«
  1. Anasayfa
  2. BORSA HABERLERİ
  3. BIST 100 Endeksinde Beklentiler ve Günün Analizi

BIST 100 Endeksinde Beklentiler ve Günün Analizi

21 Ocak 2019 Pazartesi BIST 100 Endeksinde Yaşanan Gelişmeler

Değerli okuyucularımız BIST 100 endeksinde yaşanan gelişmeler ve beklenen sonuçlara yönelik geçen hafta yaptığımız yorumların hepsi bire bir gerçekleşmiş olup siz değerli okuyucularımıza en net bilgileri verdiğimiz için de mutluluk duymaktayız. Yine hem yeni günde hemde hafta boyunca Borsa İstanbul’ da yaşanması gereken beklentiler ve analizler için hafta boyunca yazılarımıza devam ederek siz değerli okuyucularımız haberdar olmanızı sağlamak için yazılarımız devam etmektedir.

Borsa İstanbul’da Bugün 21 Ocak 2019 Pazartesi

Sabah piyasaların açılması ile yeni güne düşüş başlayan BIST 100 ENDEKSİ  sabah saatlerinin ilerlemesi ile tekrar yükseliş yaşamıştır. Genel baktığımızda inişli çıkışlı gelişmeler yaşanan Borsa İstanbul günün ilk çeyreğini düşürek seyretmiştir. Günün ilk çeyreğinden sonra ise yeni günde günün ilk yarısını yine inişli çıkışlı seyir izlemiş fakat günün ilk yarısında yatay bir görünüm sergilemiştir. Öğlen saatlerden sora hisse senetlerindeki artış ve iç ve dış piyasalarda risk iştahındaki izlenimlerin düşmesi BIST 100 endeksinde hızlı yükselişe neden olmuştur. Gün buyu değişim %1,35 oranında gerçekleşen Borsa İstanbul şuan ki saat olan 15:45 de 99.784 puan olmaktadır. Borsa İstanbul sabah açılışını ise 98.627 puandan gerçekleştirmiştir. Şu anki tabloda BİST 100 ENDEKSİ son zamanların en yüksek puanlarına kadar yükselmiştir.

Günün Analizi ve Beklentiler 21 Ocak 2019 Pazartesi

Yeni günün raporu için Analist, ekonomist, araştırmacı ve konunun uzmanlarından aldığımız yorumlara göre BIST 100 Endeksindeki artışın akşam piyasaların kapanmasına kadar devam etmesi beklenmektedir. Hatta yine analistlerin ve bizim kendi yorumlarımızda döviz kurunda belirli istikrarsızlığın hafta boyunca sürmesini beklemekte olmaktayız. Bu gelişmeler sonucunda BIST 100 Endeksinde Çarşamba gününe kadar yükseliş yaşanacak ve hisse satışlarının çok yönlü artması yapılan yorumlardan olmakla beraber yabancı yatırımcıların hisse senedi alışlarına ağırlık verdiği gözlenmektedir.

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *