«
  1. Anasayfa
  2. Genel
  3. Sözleşmeli Öğretmenlerin Mülakat Yerleri

Sözleşmeli Öğretmenlerin Mülakat Yerleri

Sözleşmeli Öğretmenlerin Mülakat Yerleri Nasıl Öğrenilir

Sözleşmeli Öğretmenlerin Mülakat Yerleri 2023

Sözleşmeli Öğretmenleri Mülakat Yerleri nasıl öğrenilir, Sözleşmeli Öğretmenleri Mülakat tarihleri nasıl öğrenilir ve Sözleşmeli Öğretmenleri atama tarihleri hakkında gerekli bilgiler için haberimizden faydalanabilirsiniz. Son günlerin en fazla merak edilen konusu olan Sözleşmeli öğretmenlerin mülakat yerleri hakkında detaylı bilgiler haberimizin içeriğinde bulunmaktadır. Sizlerde haberimizi okuyarak , Sözleşmeli Öğretmenleri Mülakat Yerleri ve Sözleşmeli Öğretmenleri Mülakat tarihleri hususunda gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

Sözleşmeli Öğretmenlerin Mülakat Yerleri Nasıl Öğrenilir 2023

Sözleşmeli Öğretmenleri Mülakat Yerleri nasıl öğrenilir ; Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 45 bin sözleşmeli öğretmen kadrosuna başvuran adayların mülakat yerleri hakkında açıklama yaptı.Bu açıklamanın ardından 45 bin sözleşmeli öğretmen kadrosuna başvuru yapan adayların mülakata gireceği yerler belirlenmiş oldu. Sözleşmeli Öğretmen Adaylar, 7 ile16 Nisan tarihleri ​​arasında mülakat merkezlerinde sözlü sınava girecek ve sınav sonuçları 18 Nisan'da açıklanacak. Elektronik yönetim ekranından kararlaştırılan çalışma sözlü sınavın yeri hakkında bilgi istenir. Adaylar, Sözlü Sınav Merkezleri T.C. kimlik numarası ile öğrenilebilir.

Sözleşmeli Öğretenlerin Sözlü Sınav Tarihleri 2023

Sözleşmeli Öğretmenleri Mülakat Tarihleri nasıl öğrenilir ; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yapmış olduğu açıklamaya göre , yeni öğretmen takvimi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Öğretmen adayları ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri 27 Mart ile 1 Nisan tarihleri ​​arasında gerçekleşeceğini duyurdu. Sözlü sınavın yapılacağı sınav merkezleri belirleme yaptıktan sonra en geç Nisan ayında açıklanacak. Buna göre is Sözlü sınavlar 7 ile 16 Nisan tarihlerinde yapılacak. Sınav sonuçları ise ise 18 Nisan’da açıklanacak. Yapılan açıklamaya göre Öğretmen adayların atama tercihlerinin ise 2 Mayıs ile 6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Atama sonuçlarının ise en geç 8 mayıs’ ta açıklanacağı belirtildi. Ataması yapılan Öğretmenlerin ise 1 Eylül’de okullarında göreve başlıyacağı da duyurulmuştur.

Sözleşmeli Öğretmenlerin Mülakat Yerleri ve Tarihleri Nasıl Öğrenilir ?

Sözleşmeli Öğretmenlerin Mülakat Yerleri Nasıl Öğrenilir 2023 ; Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınavı için ilk başvuruları kabul edilen KPSSP10, KPSSP121 ve KPSSP120, her alanda en yüksek puandan başlayarak (ve dahil olmak üzere) konu bazındaki kontenjanlarının üç katıdır. son adayla aynı puana sahip olanlar) yerleştirildikleri sınav merkezinde sözlü sınava girerler. Kararlaştırılan öğretmen mülakat pozisyonları elektronik yönetim sisteminde yayınlanır ve adaylar kişisel çevrimiçi yönetim kullanıcı adı ve şifresi ile sonuçlara erişebilir. Sözlü sınav sonuçları elektronik yönetim sisteminde de yayınlanmakta ve sınava girenler kişisel online yönetim kullanıcı adı ve şifreleri ile sonuçlara ulaşabilmektedir.

Kamudaki 700 bin İşçinin Zam Pazarlığı; https://www.finanshaberi.net/genel/kamudaki-700-bin-iscinin-zam-pazarligi/.html

TÜİK Mart 2023 Enflasyonunu Açıkladı ; https://www.finanshaberi.net/ufe-tufe-haberleri/tuik-mart-2023-enflasyonunu-acikladi/.html

2023 Emekli Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak ; https://www.finanshaberi.net/genel/emekli-bayram-ikramiyesi-ne-zaman-yatacak/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.