«
  1. Anasayfa
  2. Memur Haberleri
  3. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Memur Alınacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Memur Alınacak

sosyal

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kendi sitesinden duyuru yaparak 2019 yılının ilk aylarında memur personel alacağını açıklamıştır. Yapılmış olan duyuru kapsamın da ilk etap da 50 kişi olacak şekilde alım yapılacağını ilerleyen aylarda ise tekrar personel ihtiyacı doğacağından yeni duyuru yayınlayarak memur personel alımı gerçekleştireceğini bildirmiştir. Memur personel alımı için KPSS puanı ve sözlü mülakat yapılarak gerçekleşeceği de açıklamalar eklenmiştir. Siz değerli okuyucularımız için  yapılan bu ilanın başvuru şartları ve tarihlerini de araştırarak sizlerle paylaşmak ve başvuruda bulunacakların bir nebzede olsa bilgi sahibi olmasını istedik.

Hangi Kadrolara Memur Alımı Yapılacak

Elektirik ve elektronik mühendisi 2 kişi, İstatistik 4 kişi, Bilgisayar mühendisi 3 kişi, sosyal hizmetler 4 kişi, hukuk 6 kişi, psikoloji 8 kişi, rehberlik ve psikolojik danışmanlık 4 kişi, sosyoloji 4 kişi ayrıca iktisat işletme fakültesi, iktisadi ve idari bilimler ile siyasal bilgilerden toplam 15 kişi olarak belirlenmiş ve memur alımlarının buna göre yapılacağı duyurulara eklenmiştir.

Söz konusu olan memur personel alımı için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu hususta başka bir kaynak ise Personel Daire Başkanlığı sitesinde de olacaktır.

Başvuruda Bulunan Kişilerde  Olması Gereken Şartlar Nelerdir?

T.C. vatandaşı olmak .

Açılan kadrolar için istenilen şartları taşımak.

Terör suçlusu ve yüz kızartıcı suçlar olarak tabir edilen memuriyete engel taşıyacak suçları işlememiş olmak.

Memuriyet başvurusunda bulunulacak pozisyonda çalışmaya engel herhangi bir hastalığı bulunmamak.

 

 

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *