış kapanış saatleri hakkında sizleri bilgiler vermek istedik. Sizlerde haberimizi okuyarak Kuveyt Türk çalışma saatleri hakkında çok daha sağlıklı bilgiler alabilirsiniz.  Kuveyt Türk çalışma saatleri güncellenmiştir. Saat güncellemesini yapan Banka çalışma ve mesai saatleri hakkında detaylı bilgileride resmi web sitesi üzerinden yayımlamıştır.

Kuveyt Türk Kaçta Açılıyor Kaçta Kapanıyor

Kuveyt Türk çalışma saatleri 2023 ; Kuveyt Türk sabah saat 09:00 da açılarak müşterilerine hizmet vermeye başlar. Daha sonra ise saat 12:30 kadar hizmet vermeye devam eder. 12:30 ile 13:30 arasında öğlen paydosu yapmaktadır. 13:30 da yeniden açılan banka tekrar hizmet vermeye başlıyor. Çalışma süresi ise saat 17:00 da son bulur ve banka saat 17:00 da kapanarak çalışmaya ve mesaiye son vermektedir. Kuveyt Türk çalışma saatleri dışında da banka müşterileri bir çok işlemlerini ATM’lerden, mobil bankacılık üzerinden ve internet bankacılığı üzerinden kolaylıkla yapabilmektedir.

Kuveyt Türk çalışma saatleri dışında banka ve bankacılık işlemlerini yapmak isteyen banka müşterileri Bankanın resmi web sitesinden banka ve bankacılık işlemlerini yapabilirler. Ayrıca kuveyt türk çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen banka müşterileri kuveyt türk internet bankacılığı üzerinden yine ihtiyaç duydukları banka ve bankacılık işlemlerini çok daha zahmetsiz olarak yapabilirler. Kuveyt Türk çalışma saatleri dışında işlem yapmak isteyen banka müşterileri kuveyt türk müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak müşteri temsilcisine bağlanarak yapmak istediği bütün banka ve bankacılık işlemlerini yapmaktadır.

Kuveyt Türk İletişim hattı url ; https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/kuveyt-turk-musteri-hizmetleri/.html

Kuveyt Türk mobil şube url ; https://www.kuveytturk.com.tr/subesiz-bankacilik/mobil-sube/kuveyt-turk-mobili-kullanirken

 

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *