«
  1. Anasayfa
  2. BORSA HABERLERİ
  3. BİST 100 Endeksinde Beklentiler ve Günün Analizi

BİST 100 Endeksinde Beklentiler ve Günün Analizi

bıst

25 Ocak 2019 Cuma BIST 100 Endeksinde Yaşanan Gelişmeler

Değerli okuyucularımız BIST 100 endeksinde yaşanan gelişmeler ve beklentilere yönelik yazılarımızı siz değerli okuyucularımızın daha net ve doğru bilgi sahibi olmanız için günlük yazmaya finanshaberleri.net olarak devam etmekteyiz.

Borsa İstanbul’da Bugün 25 Ocak 2019 Cuma

BIST 100 Endeksi sabah piyasaların açılması ile yeni güne 102.123 puandan açılış yapmış sabah saatlerinin ilerlemesi ile 101.950 puana gerilemiş ve düşüş yaşamıştır. Daha sonraları inişli çıkışlı grafikler çizerek genele bakarsak günün ilk çeyreğini yatay seviyede kalarak tamamlamıştır. Fakat öğlen saatlerini gelmesi ile döviz kurları ve altın fiyatlarında artışlar yaşanmış BIST 100 Endeksinde düşüş yaşanmasına neden olmuştur. Ayrıca hafta boyunca sürekli yükselen endeks yeni günün ilk yarısını düşüş yaşamıştır. Öğlen saatlerinden sonrada düşüşler yaşanmış fakat çok düşmeyeceğinin sinyalleri alınmıştır.

Günün Analizi ve Beklentiler 25 Ocak 2019 Cuma

Yeni günün raporu için Analist, ekonomist, araştırmacı ve konunun uzmanlarından aldığımız yorumlara göre BIST 100 Endeksinde gün içinde hisse satışlarının düşeceği gözlenmektedir. Gün içinde hisse satışlarında gerileme olsa bile akşam piyasaların kapanmasına yakın hisse satışlarında artış olacağı yapılan yorumlardan olup gün içinde artan döviz ve altın fiyatlarının akşam kapanış saatine yakın düşüş yaşaması ve bu sonuçla gün içinde düşen BIST 100 endeksinin akşam kapanışını yükselerek yapması beklenmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *