«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. YapıKredi Online Alışveriş Açma Kapama

YapıKredi Online Alışveriş Açma Kapama

Yapıkredi Kredi Kartı İnternete açma kapama

Yapı Kredi Bankası Online Alışveriş Açma Kapama / Kredi Kartı İnternetten Alışverişe Açma Kapama

Yapı Kredi Bankası Online Alışveriş Açma Kapama hizmeti aslında temel manası ile birlikte profesyonel açıdan gerçekleşmiş olan güvenlik sistemleri için geçerliğini koruyan bir durumdur. Bunun için de sizler Yapı kredi bankasının müşterisi iseniz ve Yapı Kredi bankasına ait kredi kartı ürünlerinden herhangi birini kullanıyor iseniz kolaylıkla bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Güvenlik önlemlerini tamamen kullanıcının inisiyatifine bırakmış olan sistem ile birlikte sizin için ortaya sunulan imkânlar da bu ıranda ortaya çıkacaktır. Bunun için çalışmalardan yararlanmak adına ve bu çalışmaların da en kapsamlı halleri ile birlikte sizler de Yapı kredi bankasına ait kredi kartı ürünününüz kolay ve etkili bir şekilde online alışverişe açma kapama yapabilirsiniz. Bunun için sağlayacağınız adımlar çok kolay ve pratiktir. Bu adımları takip ederek sizler de dilediğiniz zaman online alışveriş yapabilir kartınızı güvenlik nedeni ile online alışveriş sistemine kapatabilirsiniz.

 

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma Kapama

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartını İnternet Alışverişine Açma Kapama işlemi kart sahipleri tarafından yapılır. Bunun için şubeye gitmeye ya da bir banka personelinden rica etmeye gerek yoktur. Her kredi kartı sahibi bu işlemi kolaylıkla kendisi yapabilir. Bunun için de dikkat edilmesi gereken en önemli özelliklerden bir tanesi de Yapı Kredi bankasının sunmuş olduğu özelliklerden olmalıdır.

Yapı Kredi bankası Online İşlemler

Yapı Kredi Bankası Mobil Uygulama Kullanarak Online Alışveriş Açma Ve Kapama

Yapı Kredi bankası müşterileri banka tarafından kendilerine sunulmuş olan mobil uygulamayı cep telefonlarına indirerek tüm bankacılık işlemlerini bu uygulama üzerinden yapabiliyorlar. Kredi kartı işlemleri ve kart ayarları içinde mobil uygulamayı kullanabiliyorsunuz. Kredi kartı online işlemler açma ve kapama için uygulama üzerinde yer alan kredi kartı menüsüne tıklamalı ve kredi kartı ayarlar sekmesine tıklayarak istediğiniz düzenlemeleri yapabilirsiniz. Sayfada yer alan kredi kartı online işlemler sekmesine tıkladığınızda deaktif halde bulunan online işlemler butonuna tıklayarak aktif hale getirebilir, kredi kartınızı online işlemlere açabilirsiniz. Aynı yöntemle online işlemlere açık olan kredi kartınız için kapatma işlemi de yapabilirsiniz

Yapı Kredi Web Sitesine Kullanarak Online Alışveriş Açma Kapama

Yapı Kredi müşterileri mobil uygulama dışında web sitesini kullanarak da kredi kartlarını ve hesap kartlarını mobil işleme açıp kapatabiliyorlar. Bunun için yapmaları gereken Yapı Kredi bankasının https://www.yapikredi.com.tr/ resmi internet sitesini tıklamak ve banka tarafından kendilerine tanımlanmış olan müşteri numarası ile internet şifresini girerek sayfaya erişim sağlamak. Kişisel sayfanızda yer alan ayarlar menüsünde kredi kartı işlemleri sekmesine tıklayarak açılan sayfada yer alan kredi kart ayarlar sekmesine tıkladığınızda kredi kartınızla ilgili yapabileceğiniz bir çok ayar sayfası karşınıza çıkıyor. Bu sayfadan kredi kartı online işlemleri aktif hale getirerek isterseniz online işlemlere açabilir deaktif hale getirerek isterseniz kapatabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Çağrı Merkezi Online Alışveriş Açma Kapama

Mobil uygulama, web sitesi dışında kredi kartınızı online işlemleri açıp kapatabileceğiniz bir diğer yöntem de çağrı merkezini kullanmak. YapıKredi Çağrı merkezi numarası 444 0 444 veya 0 850 222 0 444 numaralarını arayarak müşteri temsilcinize ulaşabilir, müşteri temsilcinize yapmak deniz işlemi iletebilirsiniz. Müşteri temsilciniz sizin adınıza bu işlemleri yaparken sizden sesli onay almak koşuluyla kredi kartınızla online işlemleri açabilir ve kapatabilir. Müşteri temsilcisinin soracağı kredi kartınızı online işlemlere açılmasına onay veriyor musunuz, sorusuna evet yanıtını verdiğinizde kartınız online işlemlere açılmış oluyor. Bu işleme günün herhangi bir saatinde yapabilirsiniz.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *