«
  1. Anasayfa
  2. Memur Haberleri
  3. TÜBİTAK Kocaeli ve Ankara’da 9 Personel Alımı Yapacak

TÜBİTAK Kocaeli ve Ankara’da 9 Personel Alımı Yapacak

TÜBİTAK

TÜBİTAK Ankara ve Kocaeli’de Görevlendirilmek Üzere 9 Personel Alımı Yapıyor

Değerli okuyucularımız TÜBİTAK kendi sitesinden duyuru yaparak Ankara ve Kocaeli olamak üzere 9 personel alımı gerçekleştireceğini kamuoyuna duyurmuştur. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Personel alımı yapılacak ilin Ankara ve Kocaeli TÜBİTAK merkezleri olduğu açıklanmış ve personel alımı yapılacak kişi sayısının ise 9 olduğu duyurulmuştur. Ülkemizdeki bir çok işsizlik sıkıntısından dolayı çok sayıda vatandaşımız işsizlik sıkıntısı ile karşı karşıya kalmış ve bu zorluğu çekmektedir.

Bilindiği üzere Bilim Araştırma Kurumu olan TÜBİTAK Geleceğin Bilim adamlarını da bünyesinde hem istihdam edip hemde yetiştiriyor. TÜBİTAK  tarafından alımı gerçekleştirilecek olan 9 kişi işsizlik sıkıntısından kurtulacak ve 9 kişiye umut olacaktır. Değerli okuyucularımız Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu ( TÜBİTAK) tarafından alımı yapılacak personel adaylarının başvuru tarihini geçirmemeleri gerekmektedir. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu tarafından yapılan açıklama doğrultusunda başvuru yapmak isteyen kişiler için son başvuru tarihide duyurulmuş ve son başvuru tarihi 11. Şubat 2019 Pazartesi günü olarak belirtilmiştir. Değerli okuyucularımız sizlerde TÜBİTAK personel alımına başvuru yapacaksanız eğer mutlak suretle son başvuru tarihi olan 11 Şubat Pazartesi gününü mutlak suretle geçirmemeniz gerekmektedir.

Personel Alımı Yapılacağı Resmi Gazetede Yayımlandı

Söz konusu olan personel alımı resmi gazetede yayımlanarak kamuoyuna duyurulmuştur. Yapılan açıklama da şu ifadeler yer almaktadır. (BİLGEM) bilgi güvenirliği ileri Teknolojiler araştırma merkezine bağlı Kurumsal Kaynak Yönetimi Başkan yardımcılığı ile TÜBİTAK Başkanlık Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve İdari Hizmetler Daire Başkanlığı Bünyesinde görev yapmak üzere 9 personel alınacaktır diye Resmi gazetede yayımlanmıştır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *