«
  1. Anasayfa
  2. Memur Haberleri
  3. 2019 Memur ve Emekli Aylıkları Zam Oranları Açıklandı

2019 Memur ve Emekli Aylıkları Zam Oranları Açıklandı

MMMMMMMMM

Memur ve Memur Emekli Aylıklarına Gelen Zam Oranları

Aylardır merek edilen memur ve memur emeklisi oranları nihayet açıklandı. Aylardır bütün taraflı yayın yapan medya kuruluşları ile onların kolları ayrıca yine o yayın kollarının internet siteleri ve yayınladıkları haberlerin bir kez daha asılsız olduğu ortaya çıkmış günlerdir yayınladıkları memur ve memur emeklisine verilecek zam oranının yüzde 14 olacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğu ve her koşulda yalan haberler ile vatandaşlarımızı kandırmak istedikleri bir kez daha ortaya çıkmıştır. Haberin en güzeli doğru ve tarafsız olanıdır habercilik yaparken görüşünüz ne olursa olsun tarafsız olmak ve vatandaşı doğru bilgilendirmek çok önemlidir. Bir başka unsur eli başkasının kalemi ile değil kendi kalemi ile yazmaktır. Başkasının kalemi ile yazılan yazılar hem menfaat içerir hemde memur zamları gibi yalan haberler içerir.

Memur ve Memur Emekli Aylıklarına Yüzde 10.69 

Memur ve memur emeklisi aylıklarına yüzde 10.69 zam yapıldı. Yapılan zamdan ne emekli memnun kaldı nede memurlar memnun kaldı. Son ayda enflasyon rakamları düşük gösterilmiş ve maaşların yükselmemesi için her türlü şeyler hesaplanmıştır. Fakat açıklanan enflasyon oranlarına iyi bakın alış veriş yaparken fiyatları tek tek inceleyin hele birde pazara yolunuz düşerse bakın bibere, patatese ve soğana o zaman gerçek enflasyonun görürsünüz.

SSK ve BAĞ-KUR Emeklileri Ne Yapsın

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine yapılan 10,19 luk artış çok yetersiz olmaktadır. Özellikle 2000 den sonra emekli olan SSK lıların durumu zaten içler acısı 1250 TL maaş alanda var 1000 TL maaş alanda var. SSK emeklisinin aylığı açlık sınırının altında kalmış olup gerçekten vatandaşlarımıza yazıktır günahtır. SSK emeklisinin aylığı bir evin sadece kirasını ve elektrik ve su faturasını karşılamaktadır. Bu enflasyon rakamlarına karşı açıklanan zamlarda ne emekliler ne memurlar ne asgari ücretliler kimse memnun kalmamıştır.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *