«
  1. Anasayfa
  2. BORSA HABERLERİ
  3. BIST 100 Endeksin’de Günün Analizi

BIST 100 Endeksin’de Günün Analizi

BORSAAAAAA

15 Ocak 2019 Salı BIST 100 Endeksinde Yaşanan Gelişmeler

Değerli okuyucularımız yeni haftanın ikinci gününde BIST 100 Endeksinde neler yaşanmış ve yaşanan bütün gelişmelerden haberdar olmanız için her gün yayınladığımız borsa haberleri devam etmektedir. Siz değerli okuyucularımızın Borsa İstanbul da gün içinde neler yaşandı sabah ve öğlen raporu ve gün boyu analizleri hakkında bilmek istediğiniz ve merak ettiğiniz soruları sitemizden yayınlıyoruz. Sizlerde bu hususta merak ettiklerinizi ve Borsa İstanbul da gün içinde yaşanan gelişmeleri ve analizleri takip etmek için lütfen sitemizi takipte kalın.

Borsa İstanbul’da Bugün 15 Ocak 2019 Salı

BIST 100 endeksi yeni haftanın ikinci gününe sabah piyasalarında açılması ile birlikte bir önceki kapanışı olan 92.054 puandan başlamıştır. Sabah saatlerini ilerlemesi ile piyasalardaki hareketliliğin artış göstermesi sonucu yine sabah saatlerinde yani günün ilk çeyreğinde yükseliş gösteren BIST 100 Endeksi sabah saatlerinin daha çok ileelemesi ve öğlen saatlerini yaklaşması ile yeniden düşüş yaşamış ve puan kaybederek sabah açılış verdiği seviyelere yeniden gerilemiştir. Günün ilk çeyreğini hemen hemen yükselerek kapatan BIST 100 endeksi günün yarısında ise inişli çıkışlı grafikler çizerek yatay seviyede tamamlamıştır. Akşam saatlerini yaklaşmasında ise gün içinde saat 16:30 sıralarına kadar yüzde 0,64 değer kazanan BİST 100 endeksi yine aynı saatlerde 92.642 puana yükselmiştir.

Günün Analizi ve Beklentiler 15 Ocak 2019 Salı

Analistlere göre dünü döviz kuruna rağmen yükselerek kapatan BIST 100 endeksinin yine dünkü seviyelerin üzerinde 92.300 ile 92.700 arasında kapanış vermesi beklenmektedir. Yine analistlere göre 92.300 puanın direnç olacağı yorumlanmış fakat dolardaki dalgalanmanın sebebi ile 93.000 barajının da aşıla bileceği söylenmektedir.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *