«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HalkBankası KOBİ Kredisi Destekleri Başlıyor

HalkBankası KOBİ Kredisi Destekleri Başlıyor

halkbank-kobi-300x170

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın Açıklamarı

Değerli okuyucularımız geçtiğimiz haftalarda da duyurusunu yapmış olduğumuz Halk Bankası Kobi destek kredisi haberimizde yeni gelişmeler yaşanmakta olup kredilerin ödenmeye başlanacağı söylenmekteydi. Bu hususta yaşanan gelişmeler hakkında banka sitesinden de duyurular yapılmış ödeme tarihleri hakkında daha önce bilgi verilmemişti.

Ticaret Bakanı Pekcan’ın Ödeme Hakkındaki Açıklamaları

Fakat konu hakkında yeni gelişmeler yaşanmış ve Halk Bankası Destekli KOBİ kredilerinin ödenmesi hususunda gelişmeler yaşanmış ve konu hakkında Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN da açıklamalar yaparak bu hususta merak edilen sorulara cevaplar vermiş ve kamuoyunu aydınlatmıştır.

Bakan PEKCAN Müjdeli Haberi ve Ödeme Tarihini Açıkladı

Ticaret Bakanı sayın Ruhsar Pekcan açıklamaların da Halk Bankası ile beraber küçük işletmeler ile esnafa kredi desteği verileceğini açıklayarak bu hususta yapılacak olan kredi desteği ödemelerinin en geç Mart ayının son haftasına kadar  tamamlanacağını da yapmış olduğu açıklamalarına ekleyerek bu hususta merak içinde haber bekleyen vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermiştir.

Esnafa ve Küçük İşletmelere Kredi Kolaylığı

Yapılan açıklamalar doğrultusun da esnafa ödenecek olan oranların yüzde 20’lerden yüzde 100’lere kadar çıkarılırken bu uygulamadan günümüze yararlanmış olanların sayılarının 600’bine kadar yaklaşan sayılara ulaştığı da yapılan açıklamalara eklenmiştir. Söz konusu olan husus içinde Halk Bankası ile yapılan anlaş çerçevesinde 350 bin kadar esnafa daha 220 Milyar olacak şekilde bir ödeme sağlanacağı da yapılan açıklamalara eklenmiş ve komuoyuna duyurulmuştur.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *