«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank’a Emekli Maaşı Taşıma 2022

QNB Finansbank’a Emekli Maaşı Taşıma 2022

QNB Finansbank Emekli Maaşı Taşıma

Finansbank Emekli Promosyonları 2022

QNB Finansbank emekli maaşı promosyonları ne kadar oldu, QNB Finansbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu veriyor, QNB finansbank’ın emekli maaşı promosyon oranları belli oldu mu, son yapılan zamların ardından finansbank emekli maaşı promosyonları yükseldi mi ve QNB Finansbank emekli maaşına ne kadar promosyon veriyor sorularının cevaplarını haberimizin detayları arasında bulabilirsiniz. Dilerseniz emekli maaşlarınızı QNB finansbank’a taşıyarak sizlerde Finansbank’ın emekli maaş promosyonlarından yararlanabilirsiniz.

QNB Finansbank’a Emekli Maaşı Nasıl Taşınır 2022 / Finansbank Emekli Maaşı Promosyonları Ne Kadar Oldu 2022

QNB finansbank müşterisi olanlar için emekli maaşı taşıma yöntemi; Finansbank’a Emekli maaş taşıma işlemi ve promosyon başvurusu için QNB Finansbank çağrı merkezi iletişim hattı numarasını 0850 222 11 00  arayınız. Daha sonra cep telefonunuzdan dijital onay vererek finansbank’a emekli maaşı taşıma işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Banka şubesine gitmenize gerek kalmadan QNB Finansbank Şubesi’ni arayarak emekli maaşınızı üzerinize kayıtlı cep telefonunuzdan dijital onay vererek QNB Finansbank’a taşıyabilirsiniz. QNB Finansbank İnternet şubesinden veya PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle, www.turkiye.gow.tr adresine giriş yapınız. Daha sonra sosyal güvenlik kurumu içerisinden bulunduğunuz kurumu tercih ederek banka değişikliğinizi yapmanız gerekiyor.

QNB Finansbank müşterisi olmayan kişilerin emekli maaşını taşıma yöntemi; Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın olan QNB Finansbank Şubesine giderek emekli maaşınızı anında QNB Finasnbank’a taşıyabiliyorsunuz. Ayrıca söz konusu olan emekli maaşını taşıma işlemi için QNB Finansbank İnternet şubesi aracılığıyla ya da PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle, www.turkiye.gov.tr adresine girerek sosyal güvenlik kurumu içerisinden bulunduğunuz kurumu tercih ettikten sonra banka değişikliğinizi yapabilirsiniz.

finansbank-2022-emekli-promosyonları
Emekli maaşı finansbank’a nasıl taşınır

Finansbank Emekli Maaşı Promosyonları 2022

Temmuz 2022 ile yapılan emekli maaşı zamlarından sonra bankaların emekli maaşlarına vermiş olduğu promosyon tutarları güncellendi. Bazı bankalar emekli maaşı promosyonları için henüz güncelleme yapmamıştır. Fakat QNB Finansbank emekli müşterilerini düşünerek emekli maaşı promosyonlarına artış getirmiştir. Günümüz koşulları altında emekli maaşına en yüksek promosyon QNB finansbank tarafından veriliyor. Ayrıca QNB Finansbank emekli maaşını finansbank’a taşıyan kişilere özel olarak emekli maaşı promosyonları ile kredi kartı alan emekli müşterilerinede büyük avantajlar sağlıyor.

Finansbank Emekli Maaşı Promosyonları ve Avantajları 2022

2022 yılı Finansbank emekli maaşı promosyon oranları ve emekli müşterilerine sağladığı avantajları bu başlık altında bulabilirsiniz. QNB Finansbank emekli maaşı promosyonlarına 5.000 TL’ye varan, promosyon imkanı sunuyor. Emekli müşterilerine özel olarak, Yurt içi diğer tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı veriyor. Ayrıva Finansbank emekli maşını bankadan alan ya da emekli maaşını finansbank’a taşıyan müşterilerine Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti sağlıyor.

Emekli maaşını finansbank’a taşıyan ya da emekli maaşını finansbank’tan alan emekli müşterilerine QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği sağlıyor. QNB Finansbank emekli bankacılığı müşterilerine özel olarak 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan faydalanma imkanı veriyor. Finansbank emekli maaşını finansbank’a taşıyan ya da finansbank’tan emekli maaşını alan müşterilerine CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması halinde; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil etmiyor.

Ayrıca bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı verildiyse bu talimatların düzenli ödendiği süre zarfı içinde, kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmayacağını bildiriyor. Emekli maaşını QNB Finansbank’tan alan CardFinans Emekli kredi kartı sahiplerine ayrıca market ve eczane harcamalarında yılda 360 TL’ye varan indirimler sağlıyor.

finansbank mobil şube url : https://www.qnbfinansbank.com/724-bankacilik/qnb-mobil

Finansbank Emekli Maaşı Promosyonları Ödeme Tutarları 2022

Emekli kişiler emekli maaşlarını QNB Finansbank’tan alarak 5.000 Türk Lirası kadar maaş promosyonu kazanabilir. Söz konusu hususta Finansbank Emekli Maaşı Promosyonları ödemesi aşağıda belirtililmiştir. Yine aynı husus için emekli maaş tutar aralıkları dikkate alınarak yapılır ve 3 aylık ödenen maaşlar için; aylık ortalama maaş tutarına göre emekli promosyon tutarı belirlenir. Finansbank Emekli promosyonları oranları; Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 3.500 TL, Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara 4.250 TL, 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 5.000 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.

finansbank-emekli-promosyonları-ne-kadar
QNB Finansbank’tan Emekli Maaşına Yüksek Promosyon

İletişim Hattı Üzerinden Finansbank Emekli Maaş Promosyonları Öğrenme

Emekli maaşını finansbank’a taşıma 2022, emekli maaşını finansbank’a taşıma işlemleri,QNB Finansbank emkli maaşı promosyonları ne kadar oldu, QNB Finansbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu veriyor, QNB finansbank’ın emekli maaşı promosyon oranları belli oldu mu, son yapılan zamların ardından finanbank emekli maaşı promosyonları yükseldi mi, QNB Finansbank emekli maaşına ne kadar promosyon veriyor ve QNB Finansbank’a emekli maaşımı nasıl taşırım sorularınız için en güncel bilgileri finansbank iletişim hattını arayarak müşteri temsilcilerinden öğrenebilirsiniz.

QNB finansbank pos destek hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-pos-destek-hatti/.html

 

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.