«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi Mobil Temassız Ödeme Açma

Yapı Kredi Mobil Temassız Ödeme Açma

Mobil Temassız Ödeme Özelliği

Yapı Kredi Mobil Temassız Ödeme Özelliği / World Mobil Temassız Ödeme Özelliği

Yapı Kredi mobil temassız ödeme özelliği ile alışveriş yapmak çok daha kolay olmaktadır. Teknolojinin hayatımıza sunduğu kolaylık olarak Yapı Kredi Worldcard mobil temassız ödeme özelliği ile hiç bir temas olmadan ödeme yapmak alışverişlerinize keyif katacaktır.  Worlcard Mobil temassız ödeme özelliği uygulamasını cep telefonlarınıza indirdikten sonra hiç bir temas olmadan hızlı ve pratik olarak ödemelerinizi yapabilirsiniz. Yapı kredi mobil temassız ödeme, Worldcard mobil temassız ödeme, Worldcard mobil temassız özelliği açma, Yapı kredi mobil temassız özelliği nasıl açılır ve mobil temassız ödeme özelliği nedir soruları hakkında detaylı bilgiler haberimizin içerisinde bulunmaktadır.

Yapı Kredi Mobil Temassız Ödeme Nasıl Açılır / WorldCard Mobil Temassız Ödeme Özelliği Nasıl Tanımlanır

Yapı kredi mobil temassız ödeme özelliği uygulamasını kullanmak için Cep Telefonunuzun işletim sistemi özelliğinin uyumlu olması gerekir. Worldcard Mobil temassız ödeme uygulaması Android işletim sistemine sahip (versiyon 5.0 ve üzeri sürümlü) NFC özelliği taşıyan akıllı cep telefonlarında çalışmaktadır. World Mobil uygulamasını Google Play’den indirmelisiniz. Yapı kredi worldcard mobil temassız ödeme uygulamasını kullanmak için uygulamanın aktif duruma getirilmesi gerekir. World mobil temassız ödeme NFC özelliğini ayarlar sekmesinden NFC menüsü aracılığı ile aktif duruma getirmelisiniz.

Kullanmakta olduğunuz akıllı telefonunuzda başka bir ödeme uygulaması mevcut ise, yine ayarlar menüsünü kullanarak varsayılan ödeme uygulamasını Yapı Kredi World Mobil’i şeçmelisinz.

Mobil temassız ödeme uygulamasını kullanmak için yapmanız gereken ilk işlem olarak önce World Mobil üzerinden Ödemeler>Mobil Temassız Ödemeler menüsünü seçiniz. Mobil temassız ödemeler şeçeneğini seçtikten sonra karşınıza çıkan menüde mobil temassız ödeme özelliğinin aktive edilmesi için uygun kartlarınız listelenecektir.

Yapı kredi Mobil temassız ödeme özelliğini tanımlamak için cep telefonunuza tanımlamak istediğiniz kredi kartınızı seçerek temassız özelliği aktive duruma getirebilirsiniz. Mobil temassız ödeme ve kapama özelliği aynı menü ile yapılır. Mobil temassız ödeme özelliğini kapatmak için yine aynı menüden mobil temassızı pasif duruma getirirseniz mobil temassız ödeme özelliğini kapatmış olursunuz.

World Mobil Temassız Ödeme Nasıl Yapılır ?

Yapı kredi world mobil temassız özelliği ile ödeme yapmak için telefonunuzun ekran kilidinin açık olması gerekir. Telefonunuzu POS cihazına yaklaştırarak mobil temassız özelliği ile ödeme yapabirisiniz. Cihazınızın özelliğine ve arka planda çalışan uygulama sayısına göre işlem süreleri uzayıp kısalabilir. Bunun için POS ve telefon ekranı üzerinde işlemin başladığını görünceye kadar mobil temassız ödeme tanımlı cihazınızı POS cihazına yakın mesafede tutmaya devam edin. İşlem başladıktan sonra cep telefınunuzu çekebilirsiniz. Yapı Kredi world mobil temassız özelliği ile hiçbir temas olmadan ödemenizi hızlı ve pratik olarak yapmış olursunuz. Mobil temassız ile ödeme yaptığınızda 500 TL üzeri için şifre girmenize gerek yoktur. Ancak 500 TL üzeri harcamalarınızda pos cihazından şifrenizi girmeniz gerekir.

yapı kredi mobil URL : https://www.yapikredi.com.tr/sinirsiz-bankacilik/mobil-bankacilik/yapi-kredi-mobil/

Yapı Kredi Mobile Kredi Kartı İle Nasıl Giriş Yapılır ?

Yapı Kredi Mobil’i açıp bireysel kullanıcı giriş ekranında bulunan kredi kartı ikonuna tıklamalısınız.

Cihazının NFC özelliği aktive durumda değilse, ekranda çıkan yönlendirmeye tıklayarak telefonunuzun Ayarlar menüsünden açık konuma getirmelisiniz.

Kredi Kartınızı telefonunuzun arkasındaki NFC okuyucusu alanına yaklaştırın ve kredi kartınızın okunmasını bekleyin. Kartınız okunduktan hemen sonra kart şifrenizi girmelisiniz.

Yapı Kredi İletişim Hattı

Ülkemizin güzide bankalarından birisi olan Yapı Kredi bankası her zaman müşteri memnuniyetini birinci ilkesi olarak görmüş ve bu doğrultuda en kaliteli hizmetleri müşterilerine sunmuştur. Yapı kredi iletişim hattı ile 365 gün 7/24 olarak hizmet vermektedir. Haberimizin konusu olan Yapı kredi mobil temassız ödeme, Worldcard mobil temassız ödeme, Worldcard mobil temassız özelliği açma, Yapı kredi mobil temassız özelliği nasıl açılır ve mobil temassız ödeme özelliği nedir soruları için ietişim hattını arayarak müşteri temsilcilerinden en güncel bilgileri alabilirsiniz.

Yapı kredi iletişim hattı URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapikredi-musteri-hizmetleri-444-0-444-0850-222-0444/.html

İlginizi çekebilecek hususlar aşağıda sıralanmıştır.

Yapı kredi kur korumalı TL mevduat hesabı URL: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-kur-korumali-tl-vadeli-mevduat-hesabi/.html

Yapı kredi online alış veriş açma kapama URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapikredi-online-alisveris-acma-kapama/.html

Yapı kredi temassız ödeme açma kapama URL : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapi-kredi-temassiz-odeme-acma/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.